SarZzzLT

Mass Effect patarimai ir t.t.

Rekomenduojami pranešimai

Dar toks klausimas, jeigu tarkim per susišaudymą miršti vienas iš komandos narių, tai jau geriau loadinti? Nes jis jau nebeatsigaus, ane? :-D

P.s. gerai būtų kad ir aną žinutę atsakytumėte dėl auto aim :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsigauna, jei visus issaudai. blogai jei mirsti pats

joa,visi atsigaun o del auto aim tai nzn,nlb tikiu kad yra,bent as kai losiau tj pats taikiaus :D

Atsigauna kai aš aš tik iššaudau ar kai ir kiti? :-)

Nes nušovė vieną kartą ten kažkokį tai loadinau.

P.s. Per START ir poto Journal ten žiūrit misijas ir pagal ten žaidžiat? Tipo ką ten daryti reikia parašyta ir darot ar kaip? :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai joa ziuri kur naujos misijos ar ju papildimai (buna paryskinta atrodo ar kzkaip iskirta) ir ziuri kas ten parasyta dazniausiai duota viskas ko reikia vietos kur reik nusigaut ir ka ten padaryt reik :D o del atsigavima as tj nepastebejau kd jie ten atsigauna,paprasciausiai paguledavo kiek laiko ir atsigaudavo,beto dar yra kzkoks skilas kad pats juos iskart gali prikelt ir kuo labiau istobulinsi tuo daugiau procentu givybiu jie atsigave tures :D

Redagavo SarZzzLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai joa ziuri kur naujos misijos ar ju papildimai (buna paryskinta atrodo ar kzkaip iskirta) ir ziuri kas ten parasyta dazniausiai duota viskas ko reikia vietos kur reik nusigaut ir ka ten padaryt reik :) o del atsigavima as tj nepastebejau kd jie ten atsigauna,paprasciausiai paguledavo kiek laiko ir atsigaudavo,beto dar yra kzkoks skilas kad pats juos iskart gali prikelt ir kuo labiau istobulinsi tuo daugiau procentu givybiu jie atsigave tures :)

O skillai ir pan dalykai tai jau būna visi? Ar kaip? Ten tarkim kai point'us gaunu juos ant kažko sudedu, ar ten į ta sarašą kur pointus dedu galima dasidėti kažko?

Tarkim iš ko būtent darosi pinigai? Iš kur jų gaunu? Mačiau pas kažkokį žmogų, kad kažką pirkti galima, bet ganėtinai brangu :-) Nes beveik neturiu $$$, tai kaip ten su pirkimais? Būtini? Ar galima ir be jų išsiversti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del skilu tai dedi pointus ant jau isrinktu skilu,bet renkies ant katru det pvz ginklam yra pistoleto shotguno automato ir snaiperio skilai tai as pvz su automatu vien variau tai jo ir keliau ( nu da snaiperio biski),o del bapkiu tai tikrink dezes visad ir juose daxuja visokio meslo (geraja prasme :) ) tos dezes buna daznai uzrakintos bet ten ta uzrakta lb lengva nulaust 3 arba 5 raides suminkyt,o is ju visko prisirinkus parduok tiem prekeiviam pvz kur tavo laivo apacioj yra,ir viska pardaves pamatysi neprasta suma susides :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėžes mačiau kažkokias, vienai suklydau kombinacija ir viskas :-D Nebeleido jau prie jos prisiliesti... :-) Hm, bet ten ir jei duoda, tai keli tarkim būna, bet iš jų vieną duoda pasirinkti, tai koks pistoleto kulkos ar kažkas tokio ten, nes pistol rašo, mažų raidžių nežiūriu nes ant CRT lošiu tai nieko gero man su mažom raidėm :-D Tad nesuprantu ką paimu ir ką ten galiu priduoti, juk ginklų nepridavinėsiu :-)

Sorry, kad tiek durnų klausimų, bet noriu išsiaiškinti viską normaliai :-)

EDIT: Truputi užstrigau. Travel to the Antaeus System in the Hades gamma cluster to look for the missing survey team. Pro kur man ten į tą Antaeus nusigauti? Niekaip nerandu :|

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dezese kombinacija tik karta gali ivest jei nepavyksta tj ir nebeduos,bet tuomet gali uz tuos vienetus atsirakint (neatsimenu kaip jie vadinas bet ju gali gaut sava daiktus i juos isvertes paspaudus y atroda) poto skilus tj sakau gali tobulint sava meniu o kai uzeini i ta meniu kur ginklus ir armorus detis tj ten pasirenki ginkla ir ant jo gali uzsidet man rods 2 pacio ginklo upgradus ir viena kulku upgrade,juos irgi gali pirkt arba rast tarp tu deziu ir t.t. ginklus tj pridavinek lievesnius juk kolekcijos tj nerenki :) paprasciausia pvz turi rades 10 ginklu pasiemi sau geriausia sava komandos narem dviem irgi geresnius uzdedi o likusius 7 parduodi,nes veliau tj tu ginklu kjp prisikta bus tj inventoriuj visu nelaikysi jug :) del to side questo tj aik sava laive prie zemelapio ir ieskok kjp supratau Hedes gamma zvaigzdyno ant jo paspaudus tipo ten nuskrisi ir rasi dar kokias 4-5 planetas ir ten turetu but kuri nors Anteus,arba atvikscai tam Anteus ieskok Hedes planetos :) nzn nes pats nedaug side questu dariau bet sistema ta pati visur kad ieskai reikiamos planetos kuri aprasyta misijoj ir i ja varai tvarkos daryt :)

Redagavo SarZzzLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm tai nuskrist nuskridau, dabar pro duris neišleidžia :-D O tai tu tokių misijų nevykdei, o kokias vykdei? :| Kaip perėjai tada žaidimą?

