SullenSky

Ar verta man pirkti Xbox360?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

Gan ilgai nesilankiau playmanijoje ir turiu pasakyti, jog esu sužavėtas nauja forumo tema :D

Vėl čia užklysti mane privertė dvejonės - norėčiau įsigyti naujausios generacijos konsolę. Iš pradžių norėjau PS3 Slim, kadangi jis turi mano svajonių žaidimą - Gran Turismo 5, tačiau pamatęs Forza Motorsport 4 trailerį, užsihype'inau ir persigalvojau - noriu Xbox360. Patikrinau D.U.K. temą ir nusprendžiau, jog man labiausiai tinkantis modelis yra Xbox360 Premium. Tačiau prieš galutinai apsisprendžiant, norėčiau užduoti kelis klausimus, į kuriuos tikiuosi išgirsti išsamius atsakymus:

1. RROD. Temoje neradau daugiau informacijos apie šį playmanų košmarą. Savo techniką saugau kaip deimančiukus ir man būtų labai nemalonu po metų keisti konsolę dėl hardware fault'o. Ar yra egzistuojančių žaidėjų, kurie nesusidūrė su šia problema? Mano draugas matyt "atkentėjo" kaip ir visi kiti - E74. Ar tai priklauso tiesiogiai nuo to, kaip rūpinamasi konsole, ar šie gedimai yra visiškai atsitiktiniai ir gera priežiūra tik prailgina gyvavimo laiką?

2. Rugsėjį keliauju į Vokietiją. Ar man vertėtų konsolę pirkti ten, ar Lietuvoje? Kur labiau sutaupyčiau? Nes kiek girdėjau Lietuvoj yra gan didelis pridėtinis mokestis, plius, mes juk "trečioji" Europos šalis... Kaip dėl kokybės perkant LT?

3. Ar galima prie Xbox360 Premium prijungti papildomą kietąjį diską? Jei taip, kokios jungtys/modeliai tinka?

4. Xbox360 Slim. Kokie jo privalumai išskyrus Wi-Fi? Ar RROD ir kitų gedimų atvejų mažiau, ar tas pats kaip ir su senuoju modeliu? Ir ar išvis verta pirkti šį modelį?

Iš anksto dėkui!

Redagavo SullenSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu padeti tik siuo klausimu nes pats turiu slim :D, taigi jisai rrod negali gauti nes turi apsauga, jei perdaug uzsyla jisai pats issijungia kad atvestu. Vienintelis minusas kad flashinimas brangus. Taipkad manau kad verta pirkti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Pirk Slimą, jie nebeturi RROD ir nebegenda. Beto tam yra garantijos :D

2. Gali pirkti betkurioje europos valstyveje. Bet kaip minejai rupiniesi technika, tad pamastyk kokios valstybes garantijos noretum gedimo atveju. Sutaupyti gali ivairiai, nuo 50 iki ~150lt perkant ne lietuvoje, bet paskui reiktu siuntineti ar vezioti jei sugestu...

3. Galima pajungti iki 250GB kietaji diska, skirta specialiai xbox360 konsolems. Paprasto ishorinio nepajungsi (pajungsi, bet bus max 16 GB)

4. Slim privalumai yra wifi, lietimui jautrus mygtukai, naujas dizainas, mazesnis, tyliau dirba, maziau genda. Del senesniu phat modeliu jie irgi geri jei su jasper motinine plokste. Taciau jie jau ~2,5 metus nebegaminami, vargu ar lengvai rastum nauju nenaudotu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del jautrumo mygtuku gerumo, tai suabejociau.Valai dulkes-isijungia, vaikas praropodamas uzkliudo netycia-isijungia. Taio ir tenka is rozetes traukineti. Taip kad slimo vienintelis techninis minusas ir yra tie mygtukai. O siaip patariu pirkti slima-jei jau perki nauja, tai tik slima, nes po to nereikes sukti sau galvos del gedimu. Jasperiai irgi superiniai, bet nauja sunku rasti, o naudotu gali buti padrosti lazeriai, aisku ziurint is ko pirksi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as turiu slim 250gb tai pagal mane yra du minusai:labai susibraizantis korpusas ir lietimui jautrus mygtukai.daugiau minusu pas ji neizvelgiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tik tokie minusai, tai aš su jais išgyvensiu. O tai ką jau ten reikia daryt, kad subraižytum korpusą? Mano PSP 3004 Piano Black jau daugiau nei du metai ir jis neturi nė vieno įbrėžimo, tikką nuvaliau su šluoste ir psp atrodo tarytum tikką iš BMS megapolio :D Tad jei jau nešiojamą konsolę taip išlaikiau, manau, jog su xbox 360 slim bėdų nebus. Jautrieji mygtukai irgi ne bėda.

