multikist

profiles

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki tai va radau toki saita:http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=439316

cia tipo profile atsiiunti isikeli i xbox ir gali zaidima atsisiust???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip isikelt reikia tiksliai nezinau, yra gidas kazkur, bet beda tame, kad beveik visi profiliai ten nebeveikia. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip isikelt reikia tiksliai nezinau, yra gidas kazkur, bet beda tame, kad beveik visi profiliai ten nebeveikia. :thumbup:

Dabar taip. Viskas ten veikia, dabar kaip tik yra atnaujinta, istrinti visi seni profiliai ir palikti visi veikiantys. Taip kad viskas veikia... siunti ir zaidi. Jeigu nezinai- tylek.

cia tipo profile atsiiunti isikeli i xbox ir gali zaidima atsisiust???

Taip neveikia. Reikia siustis ir profili ir pati zaidima is cia. Ne per xbox. Redagavo 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad kazkas rase, kad visus tuos naujus profilius per pora savaiciu uzbanina, tai naudos jokios...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia nei jtag nieko isikeli i usb prisijungi ir is download history siuntiesi??

As dabar vpsie pasimetes nezinau ka daryt updatint konsole flashinta bet uzsiris nezinau.. patarkit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia nei jtag nieko isikeli i usb prisijungi ir is download history siuntiesi??

As dabar vpsie pasimetes nezinau ka daryt updatint konsole flashinta bet uzsiris nezinau.. patarkit?

Parsisiunti profili ir zaidima, isikeli su modio arba USBXTAFGUI i flasha ir zaidi.

Gidas cia http://www.playmanija.lt/forumas/t24779/gidas-arcade-zaidimu-paleidimas-ant-nemodinto-xboxo/

Siunti is cia va kiek daug http://xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=137

tai kad kazkas rase, kad visus tuos naujus profilius per pora savaiciu uzbanina, tai naudos jokios...

O man bobute sake, kad... Redagavo 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet manau kad neupdatinsiu...jau geriau nusipirkt kompakta uz 9lt ir isirasyt game nei cia Zaist su tai profiles...Paskui flashinimas kainuos 200+lt

Dekingas Kad apsvietet mane ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz pries kelias dienas sake, kad nieko ten nesigauna, gal ir iseina, bet neilgam, man kelis kart irodinejo. Na, bet dabar gal ir pasikeite ten kazkas.

To multikist: geriau pirk packus po 10 disku, zymiai pigiau gaunas, cia po viena tai nesamone. :thumbsup4:

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiimk cake boxa 11disku is senuku ir bus gerai.

Wa wa Wolwerine, as ir galvojau ar ne Viperkillz rase, kad neina lost.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tik Fable 3 buvau paleides ir prazaidziau ilgiau nei 15min, visi kiti pastoviai ishmeta errora kazkiek pazaidus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as sakiau ir nuomones nepakeiciau, xbxoiso puspalyje rese kad per tokius zmones kurie per donload history siunciasi zaidimus profiliai ir buna uzbaninami, be to ankciau buvo viskas easy, visi profiliai tikdavo be problemu, o dabar veikia kas desimtas (jei is vis veikia).

jau tamstos nario 360 klausiau praitoj temoj del profiliu pavadinimu, taip atsakymo ir negavau.

todel noreciau dabar jo sulaukti, parasyk tikslius profiliu pavadinimus ir kokius zaidimus su jeis paleidi? butu is vis super kad numestim tikslius linkus kur tuos profilius ir zaidimus parsisiust (is mega upload ar rapid share).

ir tik tada as nulenksiu galva tamstai uz tokia didele pagalba man ir visiem forumo nariam kurie noretu dar pazaist GOD zaidimus.

taip kad is anksto aciu, laukiu tavo posto <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitom cia http://xbox360iso.com/announcement.php?f=137

Siunciam is cia http://xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=137

Visi turi veikti, nes neveikiantys istrinti.

Bet manau kad neupdatinsiu...jau geriau nusipirkt kompakta uz 9lt ir isirasyt game nei cia Zaist su tai profiles...Paskui flashinimas kainuos 200+lt

Dekingas Kad apsvietet mane ;D

Aisku geriau rasytis i kompaktus. Bet kai pas mane konsole neflashinta... <_< Didziausia problema, tai kad kol parsisiunciu is fileserve zaidima reikia daug laiko :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.