SermoneliS

Del PS2 zaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Iskart atsiprasau jeigu toks postas jau yra :D

Tai va susiduriau su tokia problema irasau zaidimus tikrai gerai daugume eina , bet kaikurie trukineja TV ekranas nemoku net paaiskint :D Gal kas nors galetu paaiskint kame cia reples gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Ne cia reikėjo kurti posta.Reikejo kurti žaidimu skiltyje,o dabar gausi įspėjimą turbūt nuo Impaler arba nuo ko nors kito

Man taip irgi yra ant raw vs smackdown 2008 kai kraunasi,bet i tai nekreipiu dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas mane tj kartais taip virsui i desine arba i kaire uznesa. Kiba tu naudoji toki adapteri kur kad NTCS ir PAL spalvotai eitu??? as irgi ji naudoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali but kad irasai didesniu greiciu ir paskui trukcioja. man taip daznai buna su isirasytais filmais,geriau rasyt beweik maziausiu greiciu ,jei ka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia man atrodo TV bus kaltas. Cia kazkas su hercais

Pabandyk ant zaidimo nustatyt daugiau ar maziau hercu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas mane tj kartais taip virsui i desine arba i kaire uznesa. Kiba tu naudoji toki adapteri kur kad NTCS ir PAL spalvotai eitu??? as irgi ji naudoju

Radau chip nustatymuose kur pakeist Tarp NTCS ir pal ir viska susitvarkiau dekui uz siokia tokia pagalba :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.