xxjudgex

xbox Live ant pc 4g interneto

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas galetu padet ir paiskint kaip butu galima pasijukti xbox 360 ethernet cabeliu prie pc su 4g internetu (mezon). tai va ziurejau ir youtubej tacau nieko nepavyko padaryti. neina sharint interneto. viskas regis kaip ir veikia tik tas sharinimas trukdo pabaigti pasijungimo prie live procedura. tad tikiuosi geru patarimu is jusu ar linku numetio. o jei galima ir issamaus paiskinimo. :) pas mane beje Windows7 x64. :)

Aciu uz atsakymus.

Didelis sorry jau pats pajsijungiau xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal gali pasakyti kaip pajungei nes mano draugui irgi reikėtu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau ar iseis ,bet reike laptopo/pc su wifi plokste tada su connectify me programa sharint per wifi ta interneta kuris yra ant pc. Su xbox i ji prisijungti (jei slim nieko nereikes jei jat reikes wifi adapterio) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad man lb paparastai su paprastu kompu kuris yra mano kambary ir su enthernet kabeliu pajungaiu kabely prie xbox ir pc . Tuomet sukuriau bridge tarp ju ir tada nuejau y modema mano ir properties ir ten yra sharing ir ten pasirenki sharinti su bridge iterneta ir viskas pas mane falcon ;0 gal kam pades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.