Naudoto nepirksiu, nemėgstu tokių daiktų (puke). Ką patartumėt, pirkti 4 GB versiją ar 250 GB? Patį Xbox360 Slim naudosiu kaip Forza Motorsport 4 žaidimo konsolę (daugiau žaidimų pirkti neplanuoju) ir namų kiną. Turiu 5.1 garso sistemą, kolonėles jungiu 6 jungtimis į DVD grotuvą, tačiau tam naudoju adapterius, nes originaliai šios kolonėlės yra skirtos kompiuteriui (oranžinė, žalia ir juoda jungtis). Ar galėčiau prie xbox360 slim prijungti 5.1 kolonėles ir mėgautis tikru surround garsu žiūrėdamas filmus?

Filmams žiūrėti kaskart naudočiau USB atmintinę. Tad ar verta man pirkti 250 GB modelį, ar užteks ir 4 GB mano reikmėms?

Redagavo SullenSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk 250 gb modeli. Islosi tiek ant zaidimu krovimo greicio, tiek ant triuksmo (nors slim modeliu dvd jau nebetokie triuksmingi) tiek ant dvd drive gyvavimo trukmes.

Man asmeniskai labiausiai nepatinkantis dalykas xbox yra ta pati surround garso nesamone kaip ir windowsuose, ty nustacius 5.1 garsa net ir leidziant stereo source (ar zaidzian tik stereo turinti zaidima) vistiek i stiprintuva eina 5.1 kanalai, 4 is ju - tusti. Taigi gaunasi, jog turi tik grojancias priekines koloneles, nes recieveris gaves 5.1 dd signala nenaudoja jokiu surround mixeriu (pro logic ar dts: neo). Na, bet kadangi kaip media centro xbox nenaudoju, odauguma zaidimu praktiskai turi surround, tai ir si problemele ne tokia jau baisi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tik tokie minusai, tai aš su jais išgyvensiu. O tai ką jau ten reikia daryt, kad subraižytum korpusą? Mano PSP 3004 Piano Black jau daugiau nei du metai ir jis neturi nė vieno įbrėžimo, tikką nuvaliau su šluoste ir psp atrodo tarytum tikką iš BMS megapolio :D Tad jei jau nešiojamą konsolę taip išlaikiau, manau, jog su xbox 360 slim bėdų nebus. Jautrieji mygtukai irgi ne bėda.

Naudoto nepirksiu, nemėgstu tokių daiktų (puke). Ką patartumėt, pirkti 4 GB versiją ar 250 GB? Patį Xbox360 Slim naudosiu kaip Forza Motorsport 4 žaidimo konsolę (daugiau žaidimų pirkti neplanuoju) ir namų kiną. Turiu 5.1 garso sistemą, kolonėles jungiu 6 jungtimis į DVD grotuvą, tačiau tam naudoju adapterius, nes originaliai šios kolonėlės yra skirtos kompiuteriui (oranžinė, žalia ir juoda jungtis). Ar galėčiau prie xbox360 slim prijungti 5.1 kolonėles ir mėgautis tikru surround garsu žiūrėdamas filmus?

Filmams žiūrėti kaskart naudočiau USB atmintinę. Tad ar verta man pirkti 250 GB modelį, ar užteks ir 4 GB mano reikmėms?

Nu vien del forza 4, tai neverta 250GB imti, bet netikiu, kad nenoresi daugiau zaidimu pazaist, jei XBL naudosi, tada tikrai verta imt su 250GB, noresis DLC, demo ir panasiu dalyku, o 4GB neuzteks tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk 250 gb modeli. Islosi tiek ant zaidimu krovimo greicio, tiek ant triuksmo (nors slim modeliu dvd jau nebetokie triuksmingi) tiek ant dvd drive gyvavimo trukmes.

