isstatu1

PSP E1000

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Sony’s decision to delay the PlayStation Vita seemed like just the thing Nintendo needed to give its 3DS sales a boost this holiday season, but none of us expected the company to have another handheld up its sleeve. In addition to announcing a price cut for the PlayStation 3 yesterday, Sony also announced a new budget PlayStation Portable for Europe — available later this year for just €99 (£99, approx $142).

The PSP E-1000 has pretty much everything the regular PSP has, including a UMD slot — which makes it more appealing than the PSP Go in my opinion — but does lack Wi-Fi capabilities. You’ll still be able to download and install games via the Media Go PC mounting service, you just won’t be able to enjoy online play.

Still not convinced? How about cheap UMDs? Sony will be offering some of the best PSP games at heavily discounted prices in a bid to compete with the pocket pleasing price tags in the App Store. Titles like FIFA 2012, Invizimals: The Lost Tribe, and EyePet Adventures will be available for just €9.99 (£9.99).

The device looks similar to the PSP 3001, but has a matte finish like that on the PlayStation 3 Slim, as opposed to a glossy finish. It will also be available only in “Charcoal Black.”

Sony is yet to announce a release date for the new device, but it is set to launch this fall — just in time for the holiday season. While this won’t be any kind of substitute to those eagerly anticipating the PlayStation Vita, it may attract gamers on a budget this holiday season.

At €99, the PSP E-1000 is around €70 cheaper than the Nintendo 3DS, and while it may not be as advanced, that’s a pretty significant price difference — especially now that some PSP titles are also surprisingly cheap. Will it be enough to persuade gamers to grab Sony’s aging handheld over Nintendo’s 3DS?

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Štai ir "hands on" vaizdo medžiaga. Dizainas tai tikrai gerai atrodo Nuotraukahttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=QkptfQ4D1VU

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gan grazus naujasis modelis,taciau psp zaidimu rinka ir gamyba yra jau senokai nebe tokia aktyvi kaip anksciau visgi psp turetojai dar laukia kol atgim psp rinka ir vel zaidimai bus laidziami ant psp konsoles,siais metais dar nepasirode nei vienas geras zaidimas neskaitant kiekvienais metais leidziamu futbolo ir krepsinio.

Labiau turetu susimastyti kaip prikelti rinka su zaidimais o ne su naujais modeliais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galas tai man labai grazus, bet priekis tai negrazus. Atrodo labai pigiai priekis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal mane kiek suprantu prieki apatiniai mygtukai kur start home,tai yra padaryti lietimui jautrus ar vistiek spaudzias,man kazkodel priekis visai nieko toks ir galas grazus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, visapusiškai pritariu Mechanikui :) Ir šiaip galvoju, kad su psp gali būti kažkas panašaus kaip ir su ps2.

Ne į temą

Beje, Mechanike, nuo to laiko kai parašei paskutinį vienoje svetainėje susijusioje su psp tavo postai surimtėjo kokiais 200% , pats jau iš ten esu po biški varomas lauk, nes mąstau "giliau" nei 95% to psp puslapio vartotojų :)
Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visas jis gražiai atrodo :thumbsup4: , bet šaunu, kad dar nepamiršta psp, nors ir Vita jau ne už kalnų. Ir kaip suprantu, kolkas paskelbė, kad bus tik Europoi šis modelis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visas jis gražiai atrodo :thumbsup4: , bet šaunu, kad dar nepamiršta psp, nors ir Vita jau ne už kalnų. Ir kaip suprantu, kolkas paskelbė, kad bus tik Europoi šis modelis?

Taip bent jau parasyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką, gražus ir pigus, bet man kažkaip priekis nekokybiškai atrodo, o galas super :thumbsup4:

Visiškai sutinku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kodėl? Man kaip tik labai gražus priekis. Toks daug paprastesnis atrodo ir tuo pačiu patrauklesnis. Šiaip nemanau, kad bus stebuklingi jo pardavimai, nes žaidimai vos, vos leidžiami ir jau tuoj bus VITA, bet kaina gera šito. Sony planai dažniausiai pavyksta, tai galbūt ir šį prastumt gerai pavyks. :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone PSP 3000 Piano Black buvo gražiausias ir dailiausias modelis. Pats jį turiu ir galiu palyginti su senesniais ir naujesniais modeliais. Net nežinau kodėl SOny nusprendė išleisti E-1000 :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone PSP 3000 Piano Black buvo gražiausias ir dailiausias modelis. Pats jį turiu ir galiu palyginti su senesniais ir naujesniais modeliais. Net nežinau kodėl SOny nusprendė išleisti E-1000 :/

Šiaip tai jo, juk galėjo nupiginti PSP-3000 ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.