Patinas

Windows 7 x64 pastringa ant loading įjungus kompiuterį

Rekomenduojami pranešimai

Taigi pas mane tokia bėda. Kompas kai įjungiu pastringa ant tų 4vėliavėlių ir nieko nesidaro. Jeigu perkraunu kompą tai rašo, kad galima daryti startup backup. Aš jį bandau padaryti. Bet kai reikia ką nors rinktis neranda jokio HDD. Iš pradžių bandžiau perrašyti Win7 į Win7, bet taip pat nerado jokio HDD kur rašyti juos. Pasiskaičiau internete, kad daugiausia tikimybės, dėl ko gali palūšti ant loading screen - kai neturi driver'ių, bet pas mane jau windows 7 senai buvo ir viskas ėjo gerai. Dar verta paminėti, kad keičiau interneto plokštę. Prieš ją įdedant kompas įsijungė iš kokio 5karto tai maniau tik durniuoja ar kažkas panašaus. O jau kaip įdėjau tai iki dabar neįjungiau (išėmęs plokštę bandžiau, tas pats).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi pas mane tokia bėda. Kompas kai įjungiu pastringa ant tų 4vėliavėlių ir nieko nesidaro. Jeigu perkraunu kompą tai rašo, kad galima daryti startup backup. Aš jį bandau padaryti. Bet kai reikia ką nors rinktis neranda jokio HDD. Iš pradžių bandžiau perrašyti Win7 į Win7, bet taip pat nerado jokio HDD kur rašyti juos. Pasiskaičiau internete, kad daugiausia tikimybės, dėl ko gali palūšti ant loading screen - kai neturi driver'ių, bet pas mane jau windows 7 senai buvo ir viskas ėjo gerai. Dar verta paminėti, kad keičiau interneto plokštę. Prieš ją įdedant kompas įsijungė iš kokio 5karto tai maniau tik durniuoja ar kažkas panašaus. O jau kaip įdėjau tai iki dabar neįjungiau (išėmęs plokštę bandžiau, tas pats).

bandyk praskanuok hdd blogus sektorius, su hiren's boot cd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su HDD Regeneration tool? Pradėjau jau dabar, bet ten laukti tai gal daugiau negu parą reikės. Tiesa?

EDIT: jeigu parsisiųsčiau 14.0 versiją(DVD) gal greičiau dirbtų? (Dabar turiu 9.3 turbūt (2007m)).

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su HDD Regeneration tool? Pradėjau jau dabar, bet ten laukti tai gal daugiau negu parą reikės. Tiesa?

EDIT: jeigu parsisiųsčiau 14.0 versiją(DVD) gal greičiau dirbtų? (Dabar turiu 9.3 turbūt (2007m)).

siusk naujausia, ten geresniu toolu yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai dariau kaip sakai, ten aš galima sakyti nesigaudau, tool'ų begalės. Žinoma daiktas geras, bet kai nežinai kas ką daro. Tai bandžiau aš daryti ten kažkur nulindęs "Check sectors and repair bad sectors" (kažkas panašaus, bet esmė ta pati) ir man ant maždaug 17% prascenavus išmetė error'ą. Pabandžius antrą kartą išmetė ant 13% error'ą. Jeigu ne ten nuėjau pasakykite, nes niekada nebandžiau su tokiais diskais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai dariau kaip sakai, ten aš galima sakyti nesigaudau, tool'ų begalės. Žinoma daiktas geras, bet kai nežinai kas ką daro. Tai bandžiau aš daryti ten kažkur nulindęs "Check sectors and repair bad sectors" (kažkas panašaus, bet esmė ta pati) ir man ant maždaug 17% prascenavus išmetė error'ą. Pabandžius antrą kartą išmetė ant 13% error'ą. Jeigu ne ten nuėjau pasakykite, nes niekada nebandžiau su tokiais diskais.

toolas sitas. jeigu sata hdd, bandyk laida pajudint, atjungt prijungt, palankstyt, pakeist kitu, buna kad koks pigus plonas laidas idetas tai atsisako veikt....

