Loost

x360 is usa

Rekomenduojami pranešimai

Tai negi jis sakys "katuce pirksi is manes - pirk is USA" :)

Jis žinojo, kad aš iš jo nepirksiu, nes jau buvo suderinti kitur reikalai. Bet tu logiškai pagalvok, jeigu čia taip paprasta viskas būtų, tai visi per internetą susipirktų iš USA, nes ten žymiai pigiau, aš turiu iš USA pažystamą, galėčiau jo paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, bet nereikia man tokių dalykų, galiu ir europinį nusipirkti. Įdomu iš kur jis siųs USA pritaikytus žaidimus, nebent turi BCG acc ar kur nors pan. Nes LT trakeriuose lyg kiek mačiau labai mažai USA regiono žaidimų. Nu nežinau, bet šio žingsnio nebūčiau daręs aš, na bet jei jam gerai tai viskas ore.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hm tai jau turiu atsisiuntes pora utsc zaidimu kazkaip nelabai turejau problemu su ju radimu siap ar taip pas mane internetas letas ir atsiuntimas uzima daug laiko .... o del flashinimo reiks edmai skambinti zesim ka pasakys... :)

Tai ir nera taip paprasta atsisiut pinigu siuntimas i shatus 30 litu konsoles pirkimas 350 zalio plius 30 mokesciai bet draugas to 30 zaliu mokescio neijime tai vat ir gavos pigiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai tik toks ir yra nepatogumas kad reike tinklo adapterio ir zaidimu region free arba NTSC-US. Jei turi greita downloada is uzsienio tai kaipir neproblema...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va nusipirkau toki dideli bloka :) brangokas buvo bet veikia viskas gerai be problemu

Šaunu :-)

Sėkmės žaidžiant su X'u :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ty m8 :)

Didziausia problema perejejes is 220 i 110 jis sveria kaip 2 plitos ir kainuoja 230 litu ... :) bet va su juo viskas lb gerai veikia :) visi kas siusites xbox is statu turekit omeny :)

Redagavo Loost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nzn nzn kazkaip man cia visiskai nevarke gaunasi man atrodo... problemu pilna visokiu.. dar ieskok kazko daryk kazka zaidimu specialiai ieskokis ... nu nzn... ar apsimoka del poros simtu tiek vargt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi norejau bet nepirk!vienas dalykas tai prisideda atsiuntimo transportavimo ir kiti mokesciai.2 atsiranda visokiu problemu...Mano manymu geriausia nulekti iki kauno nusipirkti is Edmos parsivezti namo ir losti be jokiu problemu.As taip ir padariau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va paciam pavyko nusiflashint savo xbox su benq diskasukiu viskas lb gerai pavyko veikia visi free region grajai pa kolkas esu lb patenkintas :) atsisiunciau assasin creed super grajus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

X-BOX elite (120Gb) kainuoja 445$ tai ir pasiskaiciuokit ar apsimoka ar ne (turint omeny kad jis 110V ir reikia maitinimo bloko is 110 i 220V).Plius su Elite dar 2 zaidimai dovanu duodami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nupjeuk laidus is sulitaves pasijunk lietuviska rozete :lol: o blokely galmejo tik nusipirkti kito xboxo :lol: kam to trandzistoriaus?

Redagavo kiruxxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tiksliai, butu uzteke tik maitbloki pakeist :lol:

Buvau is US parvezta X'a pajunges su mano europiniu maitblokiu - ir viskas puikiai veike :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Owned!, 230 LT i skina :lol:, o tereikejo kito maitblokio.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane elite is amerikos, buvo ntsc regiono, bet perdariau i pal :D O del maitblokio tiesiog pakeiciau ji i 220 v, nors galima ir konverteri 300 vatu uz 70 lt paimt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.