multikist

Usb ar hdd?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki tai va nusipirkau usb 16gb ir naudoju xboxui rasau games i ji...

o vat del FPS padidejimo nepastebejau Tikrinau Per Just cause 2 Variau per miesta su britva tai kaskoks lagas jaucias ir su disku Bandziau ir su Usb

kiek Hardas Greitesnis Uz Usb?

Ar nesijaustu Lago Kaip su Usb Per harda?

(p.s Pirkau Usb Tam kad Ne del FPS bet kad lazario nedroztu)

Redagavo multikist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki tai va nusipirkau usb 16gb ir naudoju xboxui rasau games i ji...

o vat del FPS padidejimo nepastebejau Tikrinau Per Just cause 2 Variau per miesta su britva tai kaskoks lagas jaucias ir su disku Bandziau ir su Usb

kiek Hardas Greitesnis Uz Usb?

Ar nesijaustu Lago Kaip su Usb Per harda?

(p.s Pirkau Usb Tam kad Ne del FPS bet kad lazario nedroztu)

Cia jau reike testuot su programom flasho greiti ir hardo jei nori palygint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia,kad isigytum normalu X360 harda ir tikrai viskas butu gerai,o kai zaidimas skaitomas is fleso tai tikrai efekto kurio nori negausi...be to tu flesu dar su skirtingais greiciais yra,pigiausi tikrai nepasizymi dideliu duomenu perdavimo greiciu...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau jei suformatavus flasha per xboxa, jis pats paraso kad flashas atitinka standartus ir galima ji naudot, todel turetu viska krauti kaip reikiant, nemanau kad tame esme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau jei suformatavus flasha per xboxa, jis pats paraso kad flashas atitinka standartus ir galima ji naudot, todel turetu viska krauti kaip reikiant, nemanau kad tame esme.

nemanau kad formatuojant per xbox pakeliamas flaso greitis, tik paraso kad paruostas naudojimui, t.y. kad sukeltus zaidimus xbox aptiks ir gales paleisti, bet cia nekalbama apie duomenu perdavimo greiti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau kad formatuojant per xbox pakeliamas flaso greitis, tik paraso kad paruostas naudojimui, t.y. kad sukeltus zaidimus xbox aptiks ir gales paleisti, bet cia nekalbama apie duomenu perdavimo greiti!

tame esme kad nekalbama, o parasoma kad flashas atitinka standartus, jeigu jis butu per letas, parasytu, kad jis neatitina ir negaletum jo naudoti.

as pvz perzaidziau is flasho tikrai nemazai zaidimu, nei ant vieno nejauciau jokiu nesklandumu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame esme kad nekalbama, o parasoma kad flashas atitinka standartus, jeigu jis butu per letas, parasytu, kad jis neatitina ir negaletum jo naudoti.

as pvz perzaidziau is flasho tikrai nemazai zaidimu, nei ant vieno nejauciau jokiu nesklandumu.

Man atrodo.. bet koks flashas tinka as is telefono savo sugedusio pajiemiau micro Sd kortele isidejau i adapteri Usb Ir veike

Ir nesakyk kad jau net fps dropu nejautei?????

as ir nesakau kad man lagina ant visu zaidimu bet ant just cause 2 lagina mieste kai lekiu greit lb lb

Redagavo multikist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo.. bet koks flashas tinka as is telefono savo sugedusio pajiemiau micro Sd kortele isidejau i adapteri Usb Ir veike

as ir nesakau kad man lagina ant visu zaidimu bet ant just cause 2 lagina mieste kai lekiu greit lb lb

tai pasijunk per dar daugiau adapteriu, gal tada ir vaiksciojant lagins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pats sakei,labai greit leki ir paprasciausiai nespeja X teksturu uzkrauti,manau jei zaistum is hardo butu geriau,bet turbut tokiais momentais minimalaus lago vistiek neisvengtum,o visokie perechodai tai tikrai peilis tokiam reikalui...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pats sakei,labai greit leki ir paprasciausiai nespeja X teksturu uzkrauti,manau jei zaistum is hardo butu geriau,bet turbut tokiais momentais minimalaus lago vistiek neisvengtum,o visokie perechodai tai tikrai peilis tokiam reikalui...

tas adapteris is sony erricson tlf jis kaip flashas tik kortele isideda

as ji turiu bet nenaudoju... tik pasakiau ViPeRkillz kad veikia

zodziu nesitiket is flasho didelio FPS

Man svarbu kad krautu kaip is dvd rom'o (nesigadintu lazeris...)

Redagavo multikist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nori kad nesigadintu lazeris tai daryk JTAG ;)

Ant slimo ane?????????????

as rasau games i usb del to kad durnius rasiau i acme diskus zaidimus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.