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susidėvėjo nebent nes jau laiko 3-4 metus. Pabandysiu taip kaip sakai. Gal iš tiesų pasukinėti reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susidėvėjo nebent nes jau laiko 3-4 metus. Pabandysiu taip kaip sakai. Gal iš tiesų pasukinėti reikia.

nes erroro ismest neturetu, jei rastu bloga sektoriu, ji sutaisytu, arba apeitu, arba tiesiog uzsiciklintu, bet ismest erroro negali, nebent hdd nesijungia normaliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai tai man error ir neišmetė, tiesiog palūžo ir nebegali nieko daugiau daryti ir po kiek laiko rašo, kad negali rasti driver. Gal tai ir nekeičia esmės bet nežinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai tai man error ir neišmetė, tiesiog palūžo ir nebegali nieko daugiau daryti ir po kiek laiko rašo, kad negali rasti driver. Gal tai ir nekeičia esmės bet nežinau.

bandyk kita laida vistiek

kaip hardas neuzia? keistu garsu neleidzia? nemeta s.m.a.r.t. pranesimo biosas?

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar dar bandau bad sectors pataisyti, vėliau editinsiu šį pranešimą.

EDIT: Nieko neišejo pastrigo ant 19%, bandžiau pajudinti laidus kur tik galėjau, bet nepadėjo. Keistų garsų hardas neskleidžia, biosas nemeta s.m.a.r.t error (nors tiksliai nežinau kas tai, bet paieškojęs biose nieko nemačiau). Liko tik laido keitimas. Bet pirma pabandysiu Windows XP įrašyti (Kažkuriame forume skaičiau, jog gali padėti). Verta Pamėginti.

Man atrodo daugiau nesigilinsiu ir nešiu pas meistrus, nes čia jau rimta su tuo hdd (neranda jo win7, o winXP išmeta error, kad negalima rašyti į jį). Gal patarsit taip ir daryt?

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar dar bandau bad sectors pataisyti, vėliau editinsiu šį pranešimą.

EDIT: Nieko neišejo pastrigo ant 19%, bandžiau pajudinti laidus kur tik galėjau, bet nepadėjo. Keistų garsų hardas neskleidžia, biosas nemeta s.m.a.r.t error (nors tiksliai nežinau kas tai, bet paieškojęs biose nieko nemačiau). Liko tik laido keitimas. Bet pirma pabandysiu Windows XP įrašyti (Kažkuriame forume skaičiau, jog gali padėti). Verta Pamėginti.

Man atrodo daugiau nesigilinsiu ir nešiu pas meistrus, nes čia jau rimta su tuo hdd (neranda jo win7, o winXP išmeta error, kad negalima rašyti į jį). Gal patarsit taip ir daryt?

bus laidas kaltas siulyciau pasiskolint, pasiskolines tiksliai zinosi, o jis ir nedaug tekainuoja iki 10 LT manau rastum, o pas meistrus minimum ciuju 50 paliksi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo susitvarkiau. Per tą patį hiren's boot cd suradau kažkokį tool'ą padariau partition ir paskui prareadinau. Nežinau kuris padėjo, bet perrašiau windows ir viskas veikė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo susitvarkiau. Per tą patį hiren's boot cd suradau kažkokį tool'ą padariau partition ir paskui prareadinau. Nežinau kuris padėjo, bet perrašiau windows ir viskas veikė.

jei vel supuliuos, keisk laida

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai supratau. Man dabar tokios menkos problemos iškilo. Windows'ai pirmąkartą padarius "Shut down" palūžo ant "Shuting down" (gal kokia 10-15min laukiau). O vėliau kai įjungiau ir kompas "užmigo" tai daugiau ir nebepabudo be išjungimo prierstinai (taip nutiko 2 kartus). 3 kartą kai pajudinau pelę viskas ok buvo. Čia rimta?

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.