Chronas

Ka imti ? PSP ar PS2

Rekomenduojami pranešimai

Padekit išsirinkti konsolę. Kaina geriausiai būtų ~300LT . Psp, ps2 ar kokia nors ds?

Redagavo Chronas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visos šios trys konsolės yra visiškai skirtingos. Čia jau nuo tavęs priklauso ko tu nori ir kas tau labiau patinka.. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūrėk paal mėgstamus žaidimus. Dar beto ko labiau nori ar žaisti vien namie, o gal būt tu mažai būni namie ir tau reik kažko nešiojamo greitam pažaidimui?

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūrėk paal mėgstamus žaidimus. Dar beto ko labiau nori ar žaisti vien namie, o gal būt tu mažai būni namie ir tau reik kažko nešiojamo greitam pažaidimui?

Žaidimus tai mėgstu fantastinius, karinius, lenktynės, šeip mačiau ant ps2 yra eyetoy ar kaip ten. Krc kamera žaidimams su judesiu kaip kinect pnš. O žaidimams tai būna daugiau namie.

O gal ant kokio xbox'o pataupyt?

Redagavo Chronas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu zaidi daugiausia namie tai geriau pirkt xbox360 negu ps2,nes ps2 yra jau lb pasenes ir nauju zaidimu mazai ant jo isleidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimus tai mėgstu fantastinius, karinius, lenktynės, šeip mačiau ant ps2 yra eyetoy ar kaip ten. Krc kamera žaidimams su judesiu kaip kinect pnš. O žaidimams tai būna daugiau namie.

O gal ant kokio xbox'o pataupyt?

Jei namie, tai tada tikrai PS2. Nesvarbu kokio žanro žaidimus mėgsti, ant PS2 jų rasi ir ne po vieną. Labai turtingą turi kolekciją.

Apie XBOX360, tai čia tau spręsti. Ar tau svarbiau yra grafika gera (XBOX360) ar kalnai gerų žaidimų (PS2). XBOX'as turi gerų žaidimų ir ne vieną, bet tikrai ne tiek, kiek PS2. Mano nuomonė. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei namie, tai tada tikrai PS2. Nesvarbu kokio žanro žaidimus mėgsti, ant PS2 jų rasi ir ne po vieną. Labai turtingą turi kolekciją.

Apie XBOX360, tai čia tau spręsti. Ar tau svarbiau yra grafika gera (XBOX360) ar kalnai gerų žaidimų (PS2). XBOX'as turi gerų žaidimų ir ne vieną, bet tikrai ne tiek, kiek PS2. Mano nuomonė. :thumbsup4:

Pridesiu ir tai jog xboxas daugiau negu 300Lt :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pridesiu ir tai jog xboxas daugiau negu 300Lt :/

Nu taip, dar gerokai brangesnis. :thumbsup4:

Taip pat, manau niekas nepaprieštaraus, kad PS2 yra tikrai kokybiškesnis gaminys. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi trys daiktai geri, nuo tavo poreikių priklauso. PSP vs. DS dar galima būtų lygint, PS2 čia nelabai prie ko.

PSP pliusai kad gali bet kur neštis, vakare/naktį labai smagu lovoje gulint lošt neprižadinant namiškių, šiaip toks fainas prietaisas.

PS2 aišku pliusas kad gali lošt ant didelio ekrano ir žaidimų turi daugiau negu PSP.

Dėl DS nežinau, nes neturėjau, bet man tai asmeniškai iš pažiūros tie jo žaidimai per daug paprasti ir tokie gan vaikiški, nors žmonės sako kad smagūs.

Šiaip jei namie daugiausia ruošiesi žaisti tai beabejo imk PS2

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp turi gera savybe greit atsibosti, ps2 matau ieskai su dviem pulteliais, speju kad ne vienas zaisi, o dviese vienu psp dalintis nesamone, pirk ps2, neikausyk kad pasenus, nauju zaidimu neleidzia, tau visi nezaisti zaidimai bus nauji, o ju ps2 iskaitant ps1 zaidimus ju turi apie 3000, ilgam uzteks!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp turi gera savybe greit atsibosti, ps2 matau ieskai su dviem pulteliais, speju kad ne vienas zaisi, o dviese vienu psp dalintis nesamone, pirk ps2, neikausyk kad pasenus, nauju zaidimu neleidzia, tau visi nezaisti zaidimai bus nauji, o ju ps2 iskaitant ps1 zaidimus ju turi apie 3000, ilgam uzteks!

Amen :thumbsup4: tik žiūrėk nepermokėk nes ps2 dabar kosminėmis kainomis vaikšto.Aš esu turėjas abi konsoles.Dabar turiu PSP ir galiu pasakyti kad psp didžiają laiko dalį praleidžia pas kokį nors mano draugą :thumbup: bet šeip psp faina konsolė,ypač jeigu neturi ka veikti :pirate2:

Beje kiek girdėjau tai nori sutilpti į 300lt,sutaupyk dar 100lt ir nusipirk PSP ir PS2 :first:

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PLM narys vienas kaip tik pardavineja PS2 http://www.playmanija.lt/forumas/t31520/parduodu-ps2/ ,problema ta kad nenulauztas,bet uz 30lt padaro tau softmoda ir viskas,taigi ir i 300lt sutelpi :thumbsup4:

Šita skelbimą jau mačiau, bet man reikia kad būtų nučipuotas. Nes Rokiškyje nelabai rasiu kad atčipuotu PS2 ;/

EDIT: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-gera-ps2-slim-11967921.html Ka manot apie sita?

Redagavo Chronas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.