ch0k3

Tinklo įranga elektros laidais

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, susidomėjau tų adapterių, kurie perduoda netą elekros laidais, pirkimu. Kaip paskaičiavau tikrai apsimoka tokį pirkti, nes internetas ne tik į xbox butų, bet ir į teliką, o atskiri adapteriai Xbox360 apie 150lt, o Sony Wireless Adapter gal virš 200lt kainuoja. Taigi gal žinote į ką atkreipti dėmesį tokį daiktą perkant, nuo ko priklauso aparato greitis, nu žodžiu kokią svarbią info žinote apie tokius aparatus, nes aš šioje sritije visiškai žalias :unsure:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man atarodo kad jie letoki ir tikrai nepalaikys tokio greicio kaip wireless ar ethernet .

beto ir gali veikt nestabiliai, juk irampa tai sokineja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jizzus christ. negi taip blogai atrodo salia plintuso einantis interneto kabelis? taigi metras kabelio apie lita kainuoja. tai uz tuos ~240 ar kiek ten kur sitas aparatas kainuoja tai nama 5 kartus apjuost galima būtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jizzus christ. negi taip blogai atrodo salia plintuso einantis interneto kabelis? taigi metras kabelio apie lita kainuoja. tai uz tuos ~240 ar kiek ten kur sitas aparatas kainuoja tai nama 5 kartus apjuost galima būtų.

zmogui reik tinkklo adapterio, o ne laido gaila, isiskaityk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jizzus chirst, kaip atrodys kaip kabelis eis iš vieno kambario į kitą kai nėra nei kilimo paslėpt jį? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jizzus chirst, kaip atrodys kaip kabelis eis iš vieno kambario į kitą kai nėra nei kilimo paslėpt jį? :offtopic:

Ne į temą

reiktu nepatinget... viskas imanoma... yra grindjuostes, po kuriomis ne vienas kabelis telpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gali po plintusu grezti skyle ir prakisti kabeli i kita kambary kad prie duru slenkscio laido nesiimatytu, tikrai pigiau bus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu patikėkit pas mane toks išplanavimas, jog tikrai labai ilgo kabelio reiktų norint po plintusu paslėpt jį, kad nesimatytų, o grežiot dėl interneto kabelio man tėvai tikrai neleistų <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu patikėkit pas mane toks išplanavimas, jog tikrai labai ilgo kabelio reiktų norint po plintusu paslėpt jį, kad nesimatytų, o grežiot dėl interneto kabelio man tėvai tikrai neleistų <_<

iseitis yra beviele stotele, aisku ju reiktu dvieju, viena nuo modemo, jei jis be wifi (jei su wifi reiktu tik vieno), kita prie xboxo, aisku tada tau reiketu adapterio tinklo, nemanau kad pigiau gautum tu ta aparatura kuri padarytu interneta per el kabelius, beto ir greicio nebutu, stabilumo taip pat, dar butu koks didesnis itampos suolis taigi perkeptu, as kol shulej mokinausi, apie tinklo aparatura tai apie tuos el tinklo metodus nieko gero niekas nerase, daugaiu blogo prirasyta buvo, vienintelis geras dalykas apie ta buda tai kad jis veikia, bet naudos mazai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.