lightingft

Padekit del Xbox 360 JTAG pirkimo

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Aš esu naujas šitam forume, bet iškart kilo man tokia problema... Nežinau kur galėčiau pirkti Xbox 360 JTAG. Gal galite prašau patarti kur galėčiau pirkti? Būsiu labai dėkingas :lol: Iškarto ačiū. B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar tau jo tikrai reikia? ar esi pasiruoses atsisakyti xbox live? ar esi pasiruoses gilintis i jtago pastovu atnaujinima? Ar esi pasiruoses moketi uz jtaga ~30-40% daugiau nei uz iprasta konsole?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur? Kur? Skelbimuose ieskok. Dabar xbox su JTAG labai sunku rasti. Nuotrauka

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tau jo tikrai reikia? ar esi pasiruoses atsisakyti xbox live? ar esi pasiruoses gilintis i jtago pastovu atnaujinima? Ar esi pasiruoses moketi uz jtaga ~30-40% daugiau nei uz iprasta konsole?

Live man tikrai nereikėtu :lol: Dėl atnaujinimų pasiruošęs, o kaina tai nors ir didelė, svarbu kad būtų jtag'as.

Kur? Kur? Skelbimuose ieskok. Dabar xbox su JTAG labai sunku rasti. Nuotrauka

Ieškojau gana ilgai, tik nelabai radau, radau keletą, bet ten seni skelbimai. Šiaip tai man dar tiktų ir Xbox 360 Jtag-Able. Na, einu toliau ieškot. B) Redagavo lightingft

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Live man tikrai nereikėtu :lol: Dėl atnaujinimų pasiruošęs, o kaina tai nors ir didelė, svarbu kad būtų jtag'as.

Ieškojau gana ilgai, tik nelabai radau, radau keletą, bet ten seni skelbimai. Šiaip tai man dar tiktų ir Xbox 360 Jtag-Able. Na, einu toliau ieškot. B)

Bandyk ne tik lietuviskus skelbimus jei gali atsiskaityt internetu.

Pvz team-xecuter.com forume yra kas pardavineja jtagus.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk ne tik lietuviskus skelbimus jei gali atsiskaityt internetu.

Pvz team-xecuter.com forume yra kas pardavineja jtagus.

Na man tiktu ir Falcon, tik kad Jtag butu :whistling: Tinka ir Arcade, ir Premium, ir Elite.

P.S. Aciu uz pagalba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir taip galvojau kad live nereikes bet paskui nusipikau xbox gold 12men. ir pradejau losti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones! Uzmirsau pasakyt, nebereikia! Vietoj x360 nusipirkau nauja PC. Redaguot temos neredagavau nes neleido.

Redagavo lightingft

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.