_Street_

Problemos su Kinect

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ,gal kam teko susidurti su Kinect pajungimo problemom. Istorija tokia, nusipirkau naują Kinect priedą ,pagal visas instrukcijas prijungiau prie konsoles. Iš pradžių viskas ėjo normaliai ,konsole užsiupdeitino iš žaidimo cd, pasileido Kinecto kalibravimo DUK ir Kinectas atsijungė. :D

Po keliu bandymu vėl paleisti Kinectą ,dar kartą buvo atsigavęs, bet tik nusilenkė žemyn ir viskas.

Nerodo jokiu gyvybes ženklu ,maitinimo lempute dega žaliai, bet ant paties Kinecto nedega nei viena lempute. Konsolė FAT ,firmware 12625.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai i garantini koki nesk jei naujas. Jis neturi taip elgtis. Nebent konsolei kazkas blogai. Gal system settingus atstatyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaučiu, kad papuoliau ,pirkau iš gameconsoles.lt . Į skambučius ir smsus neatsako visiška tyla. Dar bandysiu susisiekti, o tada teks imtis šito tinklapiuko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai i garantini koki nesk jei naujas. Jis neturi taip elgtis. Nebent konsolei kazkas blogai. Gal system settingus atstatyk.

Čia del garantinio o jei iš amazon.co.uk perki PVZ : Xbox 360 Slim 250GB tai tada kaip del garantijos :whistling:

:thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia del garantinio o jei iš amazon.co.uk perki PVZ : Xbox 360 Slim 250GB tai tada kaip del garantijos :o

:o

Nu kaip kaip. Bus viskas. Bet pastu visokie garantiniai tau jie neatvaziuo ir nepaims. Apmokesi aisku man atrodo siuntas nzn dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padekit prasau nusipirkau kinect mano console flashinta prijungiu kinecta ir man raso kad reikia update ar nedings man flashinimas kai padarysiu ta update

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.