smartkheiler

kokiu zaidimu labiausiai laukiate ant xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Nu tau gerai, jei grizes gali lost, as tai dar turiu ruosti pamokas, eiti i trefke ir griztu tik 19 h, o savaitgaliais galiu losti tik 1,5 h ( tevai neleidzia daugiau), nezinau, kaip as pereisiu siuos zaidus. Dar gi BF3 ir MW3 multiplayeriai, tai isvis...

Nera man taip gerai ,gristu namo pazaidziu kiek noriu 5 einu i trefke gristu namo irgi nd ir vakare nebesinoris zasit kaskodel. Tik Savaitgaliais tau nesazininga. Man savaitgaliais tai leidzia ilgai. Nes man trefke kekviena diena. :thumbup: Ir kartais sestadieniais. Bet savaitgali labai jau taip ilgai nesedziu nes atsibosta kartais. Bet Tau Gerai kad multiplayer leido nusipirkt gold pack man tai sako kad ten "nesamones per pc gali zaisti". :thumbup::thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai belenkaip laukiu AC: revelations, NBA 2k11 ir ypač Metal Gear Solid: Rising (nors turbūt dar negreit pastarojo sulauksiu <_< _ :ablow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkada buvau pas akiu gydytoja, tai kelis metus isvis galejau losti tik 30 min, o pusbrolis 15 min. <_< Dabar jau ilgiau leidzia, siaip man uztenka, bet savaitgaliais ir atostogom galetu ilgiau leisti, nes Xbox 360 ir visus priedus pats pirkau, netgi telikui teko saibu krapstyti. O nesenai dar sugalvojo, kad i savaite galiu lost tik 5 dienas.

Jo man irgi taip buvo. Prieš kokius 2 metus nuėjom pas akių gydytoją, nustatė, jog sublogėjęs regėjimas, todėl 4 mėnesius leido žaisti tik po 1h į dieną, kol nusipirkau akinius. Abejoju ar aš irgi galėsiu ilgai sedėti prie xbox'o, nes reikės daug mokytis, pradedu suprasti, jog mokytis reikia dėl savęs, o ne dėl kitų. :ablow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo man irgi taip buvo. Prieš kokius 2 metus nuėjom pas akių gydytoją, nustatė, jog sublogėjęs regėjimas, todėl 4 mėnesius leido žaisti tik po 1h į dieną, kol nusipirkau akinius. Abejoju ar aš irgi galėsiu ilgai sedėti prie xbox'o, nes reikės daug mokytis, pradedu suprasti, jog mokytis reikia dėl savęs, o ne dėl kitų. <_<

Tai pas mane maziausias vidurkis 9, mokslo man kolkas netruksta, siap dabar neleidzia zaisti is esmes todel, kad "nekirmyciau prie kompo", kaip mano tevai sako. Kad bent 3-4 h galeciau zasti, tai man pilnai uztektu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar po Scalman pasakojimų labai užsigeidžiau From Dust,Let's Play The God <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nežinau ar aš vienas toks playmanijoj, bet kažkaip lioviausi žaidimų laukti taip kaip seniau, kažkaip nėra tokio "kad tik greičiau išeitų" jausmo, dabar nelabai kažkaip jau ir trailerius žiūriu, net E3 visų konf neperžėjau...Žaidimai visiškai nukrito iš pirmenybių, jei taip galima pavadinti, net nelabai susinervuočiau jei xbox gautų baną ar ten RROD(nors ir negali gaut) :thumbsup4:

Senatvė Ignai , senatvė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai labai laukiu: Battlefield 3, AC:Revelations, Gears of War 3, NBA2K12, Dead Island, COD:Moderno Warfer 3, Resident Evil 4(HD) ir Resident Evil Veronica(HD). :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fifa12z iauriai,NBA2k12.nfsRUN,codmw3,Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi nu man tai patiko pasidauzyti, tai sita dalis irgi turetu buti nebloga,Saints Row: The Third.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mass Effect 3, paruosiau save'a su pilnai pereitomis 1 ir 2 dalimis, idomu kaip pasirinkimai itakojo galaktika :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nhl12,fifa12,nba2k12,gow3,skyrim,dragon dogma,wwe12,Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi,AC:Revelations

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nhl12,fifa12,nba2k12,gow3,skyrim,dragon dogma,wwe12,Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi,AC:Revelations

Ne į temą

Ultimate tenkaichi and xbox? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.