smartkheiler

Kokios linksmiausios ziemos pramogos?

Rekomenduojami pranešimai

sendien Druskininkuose trasas atidaro. Pirmiem 100 abonentas kainuoja 800,00Lt. (normali kaina 1500,00Lt.) Primeskim dar visa iranga ir konkrecios atostogos Turkijoje. Bet seip visas dalykas atrodo ispudingai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Niekas neverkia, tiktais kad temos autoriu klausia apie ziema, o ne apie rudeni :).

Jis būtų klausęs ką veikti ir rudenį, bet galvojo, kad rudenį tik prie games galima sėdėti. Na šeip tai jis klausė įdomiausių pramogų man tai aš parašiau, kad dažasvydis ir, kad ne tik žiemą man įdomiausia, bet ir rudenį. Bet geriau nesiginčijam, čia ne tam tema skirta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gyvenu Druskininkuose,ten atsidare nauja slidinėjomo trasa. :) Iėjus į vidų vaizdas nuostabus. Kaina gal ir didelė,bet verta viso to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiemą nėra geresnio užsiėmimo kaip slidinėjimas, slidėm ar snieglente nesvarbu, aš pats kaip sakant sergu ta "kalnų liga" ir kas metais varau slidinėt, aišku ne Lietuvoje ir tik nepasakokit, kad čia normalios trasos slidinėjimui, nes jų kol kas nėra, nežinau kas ten Druskininkuose yra, bet vistiek ten bus trasa po stogu, o man patinka kaip sakant grynam ore slidinėt :) . Normalios trasos yra Slovakijoje, dar visai patiko, kaip buvome kelis savaitgalius į Lenkiją nuvarę, bet geros trasos yra Austrijoje ir Italijoje, ten vat slidininkų rojus ir jei kas buvote žinote apie ką šneku. Labai norėčiau paslidinėti Šveicarijoje, bet ten tiek skipass'ai labai brangūs, tiek pats pragyvenimas. Tai va, kas dar neišbandėte slidinėjimo malonumo tikrai pabandykite, nes vien tik dėl to laukiu žiemos ir mano bendraminčių Lietuvoje tiek visame pasaulyje labai daug :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na i Sveicarija neketinu vaziuoti, labai jau nepakeliui, bet i Norwegija tai be kalbu, jau zinau kur per iseigines leisiu laika (prie xboxo :)) arba kalnuose :)

man tik buvo ziauriausia kai pirkau snieglente pavasari (pries tai nuomavaus), sniegui jau istirpus, nes kainos buvo ziauriai kritusios tai galvoju vistiek tuoj atsidarys snow arena, dar tada rase kad birzelio pradzioj, tai taip ir praejo visa vasara belaukiant kada ja galesiu isbandyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats neturiu nei snieglentės, nei slidžių savo, nors koja jau ir sustojo augt, bet ūgis dar keičiasi šiek tiek, taigi kol kas dar tik nuomuojuosi vis pasirinktinai, tai slides tai snieglente, nuo noro priklauso :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats neturiu nei snieglentės, nei slidžių savo, nors koja jau ir sustojo augt, bet ūgis dar keičiasi šiek tiek, taigi kol kas dar tik nuomuojuosi vis pasirinktinai, tai slides tai snieglente, nuo noro priklauso :).

as kol nuomavaus tai ziurejau i jas kuo skiriasi ir jieskojau sau tinkamos, vis stengdavaus imti kitokia ar tai freeride ar freestile, visokiu ilgiu isbandziau ir po to nusipirkau sau tinkama, siaip nuo ugio priklauso snieglentes ilgis, o nuo pedos jos plotis, bet galima pora sezonu paturet ir parduot, juk nebuna amzinu dalyku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Niekas neverkia, tiktais kad temos autoriu klausia apie ziema, o ne apie rudeni :).

Klausiau apie ziema bet koks skirtumas zmogus gal norejo pridet ka nors ir prie rudens ,del vieno nesusipratimo reiki skelt skandalus jei neturi ka parasyt isviso nerasyk p.s atlesikit uz klaidas kaip visados.

Redagavo smartkheiler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekenčiu žiemos! Šalta, šlapia, tamsu, ligos plinta... Būtent dėl to žiemą linksmiausia yra sėdėti namuose, prie TV, konsolių, PC, knygų, židinio - kas ką mėgsta - su puodeliu arbatos, kavos, kakavos - vėlgi, kas ką mėgsta. Vaikams tai aišku linksma: gniužtės, rogutės, senių lipdimas ir kt. Anyway, žiema sucks!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kol nuomavaus tai ziurejau i jas kuo skiriasi ir jieskojau sau tinkamos, vis stengdavaus imti kitokia ar tai freeride ar freestile, visokiu ilgiu isbandziau ir po to nusipirkau sau tinkama, siaip nuo ugio priklauso snieglentes ilgis, o nuo pedos jos plotis, bet galima pora sezonu paturet ir parduot, juk nebuna amzinu dalyku.

Tai vat aš ir sakau, kol kas negaliu dar nuosavos turėt nei snieglentės, nei slidžių, nes ir slidžių ilgis priklauso nuo ūgio. Aš pats irgi manau geriau išsirinkt sau tinkamiausią ir nusipirkt, bet vat mano tėvas laikosi kitokios nuomonės, jis nusipirkes tik slidžių batus, bet slides kasmet nuomuojasi dėlto, nes nori "naujausio" modelio :D, gal ir tai nėra blogai, bet va mamka turi savo slides ir apseina be naujausių modelių, ir man kažkaip pačiam maloniau turėt jau savo daiktą, manau net smagiau silinėt, kaip turi nuosavą snieglentę/slides, bet aišku kaip aš vis pasirinktinai tai slides, tai snieglentę imu, tai tokiu atveju nuomuoti geriau gal :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kadangi žiema yra pats nemėgstamiausias metų laikas, nes nemėgstu sniego ir šalčio :D, tai daugiausiai žaidžiu. Bet labai geras dalykas yra dažasvydis. Žiemą, kai apsirengi baltai, sunku įžvelgt, tai faina labai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat aš ir sakau, kol kas negaliu dar nuosavos turėt nei snieglentės, nei slidžių, nes ir slidžių ilgis priklauso nuo ūgio. Aš pats irgi manau geriau išsirinkt sau tinkamiausią ir nusipirkt, bet vat mano tėvas laikosi kitokios nuomonės, jis nusipirkes tik slidžių batus, bet slides kasmet nuomuojasi dėlto, nes nori "naujausio" modelio :D, gal ir tai nėra blogai, bet va mamka turi savo slides ir apseina be naujausių modelių, ir man kažkaip pačiam maloniau turėt jau savo daiktą, manau net smagiau silinėt, kaip turi nuosavą snieglentę/slides, bet aišku kaip aš vis pasirinktinai tai slides, tai snieglentę imu, tai tokiu atveju nuomuoti geriau gal :D.

nu aisq jei nuomuoji snieglentes kur nors alpiu kalnuose tai gausi geras ir nesudroztas, o kai nuomuoji lenkijoj ar lietuvoj, tai galvoji kad greiciau savo reik isigyt. na ir nuomodamas snieglente isleidau per pus maziau negu pirkdamas savo, nors meluoju, turbut dar maziau. todel jei esi occasional slidinetojas tai savo turet neapsimoka.

edit: va cia dar geras interaktyvus 360o slidinejimo video

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.