Mykola

Tema rūkantiems ir metantiems rūkyti

88 nariai prabalsavo

1. 1. Ar rūkote?

• Taip
      13
    • Ne
      43
    • Kartais
      10
    • Rūkau bet noriu mesti
      9
    • Neseniai mečiau
      4
    • Kartais parūkau, bet ne cigaretes :)
      8

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!Panašios temos forume neradau dėl to sugalvojau sukurti naują

Taigi rimtai rūkau jau 3 metus ( per dieną surūkau pakelį ).Pradėjau jausti kad rūkymas tikrai kerta per piniginę o svarbiausia per sveikatą.Grubiai paskaičiavau kad per mėnesį dūmais paleidžiu 248lt t.y 2976lt per metus :D o juk už juos būtu galima nusipirkti kokį daiktą ar dar kažką.

Taigi norėčiau paklausti jūsų :

Ar yra kokios literatūros ar dar kokių nors dalykų kurie padėtu metant rūkyti ir suteiktu daugiau motivacijos ?

Ar naudojate kokį nors pakaitalą cigaretėms ? (pvz kramtomą gumą ar pan )

Gal turite kokių nors naudingų patarimų?

PS apklausą padariau tik įdomumo dėlei :D beje iš anksto dėkui už atsakymus :D

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rukau kaip kaminas jau 5-6metus :D i diena pakeli sutraukiu kartais ir daugiau. Kiek zinau yra kaskokia knyga tipo perskaites, gali mesti rukyti is draugu kas skaite mesdavo, bet po 1-2savaiciu vistiek pradedavo rukyti :D Pamegink googlei paeskoti gal rasi... :D

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

priverciau mesti broli, jis jau ruke apie 6 metus (4 metais uz mane vyresnis), pasakaiu jam davai mesk, pamatysi kaip bus gerai :D su didele motivacija apsiemem sito reikalo, nustatem data ir viskas. jau praejo 7metai o jis dar vis neruko, aisq buvo kazkada silnumo akimirku is nervu uzsiruko, bet kai buna praeje metai ar du, tas dumas nebebuna tos skanus ir po puses cigaretes numeta jis ja ant zemes (sako jau apsinesiau :D)

taip padejau mesti dar keliem draugam, bet galiu pasakyt kad labai svarbu aplinka kurioj buni, jeigu aplinkui visi ruko ir daznai nervus kazkas gadina, mesti bus labai sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats prarūkiau 10metų,3 metams numečiau,dabar vėl biški papypkiuoju,bet nuo rugsėjo reiks raukti šį reikalą...dėl knygos tai yra tokia Alenas Karas (Allen Carr) - Lengvas būdas mesti rūkyti,bet kuriam knigyne gali ją įsigyti...ar veiksminga,tai nežinau,žmona ją skaitė,tai nepadėjo,metė rukyti su vaistų pagalba,aš paprastai...beje žmona metė rukyti su Tabex vaistais (bulgarų firmos) jie be nikotino,bet su jų pagalba puikiai susistatė rūkymo ritmą ir viskas gavosi ok...šiaip svarbiausias dalykas tai valia...kiek orbito sugraužiau per pirmas 2 savaites,tai net susiskaičiuoti negaliu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rukiau kokius 9 metus. Rimtai - 5. Buvau meginusi mesti 17 kartu (cia primeciau toki random skaiciu :thumbsup4: ). Ilgiausias buvo 9 menesiai (ironiskas skaicius, bet ne del tu priezasciu). Bet atejo vasarele ir kaip viskas tuom baigesi. Dabar jau esu metusi beveik metus ir tikiu jog vat butent sitas yra mano pergalingasis kartas. O kaip viskas vyko? Neskaiciau jokiu knygu, nebuvo paskutines cigaretes, nebuvo datos. Nieko. Siaip, manau sau graziai rukyciau ir toliau, nes dirbu gan itemptoje ir stresuotoje aplinkoje, turiu daug rukanciu draugu ir kolegu ir tt. Vienintele mazyte paskata - sveikata. Bet ir tai dar butu nieko, jei buciau 'normalus' zmogus :cenzura: Bet.,.