EDIT: Kažkaip išlypau į kažkokią dykumą :-D Dabar su kažkokiu šešeračiu važinėju :-D Bet kaip bus toliau neaišku, nes man ten surasti kažkokią mergą reikia, kiek supratau.

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten kur su seseraciu tj paprasciausiai paziek zemelapoje tur rodit tipo idomes vietas sauktuku ar kzkas pannasaus tj tu ten apvazinek ir poto kai gryst noresi,tj kzkur ekrane yra parodytas migtukas kad gryst i laiva,as pagrinde vykdziau tik main story questus,side questu beveik nevykdziau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten kur su seseraciu tj paprasciausiai paziek zemelapoje tur rodit tipo idomes vietas sauktuku ar kzkas pannasaus tj tu ten apvazinek ir poto kai gryst noresi,tj kzkur ekrane yra parodytas migtukas kad gryst i laiva,as pagrinde vykdziau tik main story questus,side questu beveik nevykdziau

Tai main story questai kaip suprantu jau tos pagrindinės misijos, su kuriomis pereit žaidimą galima, o kur jas matyti? Kad tik jas tarkim vykdyti? Arba kur rodo kiek procentų perėjai žaidimo ir pan.

P.s. Kur rodo kiek turiu $$$ ir kur tiksliai pardavinėti? pas tą žmogų kur ir pirkti galiu? :-) Nes su Assault rifle visi komandos nariai vaikšto, kitus parduočiau. Ir dar tarkim kai dėžę atidarai spaudi tipo take all (žalią mygtuką) tai jau paėmiau viską ir tuos dalykus tiesiog galiu parduoti? bet ten dar yra omni-get kažkoks, kas čia do velnias?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del questu tai man rods ten yra dvi vietos kur questai surasyti zurnale(meniu) tj vieni ti pagrindiniai kur prait geimo o kitam salutiniai kur siaip del idomumo daraj :) procentu kiek praejai nerodo tik rodo kiek laiko zaista ant seivu.

Bepkes rodo pas tave inventoriaus meniu,o del to kaip parduoti tai kai naini pas ta prekeivi tai ten apacioj yra Buy(pirkti) ir Sell(parduoti) ir su kzkatrais migtukais juos keitalioji,ir kai padarai sell tai tada rodo jau ne jo bet tavo inventoriu ir spaudi ant to ka nori parduoti,ten kairej kzkur rodo kiek bapkiu uz gausi pardaves,nu ir atrodo viskas visa geima isaiskinau :) man idomu kiek tau metu? ir ar tu bent kiek angliskai supranti nes cia elementariausi dalykai,juos lb greit pats gali issiaiskint,as visko tixliai netasimenu nes lb senai zaidziau,nu kai tik isleido tj isirasiau ir praejau visa :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del questu tai man rods ten yra dvi vietos kur questai surasyti zurnale(meniu) tj vieni ti pagrindiniai kur prait geimo o kitam salutiniai kur siaip del idomumo daraj :) procentu kiek praejai nerodo tik rodo kiek laiko zaista ant seivu.

Bepkes rodo pas tave inventoriaus meniu,o del to kaip parduoti tai kai naini pas ta prekeivi tai ten apacioj yra Buy(pirkti) ir Sell(parduoti) ir su kzkatrais migtukais juos keitalioji,ir kai padarai sell tai tada rodo jau ne jo bet tavo inventoriu ir spaudi ant to ka nori parduoti,ten kairej kzkur rodo kiek bapkiu uz gausi pardaves,nu ir atrodo viskas visa geima isaiskinau :) man idomu kiek tau metu? ir ar tu bent kiek angliskai supranti nes cia elementariausi dalykai,juos lb greit pats gali issiaiskint,as visko tixliai netasimenu nes lb senai zaidziau,nu kai tik isleido tj isirasiau ir praejau visa :)

Gal juokinga pasirodys, bet man 19. Tokių žaidimų nežaidžiu niekados, kur daug mąstyti reikia :-D Todėl taip ir gaunas. Jeigu gali parašyk skype į PM, susirašysim per ten jei dar ko nesuprasiu. Šeip mano toks pirmas žaidimas ir žiūriu ganėtinai sunkus man... Kai turėjau tik PC tai išvis ten nežaidžiau.. :-D Tai ir nemoku žaisti... Moku tik eiti šaudyti ir važiuoti trasas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man 17 pats irgi pirma kart tokio tipo geima zaidziau bet sistema kai perpranti tj nesunku pasidaro,skype beveik nesinaudoju tj jaj ka rasyk cia arba pm man :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.