teklex

Google plus pakvietimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai gi kam reikia nemokamo +google pakvietimo tai rasykit savo el. pasto adresus sioje temoje. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau įmesk nuorodą pagal kurią žmonės patys galės užsiregistruoti - ir tau mažiau rūpesčių ir jiems patogiau, nereikia viešinti savo mailo, greičiau ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai tuomet rasykit i pm emailus, tai, kad as tuos pakvietimus dalinsiu. Gavau ju 150 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisti jus kazkokie, dalinu nemokamai pakvietimus ir dar jie cia priekaistu kazkokiu turi. Tai jei nedomina, - nerasykit. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry , bet tas nemokamai rimtai ne prie ko. Google+ sistema ir taip bus atvira. Beje, jei kas norite išbandyti G+ štai jums nuoroda. Ir nereikia niekam į PM rašyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus gal kokie paaugliai, kad jums butina su kuom nors pasigincyti, kam nors papriestarauti. Daug kas neturi ir nezino kaip gaut tuos pakvietimus, o as juos dalinu kam reikia. Jei jums kazkas netinka tai savo pretenzijas prasyciau reiksti privaciai, o ne tersti tema. Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip jeigu ką tai pakvietimams atskira tema jau yra. Pvz. aš parašiau ten vieną postą, kad galiu duoti tuos Google+ pakvietimus žmonėms ir viskas, aš ramus ir nekuriu naujos temos.

Ir beje man tas tavo

Keisti jus kazkokie, dalinu nemokamai pakvietimus ir dar jie cia priekaistu kazkokiu turi

skamba tikrai durnai, nejaugi tu rimtai tikiesi užsidirbti juos pardavinėdamas? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal skaityt nemoki? Gi rasau, kad nemokamai, nieko as cia nebandau pardavineti. Ebay pasiziurek, va ten pardavineja pakvietimus, kai kurie net uz 20$. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na iš tavo posto kurį ankščiau pacitavau man susidarė vaizdas, kad mes turim tau būti dėkingi, kad juos tu dalini nemokamai ir jei kasnors tau nepatiks pradėsi juos pardavinėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko jus cia varot ant zmogaus, nenorit pakvietimu neimkit, as pvz tikrai nezinojau kaip ten prisijungt (aisq ir neieskojau) todel kai atsirado ant lekstutes pateikta galimybe kodel gi ne. ai ir beje aciu tybarkFM uz nuoroda, taio daug paprasciau negu gauti pakvietima, bet aciu ir temos autoriui kad sutiko su tuo pasidalinti.

beje, kaip matau nesusiejus su picasa i goofle+ neprisijungsi, todel as nesijungiau, nes sharinu per ten nuotraukas savo kolegom, tai nzn ar ten kas pasikeis, vienu zodziu dar susilaikau, gal veliau.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai google labiau patinka nei koks fcb, maziau apkrautas, daugiau funkciju ir su lyg kiek viena diena vis kazkas naujo :whistling: reik tik siek tiek laiko priprasti.

Redagavo teklex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.