Seklius

PASTRIGO FIFA STREET 2

Rekomenduojami pranešimai

Skaiciau daug temu bet man jos nepadejo. Tai va is draugelio siandien perisrasiau katik atsisiusta i visiskai nauja Verbatim+R diska. Zaidima tas zadimas yra Fifa street 2. patikekit geras games.

Kuriuosi savo futbolininka ir man pastrigo Vaizdas sustojes ir ta pati garsa leidzia teliko koloneles tai restartavau isijungiau SVR 07 tai veike bet fifos nejungiu nes bijau BOM!!!!!!. Ka man patartumet ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaiciau daug temu bet man jos nepadejo. Tai va is draugelio siandien perisrasiau katik atsisiusta i visiskai nauja Verbatim+R diska. Zaidima tas zadimas yra Fifa street 2. patikekit geras games.

Kuriuosi savo futbolininka ir man pastrigo Vaizdas sustojes ir ta pati garsa leidzia teliko koloneles tai restartavau isijungiau SVR 07 tai veike bet fifos nejungiu nes bijau BOM!!!!!!. Ka man patartumet ???

BOM tikrai nebus,gal bus BOOM :P,o jei is tikro tai ijunk tikrai nieko blogo neatsitiks,del viso pikto gali uzdenkt PS2 antklode ar pns kad disko skeveldros neisilakstytu po visa kambari :)

:):P :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau jis labiau del pacio ps2 pergyvena o ne del kambario, ar cd shukiu... :P

Cia paprasciausiai pakibo geimas, cd nusprogti neturetu jeigu nera iskiles bent kiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar kart pabandyk ir pazek ar ant tos pacios vietos uzstringa ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau visada toj vietoj uztringa? ar tik karta taip buvo?

Dabar jau acu dievui nestringa bet vistiek kai kuriuos ten drabuzius futbolininkui tai lagina kazkaip o kai zaidziu nieko tik 1 vieninteli karta pastrigo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar jau acu dievui nestringa bet vistiek kai kuriuos ten drabuzius futbolininkui tai lagina kazkaip o kai zaidziu nieko tik 1 vieninteli karta pastrigo.

man irgi daznai kai losiau FIfa ar koki nba,pvz kai renkiesi komandas ir ant zmogelio keicia maikes tai biski diskas zvimbia ir taip lagina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.