blistas

Baninami LIVE account'ai iki 31/12/9999

Rekomenduojami pranešimai

Tai, kad pasinaudojai svetimu account'u naudai gauti - irgi pažeidžia MS taisykles. Tad gali tikėtis nuobaudų.

Niekas netikėjo, kai per visus forumus bandžiau garsiai visiems pasakyti, kad no-jtag - nelegalu bei kad gausit profailų banus (ne konsolės) už tai. Niekas netikėjo ir bandė visaip įrodyti, kad čia neva "atėjo draugas su savo profailu ir nieko čia nėra nelegalaus". Na ir aišku mane paranojiku išvadino (LM'e ypač dėl to kentėjo mano reputacija; gaila, kad negaliu ten pasakyti dabar "O KĄ AŠ JUMS SAKIAU!!!", nes vėl eilinis account banas man bus... nespėju kurtis).

Tad turiu pripažinti, kad rezultatai (prasidėję banai) - džiugina mano savimeilę :D

Grįžtant prie temos: jei darai kažką nelegalaus - tikėkis bano! Tie pavieniai profailų sharinimai nėra masinis reiškinys ir greičiausiai vargiai ar iškils į viešumą (lyginant su no-jtag masiškumu). Tad gal viskas bus OK. Bet turėk omeny..

Tikiuosi, kad nebanins, dar 100msp gavau neseniai :huh: O gal MS'ui laiska parasyt, kad su draugas su savo profiliu prisijunge ir bande siustis tema?

www.xbox360iso.com not working? lol Hacked by xbox.com ? gf? :D :D

"Zinau buga kaip prisijungt"

Kaip tau gerai, tik niekam nesakyk kaip :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasitikrinau aš savo XBOX su Xval ir pamačiau, kad jis yra flagintas - Failed AP25 Challenge. Dabar prieš jungdamas XBOX visada tikrinu El. Paštą. Manau būsiu tarp tų 500 000 vartotojų, kuriuos, neva, ruošiasi baninti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasitikrinau aš savo XBOX su Xval ir pamačiau, kad jis yra flagintas - Failed AP25 Challenge. Dabar prieš jungdamas XBOX visada tikrinu El. Paštą. Manau būsiu tarp tų 500 000 vartotojų, kuriuos, neva, ruošiasi baninti.

Nemanau ,kad xval tau ka nors parodys nes cia ne xbox'a flagina o profili o tas failed AP25 challenge tai yra del to nes nusiflashines xbox'a bandei ap25 geima paleist ir prigavo nes kaskas buvo nesutvarkyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiuosi, kad nebanins, dar 100msp gavau neseniai :D O gal MS'ui laiska parasyt, kad su draugas su savo profiliu prisijunge ir bande siustis tema?

Kaip tau gerai, tik niekam nesakyk kaip :D

Nemoki prisijungt su banintu profliu ? :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur galima rast Encrypted X Value, nes Xval programa to praso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur galima rast Encrypted X Value, nes Xval programa to praso?

Per console setings ir system info cia dar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per console setings ir system info cia dar

Jeigu pas mane meta "Secdata is Clean", tai cia viskas gerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pas mane meta "Secdata is Clean", tai cia viskas gerai?

Neflagintas. Bent jau pagal ta programa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tphiuu, tada nelabai yra ko nerimaut. :kede:

Bet kaip ir sakė programa rodo ar tavo konsolė yra flagininta ar ne... Čia neparodo ar tavo profilis flagintas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tphiuu, tada nelabai yra ko nerimaut. :kede:

Tai ,kad cia pasitikrinai ar konsole flaginta ir tiek..

Cia tau nieko neparodys ar tavo profilis dabar ju sarase yra ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nemanau kad ta programa teisingai rodo nei kokie ms jie nei ka nesidziauk anksciau negu reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O viperiui tai tikrai nepasiseke, nu bet nieko susikursi nauja profili nusipirksi gold ir toliau zaisi, nieko nepadarysi, vis geriau negu konsoles ban'as.

Tikiuosi, kad nebanins, dar 100msp gavau neseniai :kede: O gal MS'ui laiska parasyt, kad su draugas su savo profiliu prisijunge ir bande siustis tema?

nu pasiseke, nepasiseke, ka jau padarysi, siaip geriau buciau gaves console bana, kadangi man vos ne tas pats gautusi pasikest xboxa i nauja, negu susikurt nauja profili. Juk jame buvo goldas 14men + 2000msp ir aisq 4 metai zaidmo istorijos, todel manau kad pinigai yra tik pinigai kuriuos gali uzdirbti (juk buna zmonem sudega naumai, visas turtas ir vistiek zmones atsistoja ant koju), o vat tas legacy kuri kuriau yra suzluges :)

bet manau as kaip feniksas is pelenu pakilsiu su dar geresniu GS B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.