4real

zaidimas kuris ystrigo giliai atmintyje

Rekomenduojami pranešimai

Dreamfall: The Longest Journey nuostabi istorija. Neabejotinai vienas is geriausiu nuotikiniu zaidimu. Metal gear solid PSX pirmas zaidimas palikes man toki dideli ispudi. Shadow of the colossus taipat nuostabus zaidimas ispaudes is PS2 viska ka tik imanoma. Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirmi gera ispudi palike buvo duke nukem 3d ir carmagedon 1, kiti tokio ispudzio nepaliko, nu gal wwe serija ant ps2!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC:Aisku,kad COLIN McREA Rally 2.0 - savo laiku buvo superinis.Dar patiko Condemned:Criminal Origins - perejau su didziausiu malonumu.Noreciau pereit pabandyt,bet nesiseka nusipirkt.

PS1:Crash Team Racing - Nepamirstamas zaidimas

PS2:Gran Turismo 4 -Labai geras simuliatorius:).War of The monsters - labai smagus zaidimas su draugu:)))

Xbox 360:Forza 2 - Geriausias racingas ant xboxo. Gears of War 2 - Geriausia saudykle kada nors zaista ant x.

PS3:inFamous - Ziauriai ismiges zaidimas atmintyje,turintis puikia istorija.Midnight Club:LA - Pats geriausias gatves lenkytniu zaidimas.Gran Turismo 5 - Patobulintas geriausias simuliatorius:).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC: Rise of the Triad (pirmos mano saudykles) (kompinese ziaurei kalem sita game su draugeleis ,ipac padikdavo iseiti is zaidimo, galedavai pasirinkt kaip tave nuzuditu , duju kamera kulka i galva ir t.t.)

http://www.youtube.com/watch?v=vqAQLHkRs18

Duke nukem 3D (pirmos mano saudikles)

Heroes 1-2-3

Red alert 1-2

Command & Conquer 1 (pati pirma serija)

Diablo 1 ir 2

BF serija

CS serija

HL serija

Splinter Cell serija

PS3

Uncharted serija

Killzone serija

BF serija

Heavy Rain

MGS 1 ir 4

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokio VIENO žaidimo, kuris įstrigo labai abejoju ar turiu aš, bet kelis turiu. :)

Half-Life abi dalys su epizodais ir papildymais. Vargu ar teks man dar žaisti kokią šaudyklę, kuri mane prikaustytu prie kompo ne dieną, ne savaitę, o mėnesius. Nepamirštami leveliai, įspūdinga istorija. Viskas susideda į nepamirštamą žaidimą.

Mafia: The City of Lost Heaven. Kas žaidė šį žaidimą, supras kodėl jis toks kietas. Nesuskaičiuoju kiek kartų perėjau šį žaidimą ir visus kartus žaidžiau kaip pirmą - su malonumu ir susidomėjimu.

Grand Theft Auto serija. Net nežinau ar verta čia kažką jau aiškinti. Tiesiog GTA. Labai daug laiko praleista ir kartais dabar įsijungiu PS2 pažaist kokį GTA.

Smackdown! ir Smackdown! vs Raw visi. Smackdown! žaidimai be abejonių puikus, SvR pradžia dar nieko, po to prasčiau ir dabar vėl neblogas žaidimas. Aš kaip fanas, tai visus žaidimus su malonumu žaidžiau ir buvo įdomu kas naujo ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant pc, tai aisku pirmoje vietoje gta sa, as nezinau gal keliolika kartu ji perejes, dar ilgiau zaides mp ir bandes kurt serverius, bet taip nieko ir neisejo :) F.E.A.R absoliuciai visos dalys, Stronghold ir crusader dalis,Resident evil 5,4 dalys, na paskutineje vietoje cod, nors ir perejes visas dalis, bet taip sakant kad labai butu istrige nepasakyciau :) Ant ps1, tai gran turismo 2, as gavau si zaidima pirkdamas ps1 ir losiau gal kokius metus, veliau po pertraukos dar prisiminiau, kad turiu toki zaidima ir vel pradejau lost.Cia buvo pries ~9 metus :) Splinter Cell (neatsimenu kuria dali), tada buvau mazas ir tai buvo mano pirmoji fps, bet ant tiek istrigo, ne tik, kad grafika buvo superine, kaip tuo metu, bet ir siuzetas epinis.As perejau, kaip ir gta daug kartu, veliau dar brolis nupizdielino is manes ps1, tai negalejau pasinaudot juo kelias savaites, nes jis ta pati splinter cell lose :) Na ir duke nukem ant ps1 irgi nemazai iszaides. O is kitu zaidimu, tai atsimenu losdavau, losdavau, ir nepeireidavau, tuomet isigydavau, koki kita nauja ir taip tesesi pora metu gal, net nezinau ar tai man buvo per sunku, ar tiesiog negaledavau vieno zaidimo iszaisti ilgai, nes mazas buvau...Veliau kai jau biskeli subrendau ~16 metu isigyjau psp, tai ant jo labai daug atzaides zaidimu, bet isimintiniausi man buvo gow, gran turismo, cod, final fantasy 7 (vienas is geriausiu :) ), street warriors, ar kazkas tai panasaus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NES - galybė žaidimų, Battletoads/Double dragon, Jurassic park, Mighty Final fight, Contra, Jackal, Tiny Toon, Captain Planet, Super spy hunter, Duck tales2, Darkwing Duck, Blaster Master ir daug kitų...

