SarZzzLT

Mass Effect patarimai ir t.t.

Rekomenduojami pranešimai

man 17 pats irgi pirma kart tokio tipo geima zaidziau bet sistema kai perpranti tj nesunku pasidaro,skype beveik nesinaudoju tj jaj ka rasyk cia arba pm man ^_^

Na pradėjau labiau gaudytis jau :-)

O parduoti daiktus galiu tik pas tą vieną čiūvą kuris yra mano laive? daugiau niekur kitur?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar vienas yra prie lifto i laivu dockus citadeleje,seip gali pas visus pardavejus pardavinet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar vienas yra prie lifto i laivu dockus citadeleje,seip gali pas visus pardavejus pardavinet.

Na kažką bandysiu, kai baiksis misija ir grįšiu į miestą :-)

O kokius šautuvus naudojot? Kurie geresni? Aš lyg ir automatą :-D Bet velnias ten žino ar ten tikrai automatas, bet manau jo...

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane main charas buvo su rifle nes visus skillus jam buvau iki max pakeles,viena turejau kuris naudodavo tas magijas (nebepamenu kaip vadinasi) o kitas su shotgun'u iki max pakeltu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prekeiviu yra visur citadelei market district atrodo ar kzkoks kitoks pavadinims nu ten laiptais nusileidi ir kokie 5 prekeiviai visokiu rasiu yra,parduot pas visus gali,as irgi ta automata ir kartais da snaiperi,del gerumo tj kiekvienas turi savo pliusu ir minusu ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prekeiviu yra visur citadelei market district atrodo ar kzkoks kitoks pavadinims nu ten laiptais nusileidi ir kokie 5 prekeiviai visokiu rasiu yra,parduot pas visus gali,as irgi ta automata ir kartais da snaiperi,del gerumo tj kiekvienas turi savo pliusu ir minusu ^_^

Tai kitus tipo parduoti? Pistoletą ir pan? Ten manau dar kažko kito prisirenku...

P.s. kas tas omni-get nes ten kažką inventoriui apie jį rašo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

berods ta omni get naudoji automatiniam nulauzimui deziu, bet gerai nepamenu...

Redagavo Kasuga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

berods ta omni get naudoji automatiniam nulauzimui deziu, bet gerai nepamenu...

Bet ten kažkaip ir daiktus galima konvertuoti į jį, ar kažkas tokio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu ką daryt. Žodžiu, ten kai atvyksti su tuo džipu toj planetoj kur šalta. Pamiršau kaip, tik galas berods 15. Nu vž ten pasą rekėjo gaut kad patektum į garžą. Tai va kai ten atvykau, prienu prie kažkokių serverių ar ko (nusileidžia tokiu elevatorum), kadangi to Gel ar koks ten kriens nepakanka, reik serverį sutvarkyt automatiniu būdu (gal ne servas, bet kažkas tokio), ir niekaip nepagaunu kaip ten jį sutvarkyt. Any help?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten paskaityk ir daryk kaip raso as neatsimenu kaip ten tixliai bet ten tipo biski logiskai pamastyt reik ^_^ o omni-get tj naudojami dezem atidaryt ir saviskiam zmonem isgydit,juos gauni iskeites i savo inventoriaus daiktus berots y paspaudi ir uz viena daikta 4 ligtais tuos omni get gauni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8 gauni. Kad ten rįašo nuvarinėk su B, Y, X tas kaladikes ir nieko neparišu nei kur jas sukilnot nei kaip ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten paskaityk ir daryk kaip raso as neatsimenu kaip ten tixliai bet ten tipo biski logiskai pamastyt reik ^_^ o omni-get tj naudojami dezem atidaryt ir saviskiam zmonem isgydit,juos gauni iskeites i savo inventoriaus daiktus berots y paspaudi ir uz viena daikta 4 ligtais tuos omni get gauni

Hm, nuėjau parduoti itemų savo, bet ten visko pilna, armor upgrade, weapon upgrade, ir net nežinau kaip juos panaudoti ar verta parduoti ir pan :D Ką patarsit?

Audris: sorry bet nežinau kur randies, žinočiau padėčiau, bet spėju dar gal net nedaėjau iki tavęs :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, nuėjau parduoti itemų savo, bet ten visko pilna, armor upgrade, weapon upgrade, ir net nežinau kaip juos panaudoti ar verta parduoti ir pan ^_^ Ką patarsit?

Audris: sorry bet nežinau kur randies, žinočiau padėčiau, bet spėju dar gal net nedaėjau iki tavęs :-)

Nu aš apie ~4h played. Jo man su tais pardavimais irgi ten sunku. Ypač tie armor, bullets upgrades. o su ginklais jei egrai supratau, tuos kuriuos esi equipinęs tai neina aprduot, tad prieš pardavinėdams suequipink geriausius o kitus parduok:)

Aj beje aš gavau ten armorų, ebt jų užsidėt man neleidžia, kame diela?

Redagavo Audris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del armoru tai tipo pirmiausia reik ziet kokius tu gali nesiot juos nes pradzioj kai renkies kas busi ten bun parasyta kad tau galim nesiot light arba heavy armor,jei tu gali nesiot heavy tj uzsikeli armor skila kol bus unlock heavy ar kzkas panasaus ir td galesi nesiot,Audris uzsidet gal neleidz nes jie ne zmoniu rasei skirti,nes yra kaikurios rases kurios negal nesiot zmonem skirtu armor taip pat zmones negal nesiot ju armoru :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.