Toronto

TV prie pc

Rekomenduojami pranešimai

As pajungiu savo tv ''32'' prie savo pc per hdmi ir norejau paklausti kodel man labai mazas vaisdas tam ekrane yra? jeigu pas mane ant moniko winampas uzima puse moniko tai jis beveik net netelpa i tv o tv dvigubai didesnis negu monikas...? kur kokius nustatymus pakeisti? ir kodel kokybe nera labai gera ant tv? jeigu pajungiu ps3 prie tv rodo kaip ledas kaip pajungiu kompa nera to raiskumo dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As pajungiu savo tv ''32'' prie savo pc per hdmi ir norejau paklausti kodel man labai mazas vaisdas tam ekrane yra? jeigu pas mane ant moniko winampas uzima puse moniko tai jis beveik net netelpa i tv o tv dvigubai didesnis negu monikas...? kur kokius nustatymus pakeisti? ir kodel kokybe nera labai gera ant tv? jeigu pajungiu ps3 prie tv rodo kaip ledas kaip pajungiu kompa nera to raiskumo dekui.

Pakeiti rezoliucija kai prijungi prie tv ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

monitoriaus ar teliko?

Kai prijungi prie TV pakeisk i rekomenduojema rezoliucija windowsuose. Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai prijungi prie TV pakeisk i rekomenduojema rezoliucija windowsuose.

tai pakeiciu bet vistiek viso tv neispildo lieka sonai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueini ten kur keiciasi rezoliuija, rodo tipo dvi vaizduskes, pasirenki antra ir keiti rezoliucija!

imetu pvz!

pirmos nustatymai, (t.y. moniko)post-25644-0-68724600-1313636470_thumb.jpg

antros niekad nekeiti nustatyta 640x480 ir tik 8bitpost-25644-0-11974900-1313636757_thumb.jpg

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueini ten kur keiciasi rezoliuija, rodo tipo dvi vaizduskes, pasirenki antra ir keiti rezoliucija!

imetu pvz!

pirmos nustatymai, (t.y. moniko)post-25644-0-68724600-1313636470_thumb.jpg

antros niekad nekeiti nustatyta 640x480 ir tik 8bitpost-25644-0-11974900-1313636757_thumb.jpg

tai jeigu as padarau taip kaip tu sakai tai man niekas i telika nebetelpa ps. nei winampas niekas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jeigu as padarau taip kaip tu sakai tai man niekas i telika nebetelpa ps. nei winampas niekas.

ta prasme telikas ne visa desktopa rodo, pvz nematyti start linijos? kazkas pan i post-25644-0-19419600-1313818488_thumb.jpg?

tokiu atveju turi kaip rasiau pasirenki antra vaizduske, spaudi advaned, pasirenki monitor ir pakeisk refresh rate, seip ant tv turetu buti rasyta koki refresh rate palaiko, bet pirma turi nustatyti tokia rezoliucija kokia tavo tv tikrai palaiko, jei ne naujas tv, pirma sumazink rezoliucija iki 640 ar 800, jei naujesnis, placiaekranis turetu buti 1280x(600, 720, 768, ar 960) paskui keisk refresh!

su senais monitoriais tokia pacia problena turedavau, esme kad pc nemato koks tv pajungtas ir nezino kokias rezas jis palaiko tai ir leidzia jungt viska ka vaizdo plokste sugeba, arba butu paprasciau jei rastum tv draiverius ir uzinstaliuotum vietoj antros vaizduskes monitoriaus savo tv!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.