auron

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Manau tikrai idomu butu pasneket kas ka mate, aptart ispudzius, parekomenduoti, bei pagristi savo nuomone!!!

As ka tik perziurejau "The Last Samurai" su Tom Cruise'u. Tai yra pats geriausias jo aktorinis darbas is mano matytu... Sis filmas yra didis. Jau seniai manes filmas taip giliai nebuvo uzkabines...

Atsiemu savo zodzius, kad Holivudas nemoka daryti dramu kaip japonai... Sita tikrai pavyko.

Kas sio filmo nemate, primygtinai rekomenduoju. Subrendusiam ziurovui, pavargusiam nuo marazmo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As maciau ji... Blyn, verkiau, gale... Sakiau, kad nepatinka filmai su melodramos ivaisdziu, bet mane apgavo... sake, kad bus gera pabaiga... Blia zliumbiauuuu..... Bet patiko!!! :shock:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja, neteko šio filmo pamatyti. Kartais ir aš emocijų nelaikau, KARTAIS :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labiausiai patiko Snach, ir siuzetas liuks ir aktoriai surinkti geri..

Ziurejau gal kokiu 13 :shock: kartu. Kai paskutiny kart bendradarbis paparashe atpust ir irashyt, perziurejau ish naujo tai wos ne wiska atmintinai igarsinau pats :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maciau sita filma,tevas isnomavo,po to namuose kartu su seima paziurejau,geras geras filmas,labai geras :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, maciau ir as, patiko. Yra labai geras Goblino vertimas. "Spyzdili" filmo pavadinimas isverstas. Ir bendrai Guy Ritchie filmai nusiseke.

Nu o kaip, jums, gerbemieji "Hanibal Rising"....? :D

Vakar ziurejau. Nu ale visad galvojau is kur pas mane tas kavianskas ziaurumas kraujyje...?

Dabar jau zinau...

Zmones mes valgem, zmones.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo ... kavianskas... man tai patiko... nei per daug ziauru, nei... nu viskas normaliai, bet... tik viena karta pasiziuret...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, bent mano megiamiausias ir yra "SNATCH" (su rusu vertimu ("Spyzdili")). Visad nuotaika pakels! :D

Po to net nezinau katram duociau pirmenybe, bet jei ziurint is ideologines puses, tai "GHOST DOG: The Way Of Samurai" duociau antra vieta. Manau verta pziuret tiem kas bent kazkiek prisilietes prie Rytu kovos menu, ar domisi jais. Netradicinis poziuris ir pats filmas, kuris patiks tikrai nevisiem.

Na o trecia vieta duodu filmui "TRAINING DAY". Nezinau kodel, bet jis man kietas ir tiek. :D :D

Aisku dar yra kruva nerealiu komediju ir t.t. Bet siuo metu kazkaip labiausiai isskirciau siuos filmus. :D

Beje, is dramu labai sugraudino ir pasiliko atminty "House Of Sands And Fogs". Tikrai geras filmas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va, "House Of Sand And Fog" tikrai labai gera drama!

Ziurejau vakar "Babel" su B.Pitt'u. Patiko, gera drama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man prie sirdies fantastiniai-veiksmo tokie kaip matrica ar koks nors dar veiksmo kaip mission impossible dar geri animaciniai buvo kaip shrekas ir dar nesenai mano perziuretas open sesson labai geras ir ziauriai juokingas :D:D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuomet pasiziurek Serenity. Super efektingas filmas. Pilnas efektu. Man jis kazkaip lyginasi su Zvaigzdziu karai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tas Serenity toks gana vidutinis pasirode. Nu gal biski auksciau viduriuko. :D

Pasiziurek Aeon Flux, irgi futuristinis toks veiksmo filmukas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O! Paziurekit ZMURKI! Labai gera rusiska komedija! Panasi i Snatch tik rusu stiliumi. Veiksmas in early 90's kiek prisimenu, laikuose kai klestejo gaujos ir korupcija. Manau patiks ypac vyresniem kas daugiau supras tu laiku apranga, muzika ir t.t. PATARIU VISIEM BE ISIMTIES!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.