Gexo

Ps2, PS3 ar xbox360?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tikiuosi jūsų dar nenervinu su savo klausimais, nes turiu dar vieną. Svarstau, ką pirkti- PS2, PS3, ar xbox360. Norėčiau jūsų patarimo. Pirmiausiai, man patinkami žaidimų žanrai: RPG, šaudynės, strategy, arcade. Antra, dizainas nesvarbu, ir galiausiai trečia, kaina taip pat. Išsakykite savo nuomonę, konsolę, turinčią daugiausią mano mėgiamų žanrų žaidimų, bei konsolių pliusus ir minusus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Imčiau 360. Yra šaudyklių pakankamai daug, arcade turi. :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir manau taip pat net man atrodo saudykle kazkaip patogiau su xbox 360 controleriu zaist. :huh:

Beto jei imsi naujesni koky bent 2009 metu xboxa tai pasigauti rrod beveik nebus sansu o ps3 ir naujausi dar pasigauna ylod. Taipogi abu turi tik tai konsolei sukurta zaidima pajimsiu kaip pavyzdzius ps3-heavy rain,xbox 360-alan wake Na cia jautau rinktis cia keli skirtumai is ju :lol: ne bet man xbox geriau.

Redagavo xxjudgex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir manau taip pat net man atrodo saudykle kazkaip patogiau su xbox 360 controleriu zaist. :huh:

Beto jei imsi naujesni koky bent 2009 metu xboxa tai pasigauti rrod beveik nebus sansu o ps3 ir naujausi dar pasigauna ylod. Taipogi abu turi tik tai konsolei sukurta zaidima pajimsiu kaip pavyzdzius ps3-heavy rain,xbox 360-alan wake Na cia jautau rinktis cia keli skirtumai is ju :lol: ne bet man xbox geriau.

Kokie naujausi pasigauna ? Slimai ? Aš negirdėjau ir nemačiau, kad kas nors su slim'u būtų ylod gavęs. O temos autoriui, jei nori peržaist senus klasikiniuis žaidimus ir po to parduot rinkis ps2, jei nori nusipirkt konsolę keliem metam į priekį rinkis xbox360 arba ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie naujausi pasigauna ? Slimai ? Aš negirdėjau ir nemačiau, kad kas nors su slim'u būtų ylod gavęs. O temos autoriui, jei nori peržaist senus klasikiniuis žaidimus ir po to parduot rinkis ps2, jei nori nusipirkt konsolę keliem metam į priekį rinkis xbox360 arba ps3.

Su pardavimais nemanau, kad gerai išeis. Manau rinksiuos xbox360, arba ps3, nes kaip ir sakei, naujesnių žaidimų noriu. Klasika smagi, bet man naujienos dažniausiai labiau patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet man su ps3 yra sansas ir kelis kartus matytas man :huh: o su xbox 360 naujaisiais dar nemaciau su rrod na bet kiekvienas skirtingu dalyku matem nesipykim ;D

Na bet man xbox 360 geriau seniau maniau kad pultas nepatogus taciau klydau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jai imsi x360 tai tik ne slim 250gb nes labai jau braizosi korpusas,ps2 tavo vietoi imciau tik poto kai turėciau x360 ar ps3 na kaip antrarusia konsole ir tai dar pagalvociau ar verta o ps3 tai nezinau nevertas man atrodo jis tu pinigu kuriuos kainuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai siulau imti ps3 nors nera tu zaidimu tiek jau ir daug aisku skirias laidziami zaidimai ant xbox ir ps3 pvz ant ps3 nera gero zaidimo gears of war bet tiek to, isstatu1 numestame video is youtube matome skirtumus tarp ps3 ir xbox,grafikos atzvilgiu niekuo nesiskiria,valdymo pultu sudejimu skiriasi.

man ps3 kazkodel labiau patinka nors nera tiek daug geru tu ekskliuzyviniu zaidimu leidziamu kiek ant xboxo.

ir beto jei nori zaisti zaidimus online su xbox turi tureti xbox live kortele ar ka ten nepamenu jei gerai prisimenu,o ps3 to nereikia

Redagavo mechanikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai siulau imti ps3 nors nera tu zaidimu tiek jau ir daug aisku skirias laidziami zaidimai ant xbox ir ps3 pvz ant ps3 nera gero zaidimo gears of war bet tiek to, isstatu1 numestame video is youtube matome skirtumus tarp ps3 ir xbox,grafikos atzvilgiu niekuo nesiskiria,valdymo pultu sudejimu skiriasi.

man ps3 kazkodel labiau patinka nors nera tiek daug geru tu ekskliuzyviniu zaidimu leidziamu kiek ant xboxo.

ir beto jei nori zaisti zaidimus online su xbox turi tureti xbox live kortele ar ka ten nepamenu jei gerai prisimenu,o ps3 to nereikia

Tai kad kaip tik ant PS3 daugiau exclusive žaidimų man atrodo <_<

Sony first party studios:

Asia

SCE Japan Studio (includes Team Ico and Team Siren) – Ape Escape, Siren, LocoRoco, Patapon, Ico, Shadow of the Colossus, The Last Guardian

Polyphony Digital – Gran Turismo series, Motor Toon Grand Prix 2, Tourist Trophy, Omega Boost

North America

Naughty Dog – Crash Bandicoot series, Jak and Daxter series, Uncharted series

SCE Santa Monica Studio – Kinetica, God of War series, Warhawk with Incognito Entertainment

SCE San Diego Studio – NBA: The Inside, MLB: The Show, ModNation Racers

SCE Bend Studio – Syphon Filter, Resistance: Retribution, Uncharted: Golden Abyss

SCE Foster City Studio

Zipper Interactive – SOCOM: U.S. Navy SEALs series, MAG

Sucker Punch Productions[3] – Infamous series, Sly Cooper series

Europe

SCE London Studio (includes Team Soho) – SingStar, EyeToy, PlayStation Home with SCE Studio Cambridge

SCE Cambridge Studio – MediEvil, PlayTV, Killzone PS Vita, PlayStation Home with SCE London Studio

SCE Studio Liverpool – Wipeout, F1

Evolution Studios – MotorStorm series, World Rally Championship

Bigbig Studios – Pursuit Force, MotorStorm: Arctic Edge, Little Deviants

Guerrilla Games – Killzone series

Media Molecule – LittleBigPlanet series

Microsoft first party studios:

BigPark - Kinect Joy Ride

Good Science Studio - Kinect Adventures

Lionhead Studios - Fable series, Black & White series, The Movies

MGS Family - Untitled Project

MGS Soho - Untitled Project

MGS Mobile Gaming - ilomilo

MGS Vancouver - Untitled Project[11]

Rare Ltd. - Kinect Sports, Banjo-Kazooie series, Viva Piñata, Perfect Dark series

Turn 10 Studios - Forza Motorsport series

Xbox Live Productions - South Park Let's Go Tower Defense Play!

343 Industries - Halo series

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įmanoma tuos Ylod ir Rrod pataisyt? Ar reikia keisti motoninę?

Ir kaip supratau, reikės iš kompo žaidimus rašytis į diskus, negalima tiesiai iš pc į konsolę žaidimų įkelti?

Redagavo Gexo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.