tomashex

Sega kompiuteriai

Rekomenduojami pranešimai

Ant segos buvo dar toks geras Comix Zone zaidimukas, kur dailininkas apsikeite su savo piestu komiksu herojumi vietomis, pateko pats i komiksa, tas jam piesdavo priesus, kambarius o tu eidavai per tuos kambarius ir musdavais :lol: nu geras toks buvo, su gera ideja :lol: net db kazkada pabandziau tai visai idomu, graziai padarytas :lol:

Jo sita ir as pamenu, tais laikais taip patiko, kad negaliu, seip noreciau ir dabar suzaist. Ir isvis noreciau seip pazaist ta sena SEGA, tik nei vieno zaidimo neturiu, kazkur pradingo. :D

Redagavo wens

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai kai sega gavau per kaledas kartu su ja gavau kartidza 4in1 ten buvo: Glden Axe 3; Street of rage; Super battle tank - war in gulf ir Robocop 3. Tai labiausiai is tu patiko Strret of rage kiaurom dienom prie jo sededavau, o megstamiausias segos zaidimas buvo greiciausiai tai the lost vikings nereliai patiko ji zaist gaila, kad atseme ta kartidza kai buvo paskolines pazystamas :D Galejo pamirst atiduot :D nors zaidimu turejau ir nedaug, bet su sega buvo smagiausia zaist ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mmm, sega mega drive 2. ir zilitonas. Pats ju neturejau bet pusbroliai turejo. Su zilitonu taip grajindavom kad pultelius sulauzem :( tiesiogine prasme. Tai dar dabar pati console pas ji ant spintos yra. Gal zinot kur zilitonui pirkt joystikus? labai noreciau palost vel :) as is Kauno.

O sega mega drive 2 turejo kiti pusbroliai. Losdavau Road rash 2, oj mano megstamiausias grajus. :) mentus is pagaliu kapodavau :) Paskui dar kazkoks game nepamenu pavadinimo, kur eini gatvemis ir visus dauzai nu kaip sakant priesus. irgi geras grajus buvo, visokius vamzdzius, butelius rinkt buvo galima. ir su jais mustis. Unreal grajus. Kaip noreciau dabar segos.. eh.. Parduokit kas.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turgui pultus pirkau, susikti tokie bet isesmes atlieka funkcija, po 10 ar po 15 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal mega drive 2 matei turguj? ir jos zaidimu? kokia kaina jos ir zaidimu jei matej? ir seip kaip rekomanduoji ar apsimoka is turgaus pirkt. Ar "nesulus" po savaites :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau nepirk, pasjuos manau kainos kosmines, o zaidimu mciau buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal mega drive 2 matei turguj? ir jos zaidimu? kokia kaina jos ir zaidimu jei matej? ir seip kaip rekomanduoji ar apsimoka is turgaus pirkt. Ar "nesulus" po savaites ;)

o kam tu sega kankinsi? losk per ps2 segos emuliatoriu,beveik visi geimai eina ir uz dyka :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aj vistiek ne tas jausmas, plius bent jau man segos pultelis patogesnis nei ps2. Ir seip, didele nostalgija jauciu taj segai, noriu labai ja turet :( Gal pavyks ateinanciom kartom issaugot ;d

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aj vistiek ne tas jausmas, plius bent jau man segos pultelis patogesnis nei ps2. Ir seip, didele nostalgija jauciu taj segai, noriu labai ja turet :) Gal pavyks ateinanciom kartom issaugot ;d

Tai jei nori tikrai kolekcinio daikto tada eiskokis originalaus mega drive, o ne klono/kinietisko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai daug tikrai buvo gerų žaidimų ir galbut Sega ir NES paliko daugiausiai prisiminimų iš visų aplamai konsolių, kuriuos esu turėjęs ir turiu.

Iš Segos žaidimų labiausiai norisi pažymėti tokius galbut EPIC žaidimus kaip:

Streets Of Rage (Bare Knuckle) 2 ir 3

Comix Zone

Sonic savaime aišku

Splatter House 3

GODS

Aišku negaliu apsieiti be DUNE: The Battle For Arrakis bei Herzog Zwei

Soldier Of Fortune - vienas iš sunkiausių bei įdomiausių mano manymų žaidimų ant MD

Be abėjonės Mortal Kombat serija ( II man geriausia)

Galima vardinti ir vardinti tikrus šedevrus žaidimo industrijos tais laikais.

Vienas tik pasakymas - EPIC konsolė ir EPIC žaidimai

Net ir dabar pastoviai žaidžiu su savo MD2 su MCD2 priedų. Norisi dar 32x bet kaina didelė labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai daug tikrai buvo gerų žaidimų ir galbut Sega ir NES paliko daugiausiai prisiminimų iš visų aplamai konsolių, kuriuos esu turėjęs ir turiu.

Iš Segos žaidimų labiausiai norisi pažymėti tokius galbut EPIC žaidimus kaip:

Streets Of Rage (Bare Knuckle) 2 ir 3

Comix Zone

Sonic savaime aišku

Splatter House 3

GODS

Aišku negaliu apsieiti be DUNE: The Battle For Arrakis bei Herzog Zwei

Soldier Of Fortune - vienas iš sunkiausių bei įdomiausių mano manymų žaidimų ant MD

Be abėjonės Mortal Kombat serija ( II man geriausia)

Galima vardinti ir vardinti tikrus šedevrus žaidimo industrijos tais laikais.

Vienas tik pasakymas - EPIC konsolė ir EPIC žaidimai

Net ir dabar pastoviai žaidžiu su savo MD2 su MCD2 priedų. Norisi dar 32x bet kaina didelė labai.

kazin kaip su sega saturn, dreamcast :) sakai nevertos isigyt pasiziuret kas ten per aparatai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazin kaip su sega saturn, dreamcast :) sakai nevertos isigyt pasiziuret kas ten per aparatai?

Asmeniskai manau sega Dreamcast yra Geriausia konsole kada nors sukurtu savo laiku ji turejo tiek daug ka pasiuliti. O saturn kiek zinau viena is geriausiu konsoliu zaidziant 2d zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.