inpeace

Praeities konsolių emuliacija

Rekomenduojami pranešimai

Šioje temoje galėtume prisiminti savo pirmuosius žaidimų kompiuterius, aptarti emuliatorius, dalintis patirtirtimi, naudinga infa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi mane irgi kankina nuostalgija seniems zaidimams tai turiu parsisiuntes begales ROM'u. Mano kolekcijoj visi NES, SNES, AMIGA, ZX-Spectrum, Genesis. Dar turiu nemazai MAME, GBA, GB, PSX. Kai kuriuos zaidimus tikrai galima zaist su PS2 emuliatorium bet kazkaip nebandziau. O ant PC visi puikiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi mane irgi kankina nuostalgija seniems zaidimams tai turiu parsisiuntes begales ROM'u. Mano kolekcijoj visi NES, SNES, AMIGA, ZX-Spectrum, Genesis. Dar turiu nemazai MAME, GBA, GB, PSX. Kai kuriuos zaidimus tikrai galima zaist su PS2 emuliatorium bet kazkaip nebandziau. O ant PC visi puikiai veikia.

Taip, galima, kol kas man ant PS2 (lygiai kaip PSX) geriausiai eina NES zaidimai per imbnes emuli. Ne visi pasileidzia, nes kai kuriuose nepalaikomas mapper'is bet siaip atkurimo lygis gan aukstas, ypac populiaresniu zaidimu.

SNES ir SEGA Genesis (megadrive) emuliai sukurti jau grynai PS2 ir atrodo siuolaikiskai, bet manes netenkina kokybe nei garso nei vaizdo. Lagina kazkaip. Impaler zadejo pamegint leist tuos emuliatorius is memcard'o, bet kol kas matyt nerado laiko.

O jei kalbant apie PC, tai is seniausiu pas mane atari 800XL kompiuterio emuliatorius. Nuo tokiu ir pradejau, dar Lietuvai apie atgimima tik galvojant... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.