lazaras

ATI hd4850 ar Geforce 8800gtx

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,renku broliukui cia toki pc ir turiu dvi gpu,tad kuria geriau butu imest jam?pc naudojamas bus zaidimams labiau...dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,renku broliukui cia toki pc ir turiu dvi gpu,tad kuria geriau butu imest jam?pc naudojamas bus zaidimams labiau...dekui

ATI hd4850

Bet seip jos panasios yra tik ,kad ati turi nauja shaderi.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ATI hd4850

Bet seip jos panasios yra tik ,kad ati turi nauja shaderi.

tai jokio skyrtumo kuria desiu,jos zaidimu atzvilgiu vienodos? hd4850 turetu ir tylesne buti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jokio skyrtumo kuria desiu,jos zaidimu atzvilgiu vienodos? hd4850 turetu ir tylesne buti...

nemazai priklauso kokie kiti pc parametrai. tiesiog paimk paziurek nete testus abieju kortu palyginimo zaidimuose. ir is ten matom kad abi panasiai eina, na 4850 eina daugumoj atveju keliais fps daugiau zaidimu testuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dek 8800gtx geforcai geraiu, jie palaiko phisix by ageia, papildomas priedas padedantis apskaiciuoti zaidimu fizika, pasigooglinkit, pazekit youtubej paaiskinta parodyta, cia ploksciu palyginimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dek 8800gtx geforcai geraiu, jie palaiko phisix by ageia, papildomas priedas padedantis apskaiciuoti zaidimu fizika, pasigooglinkit, pazekit youtubej paaiskinta parodyta, cia ploksciu palyginimas

SU 8800 ta physx bus sudo verta. Imk 4850, ji geresne nei 8800 apie 20-30% + dar clockinas lengvai. Negalvok net apie senas nvidia :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SU 8800 ta physx bus sudo verta. Imk 4850, ji geresne nei 8800 apie 20-30% + dar clockinas lengvai. Negalvok net apie senas nvidia :lol:

sveiki,na pabandytos buvo abi kortos(savaitele kiekvienai) ir nuspresta visdelto pasilikti su 8800gtx.

kad nekurt naujos temos paklausiu cia: va prireike ir man paciam gpu(taip nutiko palosus bf3 beta) ir nelabai sugalvoju ka pasiimti :rofl: siaip gal mastau apie HD 6850 ar kazka panasaus...tad prasau jusu patart ka geresnio sau issirinkti? dekui

ps.: AMD Phenom AM3 955 Quad Core 3.20ghz 6mb Cache

Asus M4A78 Motherboard

4GB DDR3 1333MHZ

ATI Radeon HD 5450 1gb (didelis galvos skausmas ji man)

Redagavo lazaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,na pabandytos buvo abi kortos(savaitele kiekvienai) ir nuspresta visdelto pasilikti su 8800gtx.

kad nekurt naujos temos paklausiu cia: va prireike ir man paciam gpu(taip nutiko palosus bf3 beta) ir nelabai sugalvoju ka pasiimti :D siaip gal mastau apie HD 6850 ar kazka panasaus...tad prasau jusu patart ka geresnio sau issirinkti? dekui

ps.: AMD Phenom AM3 955 Quad Core 3.20ghz 6mb Cache

Asus M4A78 Motherboard

4GB DDR3 1333MHZ

ATI Radeon HD 5450 1gb (didelis galvos skausmas ji man)

Aš tau siulau imti Radeon, pagal viska pirmauja FPS [FramePerSecond]

Dažnai daromi update, mažiau buna problemu neigu su Nvidia.

Ankstesnes versijos Radeon palaikydavo jau DirectX 11, Nvidia - ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.