tomashex

Sega kompiuteriai

Rekomenduojami pranešimai

Dėl Saturn - tai tiesa yra viena iš mano mėgstamiausių konsolių.

Saturn turi labai gerus exclusive žaidimus, kurie yra tikri šedevrai.

Tai pvz

Shining Force III

Dragon Force

Dark Savious

Story Of Thor 2

Cyber Troopers: Virtual ON

Nekalbant jau apie tokius dalykus kaip (JAP ONLY)

Castlevania: Nocturne

Dragon Force 2

Grandia

Lunar: Silver Star Story

Saturn - tai konsolė, kuri tikrai yra verta.

Beto gamepad yra vieni iš patogiausių mano manymų.

Kai-kurie žaidimai, pvz Loaded, Black Dawn - turi ir PS1 versiją, bet Saturn apdirbimas leidžia šiems žaidimams eiti daug geriau.

Pvz Loaded nestringa net ir su didelę apkrova ekrane, o PS1 pastoviai sustabdo vaizdą ir krenta framerate.

Black Dawn - tas pats ir daugiau nes Black Dawn muzika buvo Audio ant Saturn konsolės ir jos kokybė buvo žymiai geresnė.

Galiu pateikti dar daug įdomių faktų apie Saturn konsolę kadangi labai mėgstu ją ir net iki šiol peržaidžiu Dark Saviour ar Dragon Force gana dažnai, nekalbant apie daugelį nakčių, praleistų tarp draugų, žaidžiant

Fighting Vipers

Virtual On

Loaded

Sonic R

Street Fighter Alpha 2

King Of Fighters

Radiant Silvergun

Apie Dreamcast tačiau negaliu pasakyti labai daug nes manę nedomina apkirpti žaidimai o ant Dreamcast visada įmanoma buvo gauti tik piratinius, o jie visi yra tokie dėl Proprietary formato, kurį naudojo Sega DC konsolei

DC turi aišku tokius šedevrus kaip

Grandia II

Shenmue

Ikaruga

Rival Schools 2

Street Fighter 3

Skies Of Arcadia

Resident Evil: Code Veronica

Ir galbut daugiausiai žinomas SONIC ADVENTURE (1,2)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl Saturn - tai tiesa yra viena iš mano mėgstamiausių konsolių.

Saturn turi labai gerus exclusive žaidimus, kurie yra tikri šedevrai.

Tai pvz

Shining Force III

Dragon Force

Dark Savious

Story Of Thor 2

Cyber Troopers: Virtual ON

Nekalbant jau apie tokius dalykus kaip (JAP ONLY)

Castlevania: Nocturne

Dragon Force 2

Grandia

Lunar: Silver Star Story

Saturn - tai konsolė, kuri tikrai yra verta.

Beto gamepad yra vieni iš patogiausių mano manymų.

Kai-kurie žaidimai, pvz Loaded, Black Dawn - turi ir PS1 versiją, bet Saturn apdirbimas leidžia šiems žaidimams eiti daug geriau.

Pvz Loaded nestringa net ir su didelę apkrova ekrane, o PS1 pastoviai sustabdo vaizdą ir krenta framerate.

Black Dawn - tas pats ir daugiau nes Black Dawn muzika buvo Audio ant Saturn konsolės ir jos kokybė buvo žymiai geresnė.

Galiu pateikti dar daug įdomių faktų apie Saturn konsolę kadangi labai mėgstu ją ir net iki šiol peržaidžiu Dark Saviour ar Dragon Force gana dažnai, nekalbant apie daugelį nakčių, praleistų tarp draugų, žaidžiant

Fighting Vipers

Virtual On

Loaded

Sonic R

Street Fighter Alpha 2

King Of Fighters

Radiant Silvergun

Apie Dreamcast tačiau negaliu pasakyti labai daug nes manę nedomina apkirpti žaidimai o ant Dreamcast visada įmanoma buvo gauti tik piratinius, o jie visi yra tokie dėl Proprietary formato, kurį naudojo Sega DC konsolei

DC turi aišku tokius šedevrus kaip

Grandia II

Shenmue

Ikaruga

Rival Schools 2

Street Fighter 3

Skies Of Arcadia

Resident Evil: Code Veronica

Ir galbut daugiausiai žinomas SONIC ADVENTURE (1,2)

Dreamcast pasizymi konsole kuri turi labai daug geru fighting game (marver vs capcom 2, street fighter 3, power stone, soulcalibur, dead or alive 2... is vis daug capcom ant DC gerio), beto dc turejo geru port'u kaip resident evil 2 (pagal mane geriausia versija, aisku n64 nebandes idomu didziausia n64 isbandyti ir paziureti kaip 2 cd i kartridza sukiso su visais cg filmukais). Nereik dar pamirsti Sega isleisto gerio ant dc kaip jet set radio, crazy taxi 1,2, chu chu rocket (labai, labai smagus zaidimas). Galeciau vardinti ir vardinti visa geri ant dc. Beto techniskai dc yra nuostabi online zaidimus geriau palaike negu ps2, turi dideli homebrew pasirinkima, turi vga palaikima, lengvai modinama, turejo pilna visuokiu aksesuaru, netgi turejo motion control pries tai kai jis dar tik ejo pirmus zingsnius....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki nenorejau kurti naujos temos tad paklausiu cia . Kaip reikia issaugoti zaidimus ant sega mega drive 2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki nenorejau kurti naujos temos tad paklausiu cia . Kaip reikia issaugoti zaidimus ant sega mega drive 2?

