SarZzzLT

Mass Effect patarimai ir t.t.

Rekomenduojami pranešimai

nesukit galvos del tu upgreidu visu ir be ju galima laisvai pereiti viska(jei nesi noobas). O kas ten uzstriges su tais kubeliais kur reik sukilnot, tai tau reik is to pirmo stulpelio perkelti visus staciakampius i kuria nors kita eile.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

del armoru tai tipo pirmiausia reik ziet kokius tu gali nesiot juos nes pradzioj kai renkies kas busi ten bun parasyta kad tau galim nesiot light arba heavy armor,jei tu gali nesiot heavy tj uzsikeli armor skila kol bus unlock heavy ar kzkas panasaus ir td galesi nesiot,Audris uzsidet gal neleidz nes jie ne zmoniu rasei skirti,nes yra kaikurios rases kurios negal nesiot zmonem skirtu armor taip pat zmones negal nesiot ju armoru :D

Na aš lyg ~6h išžaidęs, bet nežinau lyg armorų nesidėjau nieko... Skillų užkėlęs lyg nemažai... :-)

EDIT: Dabar užstrigau, novaria lyg toks mietas, kaip paėmiau iš vieno kompo informacija ir tipo turiu kažkokiam ten mutantui paduoti, o man reikia nusigauti į Peak 15, išvažiuoti tipo iš to miesto, nes nenori administratorius išleisti, tai viena merga sako tipo įtikink tą monstrą (kuriam turiu nunešti informacija paimta iš jo pc) kad jis liudytų prieš administratorių, kažkaip taip, bet man neina niekaip jo įtikinti, jeigu jam atiduodu informacija tai ta merga poto ten užsiputoja :D ir velnias žino kaip patekti tada į Peak 15. Hm manau suprasit kas žaidė ir perėjo tą vietą :-)

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir ta klaida padariau bet jau ir nebelaudinau :D atidaviau ta info ir ta merga ant manis uzsiputojo bet p* svarbu praleida i ta Peak 15 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va, aš tame Peak 15 ir esu daba.

Jap aš irgi atidaviau ir pas tą mergą net nėjau, poto į apačią nusileidau, ir nuėjau į PEAK 15 ir praleido ta merga kur prie apsaugos stovi, dabar ten kažkur kitur nugrybavau :-) Reiks šiandien dabaikti.

Tai Audris kurioje būtent vietoje? Paimiai informacija iš PC? Kur Loris prašė ar koks ten jo vardas, pamirštu jų vardus :-D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joa, dar priverčiau liudyt prieš tą loxą. Tada man ta pana pasą padarė. O į peak 15 nuvažiavau, ten kažkokie skorpionai lysi pradėjo, nusileidau į serverį ar kokį x*ją. Ir ten reik suvest, tai nlb pagaunu kaip ten sukilnot :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joa, dar priverčiau liudyt prieš tą loxą. Tada man ta pana pasą padarė. O į peak 15 nuvažiavau, ten kažkokie skorpionai lysi pradėjo, nusileidau į serverį ar kokį x*ją. Ir ten reik suvest, tai nlb pagaunu kaip ten sukilnot :D

100 omnigel viska ijungs uz tave :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pats suvedziau bet kokia valanda zaidziaus kol pavyko,ten is tos pirmos piramides reik perkelt i kuria nors kita visus kvadratukus,nete paieskokit gal bus kur gidas kaip ten juos sukilnot nes ten didele p**aline :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

100 omnigel viska ijungs uz tave :D

Netruiu. Bandžiau visus itemsus netgi suvaryt, ~88 ar 94 :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip privertei prieš jį liudyti? Nes visaip bandžiau, tai nieko nesigavo :|

P.s. O kaip ten su ta Ashley artimiau susibendrauti? Vis pas ją nueinu tai nieko ten gero nesigauna :|

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakiau, kad jis bsu didvyris jei paliūdys ;]

Beje, eprėjau ten lb lengva. Turi nuo apatinio (to didžiausio) iki viršutinio sudėliot. Aš į Vidurinį dėliojau tai suveikė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakiau, kad jis bsu didvyris jei paliūdys ;]

Beje, eprėjau ten lb lengva. Turi nuo apatinio (to didžiausio) iki viršutinio sudėliot. Aš į Vidurinį dėliojau tai suveikė.

Hm, visaip bandžiau bet neperkalbėjau jo, nu bet dzin, jau nuo tos vietos nemažai perėjau, tai tikrai neloadinsiu būtent tos vietos :-)

Bet vat jau Kaidan'ą praradau ir Wrex'ą... :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pz cia besirasinedams nusprendziau da kart prait si geima nes vel viska prisiminiau ir uzsinorejau pakartot :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, visaip bandžiau bet neperkalbėjau jo, nu bet dzin, jau nuo tos vietos nemažai perėjau, tai tikrai neloadinsiu būtent tos vietos :-)

Bet vat jau Kaidan'ą praradau ir Wrex'ą... :|

Kaip ta Sarumo ar kokio bieso mergą nugalėjai? Kai ji atiduoda info mane ten greit padaro. Nei medi-gel nebeturiu nieko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.