kvarkvabalis

kamuolio mušinėjimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noriu išmokti mušinti fūlės kamuolį ant kelio (nu žodžiu ant kojos ) į diena koki pusvalandį skiriu šiam mušinėjimui bet niekaip man neišeina penkis išmušu ir vsio (cia mano rekordas) gal galit duot kokiu patarimu labai prasau padėkit :offtopic:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko cia nepribursi manau, reik mokytis mokytis ir ismoksi. O siaip musinek ne ant keleno, o ant kojos normaliai. :offtopic:

Redagavo 360
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noriu išmokti mušinti fūlės kamuolį ant kelio (nu žodžiu ant kojos ) į diena koki pusvalandį skiriu šiam mušinėjimui bet niekaip man neišeina penkis išmušu ir vsio (cia mano rekordas) gal galit duot kokiu patarimu labai prasau padėkit :offtopic:

nu aš neperdaugiausiai išmušu, bet žinau tą fiziką. Tai kai mušinėji po kiekvieno išmušimo padėk koją ant žemės ir toliau musk pakėlęs, kad išlaikytum lygsvarą, judėk ten kur kamuolys, ir nesistenk visada išmušt kuo aukščiau, o kuo daugiau. Jai kamuolys atitolsta nuo kelio, sugražink jį antgal mušdamas ištiesta koja. O taip tai ten nėra kas, bandyk ir išeis su laiku :thumbup:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kaip ir visur, reikia daug praktikos. Ilgiau pasipraktikavęs neišvengiamai išmoksi :offtopic: O konkrečių patarimų tai... nežinau, ar tau tai aktualu, bet dažnai teko matyti (ir pats taip nevalingai dariau iš pradžių), kad pirmą kartą pamušęs kamuolį žmogus nenuleidžia kelio, t.y. iškėlęs sulenktą kelią bando dar kelis kartus atmušti kamuolį ir, aišku, po tų kelių kartų kamuolys nukrenta. Reikėtų po kiekvieno pamušimo kelį nuleisti, ir vėl mušti kamuolį juo iš apačios, kad susidarytų smūgis, nes tiesiog laikant sulenktą kelį kamuolys nuo jo šokinėja, bet po kelių atsimušimų nukrenta, nes nėra smūgio. Tas pats, kaip krepšinio kamuolį paleisti į žemę ir nemušti jo ranką, o laukti, kol jis baigs šokinėti - po kelių atsimušimų į žemę kamuolys nustos šokinėti... O toliau maži bet svarbūs niuansai: atitaikyti smūgio jėgą, kad kamuolys nepašoktų per aukštai ar per žemai, atitaikyti kamuolio šokimo kryptį (kad nenuslystų į kairę ar dešinę), ir t. t...

P. S. Priminei paauglystę, kai taip pat bandėme išmokti mušinėti kamuolį ant kelio. Niekada nemokėjau gerai žaisti futbolo, bet išmokau neblogai mušinėti kamuolį. Nepamenu, kiek kartų buvo rekordas, berods ~300-350 kartų. Aišku, nelabai techniškai, daugiausiai tik ant vieno kelio ir gana monotoniškai, bet tada svarbu buvo didelis skaičius :thumbup:

Redagavo OutSider
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu, kai kieme uzsinesem ant 21, tai musinedavom nenuleisdami kojos (pradzioj), jei ismusdavom kokius 5, tai cia belekas buvo, o dabar musineju be keliuko, tik ant kojytes ir eina virs simto (su keliuku dar daugiau). Bet daugiau fule kieme losiam, nebemusinejam, nebent per 1 lietima. O patarimu nelabai cia ir yra, tiesiog musinek ir musinek, kaip as, pradziai 3 ismusdavau, dabar 333+. :offtopic:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau dauguma pasiūlymų ką daryti jau parašytą,tiesiog po kiekvieno pamušimo nuleisk koją ant žemės ir keliauk su kamuoliu.

Problemų didelių neturėjau su tokiu dalyku nes visada buvau imlus sporto šakom tik,kad atsibosta mušinėti,ir jei pasiruošimas fizinis ne koks greit pavargsta koja

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu dėkui už atsakymus galiu rakinti tema :notworthy: (einu mokintis) :P

Redagavo kvarkvabalis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.