SarZzzLT

Mass Effect patarimai ir t.t.

Rekomenduojami pranešimai

Tj va mano pirmas klausimas ir butu kur tiksliai rasti ta Liara T'Soni,ji kzkur Artemis Tau zvaigdyne bet kurioje planetoje tiksliai kas zino gal pasakytu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va katik perejau visa zaidima,galiu pasakyti tik viena dalyka-Tai nuostabiausias zaidimas koki esu zaides,mane suzavejo jo istorija nes po trupiti aiskejant kas ir kaip yra istikruju zaidimas itraukia vis labiau ir labiau uztrukau tikrai igokai kol praejau taciau nesigailiu neim vienos sekundes kas nesate zaide butinai pameginkite nes tai tikrai idomus bei itraukiantis zaidimas,kas taip pat ji praejote noreciau suzinoti kelis dalykus.Gaila jog zuvo mano komandos nariai Wrex ir Kaidan Alenko,taigi noreciau suzinoti ar kam pavyko isvenkti ju mirties nes kas zaide zino jog ten viska galima sugadinti isrinkus ne tokius zodzius.Kaidan Alenko manau nebuvo galimybiu izgelbet nes pasirinkau gelbeti Ashley o ne ji.O del Wrex idomu ar kam pavyko isvartyti pokalbi taip jog man nebutu teke ji nusauti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaip niekas nezinot kas cia per zaidimas kazkiek skaiciau yra neblogu atsiliepimu apie jy siuo metu isirasineju (pirmakart yrasineju tikiuosi pavyks :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaip niekas nezinot kas cia per zaidimas kazkiek skaiciau yra neblogu atsiliepimu apie jy siuo metu isirasineju (pirmakart yrasineju tikiuosi pavyks :D )

geriausia suzinot apie zaidimus tai nueit i gametrailers ten pasirinkt reviews ir parink norima zaidima,ir pamatysi apie norima zaidima tikrai daug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm nezinau as pasirinkau buti renegade tad net nesistengiau susikalbeti su Wrex ir tiesiog ji nudejau,o kai reikia rinktis tarp tu dvieju manau gal ir yra galimybe isgelbeti abu as pasirinkau isgelbeti Kaidan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sakote verta jį rašytis? Nes jau AC beveik perėjau, Time Shift taip pat, reikia kažką naujo įsirašyti :-) Patarkit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xm... Gaila jei Wrex'a teks nushaut. Nes mano palyda Wrex'as ir ta quariane. Siaip ka patariu, tai surinkt kuo greiciau milijona creditu (Rich achievementas), tada galesit pirkt labai galinga Spectru ginkluote.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tau pavyks issisukti nenusovus Wrex'o,tai kad miliona kreditu surinkti nera taip lengva:)o del isirasymo manau verta ypac jai esi rpg fanas,zaidimo per vakara nepereisi cia irgi didelis pliusas nes mane labai nuliudino xbox 360 zaidimu ilgis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Milijona tikrai nera sudetinga surinkt, tiesiog iki to nereikia nieko pirkt, verstis tik rastais daiktais. Pas mane berods, jau 40 val prizaista, o dar Virmire nebuvau, darau daug side questu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Milijona tikrai nera sudetinga surinkt, tiesiog iki to nereikia nieko pirkt, verstis tik rastais daiktais. Pas mane berods, jau 40 val prizaista, o dar Virmire nebuvau, darau daug side questu.

Ne į temą

Įdomu pasidarė, pats skaičiavai kai žaidei ar kažkur rodo? ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hm pas mane 10h prazaista ir dbr turiu is citadeles atgauti laiva,idomu kiek dar liko...o su pinigais puse milijono jau turiu,parduodu rastus daiktus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tuose stiliuose tikrai nelabai gaudausi, tai čia kažkas taip išeina kaip lineage2? Ar ne? Tikslios esmės nesuprantu to RPG.

Role-Playing Games bet nieko nesako man šitas.. :-) Daug maž apipasakokit kaip ten kas, į ką panašu ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va baigiau ir as baigti story line uzteko maziau negu 11h...zaidimas buvo tikrai vertas demesio,gal kada bus verta ir pakartoti darant visus side quest'us.

P.S Wrex'a galima isgelbeti jai pries kalbant su juo busite padeje Wrex rasti Family armor,arba naudojantis charm ar Intimidate skillus.

Redagavo Kasuga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.