DeadlyMonkey

dirt 3 vip kodas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

noreciau biski pagalbos,uzvakar nusipirkau ps3 su dirt3,ir dabar klausimas,man butinai reikia fucking interneto ps'e ,kad aktyvuoti dirt3??? pvz pas mane omni connect,tai ka as zinau...dekui is anksto :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

noreciau biski pagalbos,uzvakar nusipirkau ps3 su dirt3,ir dabar klausimas,man butinai reikia fucking interneto ps'e ,kad aktyvuoti dirt3??? pvz pas mane omni connect,tai ka as zinau...dekui is anksto :kede:

Tu nori aktyvuot ta vip koda?.Jei taip tau butinai reiks neto.Bet jei tu nezadi jungt online ps3,tai tau nereikia to vip'o;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi būtų naudinga kaip pajungti bevielį omniconnect prie PS, nes kiek bandžiau su lan laidu nėjo :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet puse masinu nera ;/ ir kaip supratau tik aktyvavus jos atsidaro.

Tai yra nauja taktika ištraukt iš žaidėjų pinigų perkant dlc tą pusę mašinų reikia pirkt iš ps store ir visos jos kainuoja apie 20 svarų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi būtų naudinga kaip pajungti bevielį omniconnect prie PS, nes kiek bandžiau su lan laidu nėjo :D

Tiesiog sujunk kompą su ps3 ir padaryk per pc internet sharing. Pats naudoju vodafone mobile connect ir xbox pajungęs prie loptopo. Daugiau info rasi per youtube nes kiekvienam kompe bus skirtingai, nes bandžiau padaryti taip pat draugui, bet pas jį kažkodėl neveikė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as darydavau ant laptopo toki bajeri, gaudavau interneta i laptopa per wifi, tada nuejau i Network connections ir padariau Bridge coonection tarp Wireless Network Connection ir Local Area Connection ir viskas, mano laptopas sharindavo interneta per ethernet jungti kuri gaudydavo per wireless.

tau reiketu padaryt ta pati tarp Omniconnect ir Local Area Connection.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as darydavau ant laptopo toki bajeri, gaudavau interneta i laptopa per wifi, tada nuejau i Network connections ir padariau Bridge coonection tarp Wireless Network Connection ir Local Area Connection ir viskas, mano laptopas sharindavo interneta per ethernet jungti kuri gaudydavo per wireless.

tau reiketu padaryt ta pati tarp Omniconnect ir Local Area Connection.

žinok net neina tilto padaryti.. buvau rašęs į omnitelio supportą tai rašė svarbu, kad man netas veikia, o kita jiems p..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, bet gali ji nusipirkti maciau skelbiu.lt, kad parduoda tuos kodus.

nea na tai nusipirkti galima ir PSN store :unhappy: o sita jei nauja perki kiek ikertu yra

dirt3

dirt3 platinum

dirt3 special edition

tai visuose situose pakuose pridetas VIP pass?

Redagavo rananas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.