lightingft

Futbolo Komanda

Rekomenduojami pranešimai

Jei jums patinka futbolas, tai kokia jusu megstamiausia futbolo komanda? :whistling: Mano megstamiausia yra FC Barcelona. Pasidalinkit savo megstamiausiom komandom :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Madrido Real. Vien del savo greito ir atakuojancio zaidimo. Nemegstu barsos, nes smaukosi su kamuoliu aikstes vidury. Jei ne MEssi, tai isvis ten niekas ivarciu nemustu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Madrido Real. Vien del savo greito ir atakuojancio zaidimo. Nemegstu barsos, nes smaukosi su kamuoliu aikstes vidury. Jei ne MEssi, tai isvis ten niekas ivarciu nemustu.

Žiauriai nekenčiu tokių kaip tu. Gali pasakyti savo mėgstamą futbolo komandą, bet tik ne varyti ant kitos. Gali ją pakritikuoti, bet ne taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiauriai nekenčiu tokių kaip tu. Gali pasakyti savo mėgstamą futbolo komandą, bet tik ne varyti ant kitos. Gali ją pakritikuoti, bet ne taip.

Nevarau as ant jos. MAn tiesiog nepatinka toks jos zaidimo stilius. Tiesiog, neydomu ziuret, kai Xavi aikstes vidury zaidzia su kamuoliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevarau as ant jos. MAn tiesiog nepatinka toks jos zaidimo stilius. Tiesiog, neydomu ziuret, kai Xavi aikstes vidury zaidzia su kamuoliu.

Nu iš tikro jo, aš per daug užsipuoliau. Sorry.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manchester United nuo 1996 metu. Kartais pries einant i stadika taip prilakdavom, kad vietoje 22 zaideju, 44 matydavom :)

Ir be abejo pirmoje vietoje-Lietuvos Nacionaline Rinktine :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manchester United taip pat patinka labai, ypac, kai suzinojau, kokia istorija jie turi. IR siaip, patinka ju atakuojantis stilius, dar labai patinka Chelsea, nors ir neturi kazkokiu labai dideliu pergaliu. Arsenal'as nelabai kabina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.