Mykola

Tema rūkantiems ir metantiems rūkyti

88 nariai prabalsavo

1. 1. Ar rūkote?

• Taip
      13
    • Ne
      43
    • Kartais
      10
    • Rūkau bet noriu mesti
      9
    • Neseniai mečiau
      4
    • Kartais parūkau, bet ne cigaretes :)
      8

Rekomenduojami pranešimai

mano nuomone tokie zmones kurie nesugeba mesti rukyti yra silpnavaliai, visada atras priezasti kodel negali mesti, ar tai daug streso darbe, ar aplinka neleidzia (visi ruko tarkim), ar mokslai spaudzia.

nejuokinkit kad neiseina, meskit ir viskas, ta pacia diena ir ta pacia minute kai tik uzsimanot, nusibezkit tiksla, o nelauzykit savo nusistatymus ar duoda zodi daugiau nepaimti cigaretes i burna.

bandot tipo mest po biski sakot, taip dar labiau save kankinat, geriau pasakot nuo ryt nerukysiu, atkenciat kelias dienas lomkes ir toliau sau galvos nesukat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu man tai keistai šitos priklausomybės atrodo. Esu visko aš bandęs, bet taip priklausomybės ir nepagavau. Buvo toks momentas, kai tipo rūkiau (atseit kietekas :thumbup:), gal metus visus ar pusantrų, bet jokios priklausomybės nebuvo, tiesiog paėmiau ir baigiau ir nesinori ne kiek, vien minusus cigaretėse matau. Kartais tik kaljaną dabar patraukiu. Tik dėl pačio proceso - įtrauki, išputi. Patinka man :cheers:, bet galėčiau paimt laisvai ir visiškai nerūkyt kažkiek laiko. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerukantys dabar paimkit ir pabandykit nustot valgyt tarkim mesa/sokolada (nors saldumynu sekmingai 3m nevalgau), daugiau maziau suprasit, ka reiskia mesti rukyt. Nera taip paprasta pakeist gyvenimo buda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu sorry, bet čia tikrai skirtingai viskas. Be maisto mirtum. Nu bent labai sublogėtum ir kaip iš kokio L4D atrodytum. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu sorry, bet čia tikrai skirtingai viskas. Be maisto mirtum. Nu bent labai sublogėtum ir kaip iš kokio L4D atrodytum. :cheers:

Na jeigu maitiniesi tik mėsa ir saldumynais tada taip :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano nuomone tokie zmones kurie nesugeba mesti rukyti yra silpnavaliai, visada atras priezasti kodel negali mesti, ar tai daug streso darbe, ar aplinka neleidzia (visi ruko tarkim), ar mokslai spaudzia.

nejuokinkit kad neiseina, meskit ir viskas, ta pacia diena ir ta pacia minute kai tik uzsimanot, nusibezkit tiksla, o nelauzykit savo nusistatymus ar duoda zodi daugiau nepaimti cigaretes i burna.

bandot tipo mest po biski sakot, taip dar labiau save kankinat, geriau pasakot nuo ryt nerukysiu, atkenciat kelias dienas lomkes ir toliau sau galvos nesukat.

Nors pats rūkau, bet mesti rūkyti yra tikrai lengva, nemetu gal dėl to, kad tiesiog nenoriu!? Ir tikrai nemesiu bent jau dabar, kad jums kažką įrodyti.. Svarbiausia, kad pats savimi pasitikiu, gyvenu sau, o ne kažkokiems dėdėms kurie sėdi playmanijoje :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir visu pirma reikia noreti mest rukyt. Tai yra svarbiausia, jeigu tikrai labai nori tai ir valios atsiras. Konkreciau mano atveju as nenoriu mest rukyt ir tikrai toliau rukyciau, bet reikia... Teks atrast savyje valios ir viena diena uzraukt si reikala.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kiek žinau tai rūkaliai turi turėti itin stiprią valią metant rūkyti, nes įgavę priklausomybe jų organizmas tiesiog to nikotino reikalauja iš žmogaus, taigi čia ne saldainius mesti :thumbsup4:. O igns, no offense, bet labai durnas tu tada, jei sakai, jog nemeti, nes nenori. Vat kaip įgausi priklausomybę tada verksi, kad negali mest ir tau per sunku. Žodžiu cigaretė burnoj ir jei dar telefonas kišenėj, tai ne tik kad vaikų neturėsit, bet dar ir mergą p**dami uždusit :cheers:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rukiau stabiliai kokius 2-3 metus (man dbr 15m) po 15 cigareciu i diena. Visada pries pamokas per pertraukas, po pamoku, vakarais. Rukiau, nes tai tikrai nuramindavo ir pns.. Bet dbr jau sekmingai nerukau metus ir visai nenoriu pradeti. Mesti buvo labai paprasta, nes stazas nedidelis buvo :cheers: Beto, mano klasiokas buvo tikras pavizdys, as maciau, kaip jis pamazu tapo priklausomas, eme vogti pinigus vertingus daigtus is namu, po to gert pradejo, dbr yra ismestas is mokyklos ir kiek zinau vartoja narkotikus.(nors jam tik 15!!!!) Zodziu niekam nepatariu pradeti rukyt, saugokit sveikata ir pinigine. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po keliolikos metu rukymo jau metus su virsum nerukau, ir tikrai nemaciau super dideles bedos mesti. Tiesiog pagalvojau, kad per daug babkiu iseina ant to, kas priartina ir taip trumpa zmogeliuko gyvenimo gala :thumbsup4: Be to anksciau nuolat siutas imdavo, kai per zinias pranesdavo ,kad cizos brangs, o dabar net juokas ima kai taip pasako :cheers: Galvoju, kaip man gerai kad manes tai nebeliecia. O visokioms sudknygemis, kurios atseit padeda mesti ta ar ana priklausomybe netikiu. Cia panasiai kaip cigonpalaike, kuri ateiti is kortu ,,buria,, , o tuo metu babkes kita ranka traukia tau is kisenes. Turiu galvoje , kad tokios knygos grynas sarlatanizmas lengvatikiams. Tereikia tureti valios save iveikti ir tiek, o tai nieko nekainuoja- SI VIS VINCERE, DISCE PATI .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu turiu draugus ,kaip čia pasakius protingai rūko,ta prasme,nerūko kasdien ,kartais savaitę nerūko,o jei parūko tai 1-3 cigaretes,bet visą pakelį per dieną surūkyt,tai jau kažkas ne to man atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.