Oligarchas

Dingineja internetas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,taigi mane dakniso manoji problema,o yra taip pries kokius 2 metus jau :) pradejo dinginet internetas zaidziant pvz: cod raso connection lost,ar narsant dingsta bet neiilgam kokios 20 sek vel atsiranda,gal kas zino kas gali buti nes labai nervina,o netas tai erdves. Stovi ant laido.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,taigi mane dakniso manoji problema,o yra taip pries kokius 2 metus jau :) pradejo dinginet internetas zaidziant pvz: cod raso connection lost,ar narsant dingsta bet neiilgam kokios 20 sek vel atsiranda,gal kas zino kas gali buti nes labai nervina,o netas tai erdves. Stovi ant laido.

Routeri naudoji ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats su zebra. Narsau po interneta ir dingsta porai minuciu. Tai dazniausiai nutinka vakare, tai galvoju, kad zebros serveriai nelaiko :DD (joke), o jei rimtai tai mane taip pat labai nervuoja. Butu idomu suzinoti atsakyma. :)

Routeri naudoji ?

Ne manes klausi, bet kaip matau mano panasi problema tai jei nesupyksi ir atsakysiu, kad as tai naudoju routeri (gal zinosi problema) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jei naudoji routeri tai pagal mane del to nes gali buti lievas ir del jo buna ,kad internetas dingsta.

Jei ruteris senesnio modelio tai jie megdavo taip atsijungineti ir dingdavo internetas ( ne ant visu )

Pats turejau tai budavo ,kad mete connection is reset ,o kai nauja nusipirkau viskas gerai.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei naudojat routeri su wlan, gal neijungtas wpa? wlan galima neta vogti, pasinaudojant jusu mac, o routeris siuntinedamas paketus i du vienodus mac pasiklysta ir conektinasi is naujo, cia tik spejimas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane pavyzdiui labai pykstasi ativirusines ir routeris, budavo kad dingsta netas arba puslapi krauna ~5min. o vat istryniau antivir ir ledas. dabar isirasiau bitdefender ir vistiek kazkas neto jaucias, nors veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats su zebra. Narsau po interneta ir dingsta porai minuciu. Tai dazniausiai nutinka vakare, tai galvoju, kad zebros serveriai nelaiko :DD (joke), o jei rimtai tai mane taip pat labai nervuoja. Butu idomu suzinoti atsakyma. ;)

tavo modemas kartais ne tas maziukas, su viena lan jungtim? jei taip tai keisk modema ir eis kaip uoga!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tavo modemas kartais ne tas maziukas, su viena lan jungtim? jei taip tai keisk modema ir eis kaip uoga!

Pas mane juodas Pirelli modemas su wifi, 4eth lizdais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane juodas Pirelli modemas su wifi, 4eth lizdais.

Pabandyk išjungti ir ištraukti maitinimo laidą iš routerio kokiom 5-10min. Man katik dinginėjo netas kas 2 min. ant ZEBROS šviesolaidžio ir toks pat routeris, susitvarkiau šitaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk išjungti ir ištraukti maitinimo laidą iš routerio kokiom 5-10min. Man katik dinginėjo netas kas 2 min. ant ZEBROS šviesolaidžio ir toks pat routeris, susitvarkiau šitaip.

arba reset mygtuka palaikyk, p.s. systos toks modemas, wlanas dingineja, o laidu visada veikia!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, turiu tokia problema su internetu... Pas mane yra TEO internetas ,ADSL. Modemas Zebra, http://www.tuktuk.lt/zebra-modemas-1338827.html

Reikalas tas, kad labai dažnai dingineja internetas... Dabar net ziurint Youtube'a ima ir dingsta internetas, arba kanors siunciantis su torrettu dingta internetas...(Žodziu apkraunant interneta daugiau....) As interneta pasigaunu per wifi prie savo kompo nuo modemo su D-Link wireless USB adapter'iu. Is pradziu maniau , kad gal cia adapteris kaltas bet poto galvoju kad ne, nes sesei irgi dingsta internetas kai man dingsta. Poto atsiranda ant interneto rysio kampe geltonas sauktukas, tipo limitted aceess... Perkrauni modema ir viskas tvarkoj vel, kol konors nepradedi siustis ar kitaip neapkrauni interneto, poto vel tas pats,- luzta internetas.

Gal kasnors zino kame cia problema ir kaip ja geriausiai spresti ar kamnors taip pat buna?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi buna su D-link'u, kad dinksta internetas karta i 1-2sav. ir tas geltonas sauktukas prie network conection atsiranda. Perkrauni routeri ir vel viskas ok.. Vis nerandu laiko pagooglint kaip sita problema sprest. Jai kas jau susiduret ir zinot sprendima parasykit :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man wifi dingdavo ,bet atnaujinus routerio fw viskas lyg ir išsisprendė , tai jeigu pas jus ne naujausia fw siūlyčiau pabandyt naujint .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.