Reik, kad zaidimas turetu tokia funkcija, nes nevisi palaiko, o ir tu kur turi nedaug isleista.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip iseina kad zaidima reikia pereiti vienu prisedimu ? :thumbup:

Jeigu žaidi ant emuletoriaus gali seivint bet kur ir bet kada.Jei žaidi ant konsolės tai save sistema pagrįsta skaičių kodais.Kaip kad žaidime rock'n'rol racing.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip iseina kad zaidima reikia pereiti vienu prisedimu ? :thumbup:

Taip, cia tau ne nauji zaidimai su checkpoint ant kiekvieno kampo ir quicksave funkcija. Jei nori pareiti reik skirti laiko, o jei sunkesnis zaidimus tai ir igudziu. Kaip dorklei minejo ant emu galima save, bet man asmeniskai emuliatoriai nenuturalus budas zaisti zaidimus, bet kiekvienam savo, aisku jo negali buti kalba apie emu, nes jis nori ant savo mega drive losti. Beto nevisi zaidimai ir turi slaptazodziu sistema.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ar ant Sega 32x galima seivinti ?

Tik ant zaidimu kurie palaiko, kiek zinau pirma konsole Sega kurioje save buvo galima i pacia konsole arba mem card buvo Saturn, nors galiu klysti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik ant zaidimu kurie palaiko, kiek zinau pirma konsole Sega kurioje save buvo galima i pacia konsole arba mem card buvo Saturn, nors galiu klysti.

Taip. Tu neteisus ;)

Pati pirma Segos sistema su Internal memory funkciją buvo Sega Mega CD

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane buvo va tokia:

Nuotrauka

bet tik tiek, kad buvo užrašas ne Mega Drive 2, o Mega drive 3. Gal ten kokia padielka buvo ar kas? nes daugiau pas nieką neesu matęs tokios būtent kaip pas mane buvo :P. Ir pulteliai buvo tokios formos, kaip PS1. Gal aks gali apšviest kas ten per daiktai maždaug pas mane buvo? :)

Redagavo Morfijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Tu neteisus :P

Pati pirma Segos sistema su Internal memory funkciją buvo Sega Mega CD

Kaip nebandes tai tiksliai nezinojau, bet minejau, kad galiu klysti.

Pas mane buvo va tokia:

Nuotrauka

bet tik tiek, kad buvo užrašas ne Mega Drive 2, o Mega drive 3. Gal ten kokia padielka buvo ar kas? nes daugiau pas nieką neesu matęs tokios būtent kaip pas mane buvo :rolleyes:. Ir pulteliai buvo tokios formos, kaip PS1. Gal aks gali apšviest kas ten per daiktai maždaug pas mane buvo? :P

Pas tave buvo "klonas", neoficiali kinieciu pagaminta mega drive konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu matai kaip įdomiai čia :rolleyes:. Taip ir galvojau dabar, kad ten kinas ar pan. Bet veikė visi geimai puikiai, jungtys tos pačios. Pirktas buvo gariūnuose, dar atsimenu mokėjau 40 $ 1997 metais :P. Atsimenu mažiukui visi pavydėdavo, kad pas mane Mega Drive 3 ir pulteliai kaip PS1 :DDD, o pasirodo pas mane iš tikro lieviau buvo :P. nU kaip buvo taip, bet ta konsole nesiskndžiau, žaisdavau nemažai, nei kart nebuvo sugedęs. Kartą vienas pultelis biškį buvo parėjęs, bet ten kažką kaimynas palitavo ir vėl liuks. "Disketės" brangiai kainavo pamenu, už vieną 6in1, kurioje buvo Sonic'as mokėjau 50lt urmo bazėj.. Dar turėjau kitą 6in1 ir šiaip dar kelias disketes "ant pasikeitimo", nes bvo vienintelė išeitis pastoviai keistis geimais :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm pasirodo zmones dar modina Segule. PVZ.: Neseniai sukure EverDrive tipo cartridgas y kury idedi SD atminties korta ir is jos zaidi prisikeles zaidimu , bet ir kaina kosmine - 75-100 $

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm pasirodo zmones dar modina Segule. PVZ.: Neseniai sukure EverDrive tipo cartridgas y kury idedi SD atminties korta ir is jos zaidi prisikeles zaidimu , bet ir kaina kosmine - 75-100 $

Tai Everdrive nemodinimas, beto yra pigesnis daiktas Rusai išleido flashdrive kuri pigesnis, bet atlieka savo darbą gerai. O dėl modinimo tai pilną mod'ų padaryti galima su mega drive (regionų, tikro stereo, geresne kokybės vaizdo jungčių...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.