Genesis - Sonic visos dalys, Comix zone, Mickey mania, Earthworm Jim, Battletoads, Contra Hard corps, Tiny toons adventures..

PS1 - RE serija, Crash Bandicoot serija, FF7, Threads of Fate, Gran Turismo...

PS2 Gran Turismo4, Dark Cloud Chronicles, RE code Veronica ir labai dak kitų...

Xbox - Ninja Gaiden Black..

kitą kart pratęsiu...

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fable The Lost Chapters - įstrigęs, labai geras :)

Mafia: The City of Lost Heaven - story perėjau apie 4 kartus, labai geras žaidimas!

Half Life 2 - Gera atmosfera, geros grafikos, geras gameplay!

GTA: SA - Geras žaidimas kurį kartais dar palošiu :)

Team Fortress 2 - Geras gameplay, įdomus, yra daug įdomių dalykų :)

Super Street Fighter IV Arcade Edition - Buvęs mano mėgstamiausias game :)

TES4:OBLIVION - Labai geras, kai pabaigi main quest'ą, yra ką veikti.

Redagavo lightingft

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AC2 ir AC Brotherhood. Ziauriai gera istorija, iskart uzkabino :thumbsup4:

Alan Wake. Nu apie sita nieko sakyt net nereik :D

Gears of war 1,2. Ziauriai geros saudykles, smagiai zaidzias, o ir istorija gera.

Metro 2033. Labai geras zaidimas, su savita atmosfera, gera istorija, veiksmo netruko :D

Ir daugiau tu zaidimu yra bet cia seip ka greit prisiminiau.

Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats pirmas geriausiai kales zaidimas Driver PS'1 :) Atsikeldavau su pulteliu :)

Borderlands, Half Life 2, GTA 4, Machinarium, World of Goo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar Mafia 2 tobulas zaidimas na ir call of duty pirma dalis gta iv.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tokių žaidimų kuriuos galėčiau žaisti ir žaisti mažai..

Visų pirmą tai.:

PS1: Kiek pamenu labai daug kartų pereiti geimai buvo Dino Crisis abi dalys, Resident evil visos trys dalys, Crash Bandicoot trys dalys., Šiuos žaidimus tikrai mielai dar dabar ilgai žaiščiau. :)

PC, PS2

Resident Evil 4. Nežinau kuom bet pirmą kartą man pažaidus pas draugą taip užkibo, kad nežinau.. Senosios dalys labai geros, bet man 4-oji labai gera, perėjau ją labai daug kartų nepasakyčiau kiek, bet daug, viską mintinai žinau. :)

GTA: LCS. Man taip pat patiko šis žaidimas savo gera istorija ir gameplay'umi. :)

Call of Duty Modern Warfare, Modern Warfare 2, labai įtraukiantys, su gera istorija, laukiu lb 3 dalies. :)

Na ir NFS Visos dalys nuo Porsche Unleashed iki Shift 2. Truputi nepatiko naujasis Hot Pursuit, bet vistiek patiko. :)

Na tiek galėčiau žaisti ir jie man labiausiai įstrigę. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.