Man asmeniskai labiausiai nepatinkantis dalykas xbox yra ta pati surround garso nesamone kaip ir windowsuose, ty nustacius 5.1 garsa net ir leidziant stereo source (ar zaidzian tik stereo turinti zaidima) vistiek i stiprintuva eina 5.1 kanalai, 4 is ju - tusti. Taigi gaunasi, jog turi tik grojancias priekines koloneles, nes recieveris gaves 5.1 dd signala nenaudoja jokiu surround mixeriu (pro logic ar dts: neo). Na, bet kadangi kaip media centro xbox nenaudoju, odauguma zaidimu praktiskai turi surround, tai ir si problemele ne tokia jau baisi...

What the Fu..? Nuo kada greitis priklauso nuo HDD dydzio? Jei jau daug zaidimu nezaisi, uzteks pilnai ir 4Gb, jei reikes papildomu 16Gb, prisijungsi thumbdrive'a. Imk 4Gb, sutaupysi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

What the Fu..? Nuo kada greitis priklauso nuo HDD dydzio? Jei jau daug zaidimu nezaisi, uzteks pilnai ir 4Gb, jei reikes papildomu 16Gb, prisijungsi thumbdrive'a. Imk 4Gb, sutaupysi..

Zinai tokia funkcija kaip pilnas zaidimo perkelimas i hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinai tokia funkcija kaip pilnas zaidimo perkelimas i hdd?

Ne į temą

Zinoma zinau, o prie ko cia greitis? Koki zaidima tu is vis i 4Gb sukist zadi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Zinoma zinau, o prie ko cia greitis? Koki zaidima tu is vis i 4Gb sukist zadi?

Ne į temą

Pala pala, tai kas cia zada kur ka kist? As juk siulau hdd modeli, nes i ji galima ramiai persirasyti kruva zaidimu, ir tiap islosti ant ju krovimo greicio (kad ir koks letas hdd butu xbox slim, jis vistiek bent jau 2x greitesnis uz bet koki flash drive o tuo labiau gimtaji dvd drive) bei garso srityse.

Plius kaip ir kiti minejo ka planuoji daryti su dlc ir demo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tik tokie minusai, tai aš su jais išgyvensiu. O tai ką jau ten reikia daryt, kad subraižytum korpusą? Mano PSP 3004 Piano Black jau daugiau nei du metai ir jis neturi nė vieno įbrėžimo, tikką nuvaliau su šluoste ir psp atrodo tarytum tikką iš BMS megapolio :) Tad jei jau nešiojamą konsolę taip išlaikiau, manau, jog su xbox 360 slim bėdų nebus. Jautrieji mygtukai irgi ne bėda.

2.1-5.1 garsa gali pajungti is xbox360 per optical jungti. Xbox360 turi optini audio isejima. Vat kaip veliau tu ji pajungsi prie turimos aparaturos tai jau sunku kazka pasakyti.

Redagavo GMR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pala pala, tai kas cia zada kur ka kist? As juk siulau hdd modeli, nes i ji galima ramiai persirasyti kruva zaidimu, ir tiap islosti ant ju krovimo greicio (kad ir koks letas hdd butu xbox slim, jis vistiek bent jau 2x greitesnis uz bet koki flash drive o tuo labiau gimtaji dvd drive) bei garso srityse.

Plius kaip ir kiti minejo ka planuoji daryti su dlc ir demo?

Ne į temą

"Islosi tiek ant zaidimu krovimo greicio, tiek ant triuksmo (nors slim modeliu dvd jau nebetokie triuksmingi) tiek ant dvd drive gyvavimo trukmes."

O prie ko cia krovimo greitis tarp 4Gb modeli ir 250Gb? O tuo labiau garsas?

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

"Islosi tiek ant zaidimu krovimo greicio, tiek ant triuksmo (nors slim modeliu dvd jau nebetokie triuksmingi) tiek ant dvd drive gyvavimo trukmes."

O prie ko cia krovimo greitis tarp 4Gb modeli ir 250Gb? O tuo labiau garsas?

Cituoju

Koki zaidima tu is vis i 4Gb sukist zadi?

Dėl garso ir taip aišku, neveiks dvd romas - nebus tiek triukšmo. Kas yra isstatu? Ne ta koja iš lovos išlipai šiandien? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.