BrandonHeat666

Geriausias Silent Hill serijos zaidimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, manau nemazai is jusu esate zaide ar bent jau girdeje apie puikiaja ir aisku, baisiaja silent hill zaidimu francize.Su sitiek daug geimu, kuris jums yra geriausias serijoje?Man asmeniskai, nors ir galbut dabar pasenes siandienos standartais, silent hill 1 vis dar yra favourite in series, tiek atmosfera ir garsais ibaugines mane labiausiai, mane kazkodel visas black magic and witchcraft dalykas siurpina ziauriausiai.

Redagavo BrandonHeat666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man asmeniškai visi silent hill geri, bet jei tektu rinktis, tai manau labiausiai man įspūdį paliko silent hill 2. Viskas jame buvo nuostabus, įstoriją, muziką, ilgam laikui jį gali žaisti kol viska atrakini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmasis blynas ragaujant visada skaniausias,tai ir cia tas pats,SH1 paliko pati didziausia ispudi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmas ir tik pirmas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma tiktai Silent Hill 1, toki stresa ivare :D ! Zaides SH2, SH3, SH4 ir SH: Shatered Memories (kitu daliu kiek skaiciau net neverta) ir nei vienas ju neprilygo Silent Hill 1 stingdancia atmosfera, kraupiais padarais ir vietovem.. Viskas buvo taip sustyguota, kad ojojoj brolyt, stipriu nervu reikejo siam zaidimui zaisti 1999'aisiais. Ka del kitu daliu galiu pasakyt tai, kad Silent Hill: Shatered Memories galejo buti geriausias zaidimas! Taciau ji surijo monotonija, kuriai prisidejo tas, jog negali itakoti nieko. Jokio veiksmu laisvumo ir netiketu priesu, tiesiog tyrinejimai - begimai. Gaila, nes pradejus buvo tikrai baisi atmosfera ir atrode viskas idealu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko gero bus pirmoji dali pagal mane geriausia. Ot gerai būtų remake'ą suslošus.. deja.

Į antrą vietą SH2 statyčiau drąsiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma tiktai Silent Hill 1, toki stresa ivare :D ! Zaides SH2, SH3, SH4 ir SH: Shatered Memories (kitu daliu kiek skaiciau net neverta) ir nei vienas ju neprilygo Silent Hill 1 stingdancia atmosfera, kraupiais padarais ir vietovem.. Viskas buvo taip sustyguota, kad ojojoj brolyt, stipriu nervu reikejo siam zaidimui zaisti 1999'aisiais. Ka del kitu daliu galiu pasakyt tai, kad Silent Hill: Shatered Memories galejo buti geriausias zaidimas! Taciau ji surijo monotonija, kuriai prisidejo tas, jog negali itakoti nieko. Jokio veiksmu laisvumo ir netiketu priesu, tiesiog tyrinejimai - begimai. Gaila, nes pradejus buvo tikrai baisi atmosfera ir atrode viskas idealu...

Butent, man labiausiai man isikirto pati pradzia, tas sapnas, buvai visiskai istikines kad ten tie zmogiukai jau mane uzpjove, atsimenu ant tiek sikau plytom kad baisu:D O tikrai, manau buvo padaryta didele klaida, kad nebuvo sukurta remake pirmos dalies, o tik reimagining'as.Su siandienos grafikomis, galbut kitu voice actingu, butu tikrai isgasdines ne viena, isivaizduokite tiktai alternate ligonine arba mokykla, siandienos grafikomis atkurta.Butu jega.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.