BORRNE

XBOX hdd

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu pirkt xbox elite be hardo ir girdejau kad galima paprasta usb flasha prisijunk prie xbox ir naudoti ji kaip hdd, tai norejau paklaust, eis i ta usb flasha zaidimus seivinti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nezinau cia reikia klaust zinanciu arba geriau paieskok varianto su hdd

as ir klausiu zinanciu, o ne nezinanciu, yra toks variantas kad galiu pirkti su hdd bet kaina bus 150lt brangiau, o taip pagalvojau kad man is to hdd jokios naudos nebus, nes zaidimus paprasciausia ziausiu is CD. Tik tiek kad sutaupysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir klausiu zinanciu, o ne nezinanciu, yra toks variantas kad galiu pirkti su hdd bet kaina bus 150lt brangiau, o taip pagalvojau kad man is to hdd jokios naudos nebus, nes zaidimus paprasciausia ziausiu is CD. Tik tiek kad sutaupysiu.

Iš CD gali lagint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali naudoti flasha kaip hdd

Ne į temą

bet tai jus naujokeliai man biski juokingi B) , vienas raso kad reik klaust zinancio, o kitas raso kad is CD gali lagint zaidimai :kede:

todel duosiu patarima ateiciai, kad apsaugot jus nuo ispejimu, neatsakinekit i klausima jei nezinot atsakymo arba neesat tikri savo zodzio, be to nekurkit tokiu temu kaip sita, tokiem klausimam i kurious galima atsakyti TAIP arba NE yra bendra tema!

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.