Prypater

Rekomenduojami pranešimai

zaidziau sau ramei zaidimus ant savo xbox 360 flashinto i 1.9 versija ir gavau avatar avarda kuris rode jog man reikia padaryti avatar updeita kad ji uzsideciau ikisau kabeli (interneto) paupdeitino persikrove xboxas ir kita diena nusperndziau kad reikia pazaisti modern warfare 2 (call of duty) idedu diska, palaukiu kol parodis paveiksleli kur raso press A to play the game (kaip visada) paspaudziu utemsta ekranas, suka diska ir viskas daugiau nieko, zaidimas neisijunge. Diskas nesubraizytas, irasytas gerai. Buvau dar idejas ir Call Of Duty Black Ops irgi diskas nesubraizytas bet zaidimas neveike. O kiti zaidimai kaip call of duty modern warfare, Duke nukem forever, left 4 dead abi dalis, viskas veikia tik tie du ne. Prasau kas nors padekit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidziau sau ramei zaidimus ant savo xbox 360 flashinto i 1.9 versija ir gavau avatar avarda kuris rode jog man reikia padaryti avatar updeita kad ji uzsideciau ikisau kabeli (interneto) paupdeitino persikrove xboxas ir kita diena nusperndziau kad reikia pazaisti modern warfare 2 (call of duty) idedu diska, palaukiu kol parodis paveiksleli kur raso press A to play the game (kaip visada) paspaudziu utemsta ekranas, suka diska ir viskas daugiau nieko, zaidimas neisijunge. Diskas nesubraizytas, irasytas gerai. Buvau dar idejas ir Call Of Duty Black Ops irgi diskas nesubraizytas bet zaidimas neveike. O kiti zaidimai kaip call of duty modern warfare, Duke nukem forever, left 4 dead abi dalis, viskas veikia tik tie du ne. Prasau kas nors padekit.

Mw2 yra ap2.5 geimas turi nusiflashint i 1.91 ir tada veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie turi ap2.5 apsaugą, dėl to ir nebeveikia, kai atsinaujino dashboardas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu o tai dabar man tipo vel flashintis ir vel moket 50 ar 40 lt? Nes jei taip tai na***i!

o kiek ziurejau kitose temose tai parasyta kad dar imanoma perasit zaidimus kurie turi ap2.5 apsauga ir veiks tipo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu o tai dabar man tipo vel flashintis ir vel moket 50 ar 40 lt? Nes jei taip tai na***i!

o kiek ziurejau kitose temose tai parasyta kad dar imanoma perasit zaidimus kurie turi ap2.5 apsauga ir veiks tipo?

Taip gali reikai per ABGX perchekint zaidima, isirasyt ir vel veiks <_< LT+1.91 padaro kad perrasyt nebereiketu ir nulauzia AP 2.6 zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.