sharpswordsman

Black Ops map pack error

Rekomenduojami pranešimai

Taigi yra tokia problema: norint nusipirkti bet kurį map pack'ą ant Black Ops išmeta lentelę: "This item isn't available in your current location". Mano account yra UK, Xbox ir žaidimo versijos irgi tos pačios. Bet suprantu, kad neina pirkti, nes palei IP mato, kad aš ne iš UK.

Gal yra kokių sprendimo būdų? Pvz.; pakeisti IP per VPN? Ir jei taip, tai kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar mėginau pirkti per PC (pasikeitus IP) iš xbox.co.uk, bet tik pridėjo į download queue, nors kai bandau atisisiųsti ant Xbox, rašo 99% ir išmeta klaidą: "Cannot download..."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi yra tokia problema: norint nusipirkti bet kurį map pack'ą ant Black Ops išmeta lentelę: "This item isn't available in your current location". Mano account yra UK, Xbox ir žaidimo versijos irgi tos pačios. Bet suprantu, kad neina pirkti, nes palei IP mato, kad aš ne iš UK.

Gal yra kokių sprendimo būdų? Pvz.; pakeisti IP per VPN? Ir jei taip, tai kaip?

Per VPN tiktais iseitu nusipirkt. Pats Gears of War 2 map packus praeita vasara pirkau per proxy servus, nes durni Microsofto regionu apribojimai neleidzia kitaip pirkt.

http://your-freedom.net/

Nemokamai ir galima isbandyt paketus kur duoda dideli greiti, kad nesikankint su 64kb/s free servais.

Starscream, iš kokios tu šalies? Beje, pas mane tik 1 LAN card ant kompo, todėl reikės paieškoti kito sprendimo.

Taigi nera sunku isistatyt dar viena tinklo plokste i PC. Arba jeigu nenori statytis antros plokstes, tada gali is eBay nusipirkt USB LAN adapteri uz ~15lt su siuntimu ir per ji pasidaryt viska. Pats per toki dalyka dariau, nes tingejau kisti antra plokste :)

Redagavo KriugerisLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per VPN tiktais iseitu nusipirkt. Pats Gears of War 2 map packus praeita vasara pirkau per proxy servus, nes durni Microsofto regionu apribojimai neleidzia kitaip pirkt.

http://your-freedom.net/

Nemokamai ir galima isbandyt paketus kur duoda dideli greiti, kad nesikankint su 64kb/s free servais.

Taigi nera sunku isistatyt dar viena tinklo plokste i PC. Arba jeigu nenori statytis antros plokstes, tada gali is eBay nusipirkt USB LAN adapteri uz ~15lt su siuntimu ir per ji pasidaryt viska. Pats per toki dalyka dariau, nes tingejau kisti antra plokste :)

Tada jau geriau nusipirkti USB bevielio tinklo adapterį. Dėkui už atsakymą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.