Tad, esme - tureti del ko mesti ir tureti trupini valios (o gal ir labai daug). Atsikeliau viena ryta, paziurejau i tuscia tam tikros rusies cigareciu pakeli ir supratau, kad nuo siandien as neberukau. Taip ir buvo. Nesitikejau, bet kazkas va pasamoneje uzsifiksavo ir visakas. Nors tai buvo ir mano magistro rasymo ir pridavimo metas - nepaemiau nei vienos cigaretes nei viena bemiege nakti. Svarbiausia, manau, neuzdrausti sau visiskai rukyti, jei tau to reikia. Dar ir dabar per koki baliu pavasari ir vsara (ypac vasara) leidziu sau cigaretes. Manau su laiku sitie norai retes ir isnyks.

Dar manau, kad mesti geriausia meginti jau tuo saltuoju metu laiku, kai atgraso ejimas i lauka - ziauriai geras dalykas. O svarbiausia tiketi savimi. Kartais, kaip spyris i subine padeda koks skeptiskai nusiteikes kolega, kuris darbe vis siulo eiti parukyti ir juokiasi is tavo pasiryzimo, nes mate visus ankstesniuosius nepavykusius kartus - taip ir norisi jam pasakyti - in your face bi*** <_< Man tai asmeniskai jis yra didele motyvacija :)

Mykola - sekmes siekant savo tikslo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rukiau 12 metu, pries 6 menesius meciau, vis dar sekmingai laikausi :) Pirmas kelias savaites tai naktimis nesimiegodavo, taip norejosi cigaretes. Po to praejo fizinis potraukis. O siaip anksciau i diena po poka su puse sutraukdavau. O kai nerukau, tai ir energijos daugiau ir begiojasi kazkaip lengviau, o svarbiausia priezastis, tai ta, kad labai pinigai tauposi. Nu kai pagalvoji kiek isleidi ant sudo, kuris tau dar ir gyvenima trumpina. Geriau jau snapsas :)Nuo jo ir linksmiau ir plauciai nesigadina :)

Be to jeigu neturesi stipraus nusistatymo siekti tikslo, tai nepades jokios knygos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai tikslus pasakymas yra " su kuo sutapsi, toks ir pats tapsi". Matau šitą reiškinį su savo draugais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rukau jau gal kokius 5 metus, per diena surukau yvairiai, priklauso nuo to ka ir kur veikiu, budamas namie pakely surukau, kur isejas su draugais ar taip toliau dazniausiai daugiau, mesti rukyt kazkada norejosi dabar kaskaip ne, nes pats ysitikinau kad nemesiu ir nenoriu mesti rukyt ;D del pinigu isvaistymo tai cia jo ;D dabar ne tiek dauk isvaistau bet anksciau kai vien tik mallborai eidavo tai per menesi gal 400lt palikdavau parduotuviu kasose, dabar radau saltiniu iskur nelegaliu, tu vadinamu ''rusku'' gauti tai susitaupo sis tas, del metimo rukyt yra kaskokia knyga kur perskaites meti rukyti, bent jau taip tvirtina visi, bet cia irgi, knyga ir visa kita tau nepades mesti rukyt, nori mesti turi surasti savyje valios ir nustoti rukyti, kad ir ant tu visokiu gumu ar pleistru ar tu paciu knygu isleisi pinigu dafiga tai nereiskia kad tikrai mesi, pasikartosiu dar karta kad tam reikia dauk valios ir pastangu :) tai va... that's my story ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rukau 12 arba 13 metu jau nepamenu, meciau ilgiausiai viena menesi

Bandes mesti nezinau kiek kartu , dazniausiai savate ar dvi ir vel rukai

Noriu mesti bet neiseina man mesti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dabar 16, nerūkiau ir manau niekad gyvenime nerūkysiu. Net bandęs nesu. Ir man šiaip įdomiausia kaip jūs iš viso pradėjot rukyt? Man tai kažkaip niekad nesinorėjo pabandyt ir iš viso nesuprasdavau kokio velnio ten tas cigaretes traukt. Galbūt dėl to, kad mano tokia aplinka, šeimoj niekas nerūko, draugelių kaminų irgi neturėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aplinka labai didelę įtaką turi. Pamenu nugirdau klasioką vieną kart bekalbantį su rūkančiu kitu klasioku.. Sako " b** gal ir man pradėt rūkyt". Net pagailo tokio bevalio ir savo nuomonės neturinčio žmogaus. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai atejau i nauja mokykla ir visi ruke, tai ir as pabandziau, bet man visai nepatiko. Ir dar neseniai labai susinervinau, tai surukiau viena cigarete, bet man jokio malonumo nesuteike... Daugiau nebenoriu net bandyt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.