smartkheiler

Kokios manote linksmiausios vasaros pramogos?

Rekomenduojami pranešimai

Sukuriau sia tema kad suzinociau ka veikti galeciau jei nebutu ka veikt ir kiti gal susidometu ir paskaitytumet sia tema, ir iskart sakau negalima sioj temoje rasyti negalima , kad geriausia veikla sedeti prie konsoles.kompiuterio.televizijos Arba bus :thumbup:

Redagavo smartkheiler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ankstyvas rytas, vanduo, meskere ir ant kabliuko i zoles bandantis pasislepti lynas! :thumbup: ir poilsis, ir adrenalinas ir ezartas, ko dar gali trukti vasaros atostogom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ankstyvas rytas, vanduo, meskere ir ant kabliuko i zoles bandantis pasislepti lynas! :thumbup: ir poilsis, ir adrenalinas ir ezartas, ko dar gali trukti vasaros atostogom?

Yeah... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano idealiausios atostogos buvo praeitais metais, ikalbejau galu gale drauge is lektuvo issokti. Nuvarem i Kyviskes, isklauseme instruktaza , bumbtelejome is lektuviuko ir pasidziauge sekmingu nusileidimu isvareme i Palanga dviem savaitem. Sakyciau tai buvo pacios isimintiniausios ir smagiausios musu atostogos :thumbsup4: Rekomenduoju visiems :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano idealiausios atostogos buvo praeitais metais, ikalbejau galu gale drauge is lektuvo issokti. Nuvarem i Kyviskes, isklauseme instruktaza , bumbtelejome is lektuviuko ir pasidziauge sekmingu nusileidimu isvareme i Palanga dviem savaitem. Sakyciau tai buvo pacios isimintiniausios ir smagiausios musu atostogos :thumbsup4: Rekomenduoju visiems :thumbsup4:

Pats noriu ziauriai issokt tandemu, bet kitais metais jauciu bandysiu, tai wa tada tikrai bus geriausios atostogos :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šiaip jei nebūnu su draugais kur nors išvares, tai prie kompo sėdžiu(kaip dabar :thumbsup4:), su gitara pasimokinu, kažkaip netgi labai retai konsolę įsijungt tenka, nebent kas nors ateina ir sumetam ką nors..Dar va neseniai išbandėm geocatching visai įdomu buvo paieškot nors ir nieko neradom :thumbsup4:. Vasarą neturėtų būti taip, kad visą dieną namie sėdi ir niekur nelendi, reikia atostogaut, dalyvaut ir pramogau :thumbsup4:, sėdėjimą namie palikite žiemai :thumbup:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats noriu ziauriai issokt tandemu, bet kitais metais jauciu bandysiu, tai wa tada tikrai bus geriausios atostogos :DD

Nezinau kaip kitiems, bet man tandemu visiskai nesinoretu sokti. Geriau sok su sparniniu, tai pasijaus tikras smagumas-pats issoki, pats pavairuoji truputi sparna. Kazkaip smagiau. Na o su kupolu is vis cirkai kartais gaunasi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip kitiems, bet man tandemu visiskai nesinoretu sokti. Geriau sok su sparniniu, tai pasijaus tikras smagumas-pats issoki, pats pavairuoji truputi sparna. Kazkaip smagiau. Na o su kupolu is vis cirkai kartais gaunasi :thumbsup4:

Ne į temą

Tandemu noriu vien todel kad beveik 40sec pajusi laisva kritima, ka ziauriai noriu isbandyt, tik aisku jau cia buni su instruktorium nes kitokiu atveju greiciau prisiplosi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia kaip jau kam patinka , bet mano pirmasis laisvas kritimas buvo ne super maloniausias. Atsiduri tuscioje erdveje kurios negali kontroliuoti savo kuno judesiais, ir staiga suvoki kad viskas priklauso nuo kupolo , pasiseks ar ne :thumbsup4: Po to jau truputi apsipranti. Baisiausias yra treciasis suolis. Nezinau kodel, bet ir man taip buvo. Na sekmes tau sokant kengura :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.