toomcia

Windows vista recovery disc

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,atsitiko man problema,nieko negaliu instaliuot meta errora kai spaudziu ant kokios nors instaliacijos kad instaliuot raso kad tipo kazkas blogai su temp folderiu,tipo laikinieji failai and same shit...

pamaniau geriausia perinstaliuot windowsus,pas mane vista home premium 32 bit,bet as windowsu kompakte neturiu,tada isirasiau is windowsu recovery disc,yra kiekvienoje vistoje,tai ka jis padaro ar tik isvalo harda ar atstato windowsu busena i tokia kuri buvo pries perkant kompiuteri?

butu malonu jei nerasinetumet nesamoningu komentaru

P.S. aciu is anksto uz prasmingus atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,atsitiko man problema,nieko negaliu instaliuot meta errora kai spaudziu ant kokios nors instaliacijos kad instaliuot raso kad tipo kazkas blogai su temp folderiu,tipo laikinieji failai and same shit...

pamaniau geriausia perinstaliuot windowsus,pas mane vista home premium 32 bit,bet as windowsu kompakte neturiu,tada isirasiau is windowsu recovery disc,yra kiekvienoje vistoje,tai ka jis padaro ar tik isvalo harda ar atstato windowsu busena i tokia kuri buvo pries perkant kompiuteri?

butu malonu jei nerasinetumet nesamoningu komentaru

P.S. aciu is anksto uz prasmingus atsakymus

pas tave laptopas ar stacionarus i kuri irasei vista..?

jei laptopas ir jame yra recovery partition,tada taip,padarys i ta busena kai buvo pirkta.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laptopas,dekui uz info,beje padarys visa sistema grinai i tokia kuri buvo pries pirkima ar tik dali?

na nezinau,kai brolis buvo atvezes is darbo HP tablet pc,tai jame recovery perrasydovo visus windowsus,ir jei noredavai i c:/ root galejai susidet aplankus su svarbiais failais,tada juos pazymejus po reinstallo palikdavo. Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagliau radau naudingos info, man ir panasi problema, tikiuosi viska padarysiu teisingai. Dar nesu vistos perinstaliaves ir pan. :lol:

Tiesa ar galima palikti D diske naudinga info, na kaip darydavome su XP sukeli kas reikalinga i D ir tada formatuoji C diska. Jaj galite apsvieskite mane placiau del recovery. Tnx

Redagavo stranger21

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry kad atkuriu sena tema bet viskas yra taip:

Kai jungiasi kompas greit imeti ta diska ir viskas bootinasi is jo (jis turi tokia funkcija, nieko nereikia BIOS'e nustatinet), isijungia Windows Vista instalas ir pasirenki (jei yra kelios patricijos) 1. Formatuoti tik C diska kuriame yra Windows Vista. 2. Formatuoti ir C ir D diskus. Tada ilgai lauki kol formatuoja, veliau kol instaliuoja. Tada papraso Driveriu disko...

P.S. Siandien susiduriau su situo disku pirma karta :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.