bugzaitis

Padėkit išsirinkti telefoną iki 300lt

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi prašau jūsų playmanai padėti man išsirinkti telefoną iki 300lt, nebūtinai touchscreen. Šiaip dabar naudoju Nokia 5230, bet jau per daug pabodo, nepatogu sms'inti o ir kamera prastoka. Taigi patarkit ar pirkti naują telefoną jeigu taip tai kokį, ar devėtą irgi maždaug kokį, svarbu kad jis turėtų kamerą bent 3.2mpx., bluetooth, ir galėtų būti su 3G lauksiu pasiūlymų.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi prašau jūsų playmanai padėti man išsirinkti telefoną iki 300lt, nebūtinai touchscreen. Šiaip dabar naudoju Nokia 5230, bet jau per daug pabodo, nepatogu sms'inti o ir kamera prastoka. Taigi patarkit ar pirkti naują telefoną jeigu taip tai kokį, ar devėtą irgi maždaug kokį, svarbu kad jis turėtų kamerą bent 3.2mpx., bluetooth, ir galėtų būti su 3G lauksiu pasiūlymų.. :)

Galeciau nokia 5800 parduot tau jei nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galeciau nokia 5800 parduot tau jei nori.

Kažkaip man 5800 nelabai, skaityk pas mane toji 5800 prastesnė versija 5230 taigi ten viskas beveik tas pats tik , kad pas mane nėra Wifi, 5mpx kameros.. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

telefoni visados prastai fotografuos net gi laabi 2 tureju tai siaubas geriau nusipir foto kamera uz tokia kaina ir bus gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

telefoni visados prastai fotografuos net gi laabi 2 tureju tai siaubas geriau nusipir foto kamera uz tokia kaina ir bus gerai :)

Fotoaparatą kas be ko aš turiu, bet tarp telefono irgi labai praverčia, bent man.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie nauja uz tokia kaina tai negalvok geriau. na nzn tik mano nuomone bet uz 300+-50 lt gali paimt Xperia X8 naudota. naujas toks apie 450lt. nezinau ar galima rast pigesni touch smarta kuri labai lengva nurootint , bei isirasyt 2.3 Ginger gali. na iki HTC Desire tau truksta dar tiek kiek jau turi mazdaug. galesi ir nete narsyt ir viska naudot , ir kamera pas ji 3.2mpx, ne stebuklas bet normalu. yra wifi, bluetooth, GPS. krc ir pigu ir normalus smartas.

permeciau skelbiu.lt tai kainas is ten paemiau ka maciau.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie nauja uz tokia kaina tai negalvok geriau. na nzn tik mano nuomone bet uz 300+-50 lt gali paimt Xperia X8 naudota. naujas toks apie 450lt. nezinau ar galima rast pigesni touch smarta kuri labai lengva nurootint , bei isirasyt 2.3 Ginger gali. na iki HTC Desire tau truksta dar tiek kiek jau turi mazdaug. galesi ir nete narsyt ir viska naudot , ir kamera pas ji 3.2mpx, ne stebuklas bet normalu. yra wifi, bluetooth, GPS. krc ir pigu ir normalus smartas.

permeciau skelbiu.lt tai kainas is ten paemiau ka maciau.

Nuotrauka

Kaip ir minėjau man nelabai yra skirtumas ar touch ar ne man tiesiog paprasto , bet normalaus tel reiktų.

Turiu kelis variantus, bet net nežinau. ;DD

Nokia C2-01, X2-01,., Sony Ericsson W100i, bet jie neturi ko aš noriu. :)

Labiausia man tiktų Nokia 6700 Slide arba C5-00, bet kaži ar jų padevėtų gausiu iki tiek??

Redagavo bugzaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuolaida galioja visuose prekybos centruose MAXIMA

2011 m. rugpjūčio 5 - rugsėjo 14 d.

Nuotrauka

;)

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.