Oligarchas

cod:MW2 menu error.

Rekomenduojami pranešimai

Rasik drasei , jei nerandi senu driveriu kaip istrinti tai reiskes ju isvis nera, tai naujus rasik drasei, nebent kreivos tavo rankos pas tave :) nes seip gali buti kad isvis net neleis tau irasyti tu nauju driveriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Meginai gal spausti dešnį ant desktop'o eiti į:

Screen Resolution -> Advanced settings -> Adapter -> Adapter Type Properties -> Driver -> Update driver...

?

Gal taip tau suras tą draiverį. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurek isirasiau as jy ir dabar man atsirado jau ATI CATALYST CONTROL CENTER. tik kazkodel nepadejo del cod.

Moo nepadejo tavo budas raso jog versija galiojanti papildiniu nerasta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne tik ant cod mw2,nera buve dar taip jog raidziu nesimatytu,skaiciau labai daug kam ta problema buvo,bet tai ir nera paaiskinta kaip ja isspresti

aha pries tai viskas buvo gerai,dar prie sita cod losiau cod4 ir dabar dar tebelosiu niekad nera taip buve.nebegaliu kazkodel daugiau pranesimu rasyti per diena leidzia tik 10 pranesimu man rasyti.. :[

tai vakar tik parsisiunciau as ta cod mw2 isirasiau isijungiu ir tokias raides rodo,o ant kitu zaidimu viskas tvarkoi yra tik kad ant mw2 ta problema labai daug kam jinai yra,negali buti cia game kaltaS?

nu bet kad as isijungiu ta cod man jokio lago tam menu ir dar kai suspaudziu nematydamas ten imeta mane y misijas ten be lago ant normalios grafikos lost galiu

dekingas kad bandei padet :)

Redagavo mechanikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pries tai buvo gerai su COD

Kada ta nesamone prasidejo tau pries kiek dienu ?

Tiesiog galibuti kad VGA tavo yra persilpna sitam COD MW2 versijai

arba bandik perasyti COD isnaujo arba kita Reliza parsisiusk , Jau zinok minciu nera man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.