smartkheiler

Padekit garsas neveikia KOMPIUTERIUI.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki Mano drauge netycia issitryne kompiuterio drivers ir neveike garsas loptopui iskur galima parsisiust as tiek ismanau apie loptopus daugiau konsoles tai gal kas nors padetu ir dar kaip suinstaliuot jei neturite ka parasyt prasau nerasykit ir nekompleksuokit arba jei netinkama tema tai trinkit lauk :whistling: Aciu. Jei as cia kazka sumaisiau dar karta sakau kad as nelabai ismanau apie kompus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Mano drauge netycia issitryne kompiuterio drivers ir neveike garsas loptopui iskur galima parsisiust as tiek ismanau apie loptopus daugiau konsoles tai gal kas nors padetu ir dar kaip suinstaliuot jei neturite ka parasyt prasau nerasykit ir nekompleksuokit arba jei netinkama tema tai trinkit lauk :whistling: Aciu. Jei as cia kazka sumaisiau dar karta sakau kad as nelabai ismanau apie kompus.

Lold so hard :)

Nueik i gamintojo puslapi ir parsisiusk driverius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku bet ta glusa sake , kad neveikia neveikia :) nu tai pabandysim aciu :)

Tu aisku ne glusas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai parasyk savo motinines pavadinima ir kokia OS naudoji, pasakysiu kokiu draiveriu reik. :D Siaip dazniausiai tinka Realteak, pagooglink, ismes tukstanti rezultatu, atsisiusi tinkamus pagal ten surasytus kriterijus. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parsisiusk paprastus pc garso draiverius isirasyk ir turetu atsirasti garsas,nebent per control panel gali bandyt susitvarkyt gal kur isjungas yra,o seip as isirasiau garso draiverius ant mano laptopo skirtus ir man veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.