multikist

Ghostinimas

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena..Noriu paklaust jusu del ghostinimo as naudoju vga hama kabely.asus vh222d monitoriu.Ir man Biski Ghostina raides tik raides i desinia puse biski ir dashboarde ir per zaidimus kur tik raides bet tas ghostinimas netrugdo ar nieko tokio?pas mane xbox 360 slim.Negenda Xboxas???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena..Noriu paklaust jusu del ghostinimo as naudoju vga hama kabely.asus vh222d monitoriu.Ir man Biski Ghostina raides tik raides i desinia puse biski ir dashboarde ir per zaidimus kur tik raides bet tas ghostinimas netrugdo ar nieko tokio?pas mane xbox 360 slim.Negenda Xboxas???

Turbut del monitoriaus tau ghostina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kiek žinau, ne monitoriuje problema o pats kabelis kaltas, tie neoriginalūs VGA kableiai į Xbox 360 visi duoda tą ghostinimą.Jei ghostinimas tau taip trukdo nusipirk originalų Xbox 360 VGA kabelį (yra ir PLM shope, tik nežinau ar originalus) ir neghostins tada :thumbsup4:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ziurint nesimato bet reikia pritraukt akis ir vos vos pasimato po raidem toks pilkas seselis vienas

Tai cia kalti tiktai kabeliai ne xboxo cpu ar gpu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip ziurint nesimato bet reikia pritraukt akis ir vos vos pasimato po raidem toks pilkas seselis vienas

Tai cia kalti tiktai kabeliai ne xboxo cpu ar gpu?

Kaltas kabelis, nes jis neoriginalus ir neturi ten kažko, tiksliai nepamenu ko, bet man buvo vienas toks iš plm išaiškines, paieškok forume gal dar rasi :thumbsup4:

P.S. bet mano nuomone, vien tik dėl ghostinimo tikrai neapsimoka pirkti originalaus kabelio, nes originalūs kainuoja apie 100lt, o ir su neoriginaliu gera kokybė, nu bet čia jau tavo pasirinkimas.

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kartais orginalus ne chromuoti buna? bent geri audio kabeliai buna chromuoti, neperduoda elektromagnetinio lauko iskraiymu stiprintuvui!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebijok, tikrai negenda cia priklauso viskas nuo kabelio. Pas mane irgi slimas, irgi hama kabelis, truputi raides seseliuoja, bet patys zaidimai visai gerai atrodo, tikrai nepasigendu originalo. Taip kad atsipalaiduok ir megaukis boxu :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi toriu VGA kabeli irgi neoriginalus. Nu bet viskas gerai veikia. Pamegink pažaisti su rezoliuciją ir su hz. :)

A tai matai per pc monitoriu be rezoliucijos zaidziu turbut? tai su sikna gal??

ir cia net b** ne apie veikima kalbam

Redagavo multikist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.