Mykola

Tema rūkantiems ir metantiems rūkyti

88 nariai prabalsavo

1. 1. Ar rūkote?

• Taip
      13
    • Ne
      43
    • Kartais
      10
    • Rūkau bet noriu mesti
      9
    • Neseniai mečiau
      4
    • Kartais parūkau, bet ne cigaretes :)
      8

Rekomenduojami pranešimai

Bandžiau kažkada 6-7klasėj tą cigaretę parūkyt, nieko gero, net nepradėjau daugiau ir nemanau ar pradėsiu. Bet šiaip, kaip susirenka chebra, retkarčiais kaljaną patraukiam, bet dabar kažkaip nelabai jau ir jį traukiam, žodžiu kas su rūkymu susiją nelabai mūsų chebroj prilimpa, gal kitokioj kompanijoj savo laiką leisčiau kitaip butų...Žodžiu meskit/nepradėkit rūkyt tai ir sveikatą turėsit ir piniginė nenukentės :thumbsup4:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu dbr 15 metu niekada nebandziau rukyti ir nebandysiu, nes kas kaip manes netraukia ir pats nenoriu. Turiu kelis draugus kurie ruku, bet man nedrugdo. Nenoriu tureti problemu per rukyma, bet as manau daugiausiai itaka daro draugai, su kokiais pradesi draugauti draugais toks ir tapsi, bet dar priklauso nuo zmogaus daukas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pipkiodawau ir as pries kokius 5-6metus, bet nusikraciaui sio zalingo ir visiskai nenaudingo yprocio, o meciau del sporto ir del finansu ir seip nekaip nesa nuo rukancio...O sugalvojom abu su draugu mest, reguliariai mazindami, nuo men kas cigarete, nuo sawaites...po to tik sawaitgaliais ir po to tik svenciu progom...draugeliui nepawyko mest o as meciau...labai daug priklauso nuo valios("kokio stiprumo kiausus turi :P "), nes turi zinot pats kodel meti ir kokia tau nuo to nauda bus ir paskaiciuot kur daugiau naudos gani, ar rukydamas tas 5min ar nerukydamas(...) Tai vat, baisi cia zmonijos globaline liga, patys save nuodijames, ne vien nuo aplinkos bet ir nuo saves... :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais labai silpnos žolytės užtraukiu ir viskas, bet per mokslo metus tikrai nerukysiu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uoj kokie čia visi rūkaliai :P. Šiaip dabar rūkau labai retai, o kai bus mokslo metai tai jau žiūrėsiu kaip viskas kis :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei apie cigaretes, tai aš jų nekenčiu. Kažkaip nemalonu jas rūkant, po to labai smirda galva ir rankos, brangu. Trumpiau, vieni minusai. Šiaip su chebra kai būna šventes kokios ar tėvai pas ką nors išvaro, tai parūkom kaljaną, bet gan retai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai ant zolytes pries pusmeti uzsikabliavau tai db ko ne kiekviena diena parukau, bet jau reiks mazint po biski.O taip cigareciu tai nerukau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai tikslus pasakymas yra " su kuo sutapsi, toks ir pats tapsi". Matau šitą reiškinį su savo draugais.

Ne visada. Kieme visi išskyrus mane ir dar 2 draugus rūko, o mes laikomes :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarciau kas neruko , ir nebandyti rukyti, nes paskui bus kaip man ~12-13 metu rukyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai juokingai skamba, kai žmonės sako: "noriu mesti, bet neišeina". Jei labai nori kažką pasiekti, tu to ir pasieki. Gal ir juokingai aš pasakysiu, bet... man nuo vienų labai skanių saldainių pastoviai ant smilkinio išaugdavo spuogas, jis dingsta, bet užknisa kai būna, tai aš sau pasakiau: NE ir viskas, aš tų saldainių nebevalgau (o juos taip dievinu :)). Su cigaretėmis panašus dalykas, tu tik nematai ir nejauti, kaip viskas pamažu blogėja :) Esu bandęs rūkyt ir parūkydavau kartais, bet gyvenime dar nesu pirkęs sau cigarečių pakelio ir nežadu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakysiu taip: jeigu nori mesti rukyti tai ir mesi, o jei neiseina ar dar kaska, ten visa diena nerukai paskui vakare surukai viena, tai reiskia nenori mesti rukyti o tik pats savo kantrybe bandai, ir jeigu ka nepades ce jokios knygos, straipnsiai ir t.t tik tu pats gali numesti rukyti, ir nesvarbu kiek busi prarukes, jei noresi tai ir numesi, ir ne piniguose esme zmones! jus savo sveikata taupykite, juk jos nenupirksi uz jokius pinigus! tai yra svarbiasia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jūs neturit kiaušų mesti rūkyti.. Kaip mažos mergaitės.. nesugebat atsispirti pagundai.

Dėdė rūkė 20 metų, perskaitė knygą ir iškart metė. Panašu, kad verta išbandyt visiems rūkantiems. Išleisti 2000 litų per metus tokiam šūdui gali tik visiškas debilas. Sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu iš tų retų žmonių,kurie net nėra traukę net cigaretės,bet va retkarčiais kaljaną patrauki,bet itin retai,per metus gal tik vos 2-3 kartus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rukau jau apie 3-4 metus po mazdaug pakeli per diena (nelabai leidziu sau daugiau) ir net nebuciau pagalvojes apie metima, bet pries pusantro menesio daktaras pasake, jog su plauciais kazkas darosi ir jei toliau rukysiu tai vaiku GAL sulauksiu, bet anuku tai jau tikrai ne. Nelabai malonu pasidare isgirdus tokia diagnoze, taigi nusprendziau pradziai mazint, nelabai sekesi, taigi susilazinau su draugu is Jackio butelio, kad per menesi sumazinsiu rukyma iki pakelio per savaite (buvau isgeres ir tikejausi, kad tai padaryt bus lengviau). Nu ka siandien lygiai menesis ir per paskutines 2 savaites surukiau tik 2 pakelius (butu buve ir maziau, bet kursinius reik rasyt ir t.t). Toliau taip pat stengsiuosi dar labiau mazint, kol galiausiai visai atsisakysiu sio iprocio. Kol kas esu visiskai patenkintas savo pasiekimu. Lazybos net ir is gana menko dalyko, pradziai yra gera motyvacija :thumbup:

Taip pat turiu ir Alen'o Karr'o knyga, bet vis nerandu laiko ja perskaityt.

P.S del pinigu sutaupymo tai pirma savaite tikrai nesijaute, nes per diena saulegrazom isleisdavau tiek pinigu kiek ir rukymui :wacko:

Redagavo srnr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano viena kursiokė perskaitė vieną knygą kaip mesti rūkyti ,bet skirtą vyrams,bandė mest rūkyt,bet kai vasarą dirbo tokioj aplinkoj kai beveik visi rūko,tai sunku numest buvo,perskaitė knyga kaip mest rūkyt ,tik tipo moterims skirtą ,gal kokį mėnesį nerūkė,bet dabar ir vėl rūko,nu tai nežinau . :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.