scalman

LT+ 1.92(Slimam), 1.91 (visi linkai pirmam poste)

Rekomenduojami pranešimai

O kaip butent turi atrodyti SATA kabelis, kurio reikia nuflesinti Xbox, nes google rodo skirtingus?

paprastas bet koks sata laidas kuriuos ir visi PC irenginiai vidiniai pajungti buna ,turiu omeni HDD bei DVDrom.jei naujesni tai bus su sata visi pajungti. o atrodo taip visas xbox dvd rom pajungimas.

Nuotrauka

tik va jei neturi kad ir CK3 pro,tada maitinima reikia jungt nuo pacio xbox,kas siek tiek apsunkina padeti.tada reikia taip pajungt

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norriu palkausti as db is meistro pasiemiau DVD Key jis buvo ikeltas i flesiuka idejau flesiu ir man ativirusine meta kad ten pilna trojenu liko tik 6 falilai ar cai gerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norriu palkausti as db is meistro pasiemiau DVD Key jis buvo ikeltas i flesiuka idejau flesiu ir man ativirusine meta kad ten pilna trojenu liko tik 6 falilai ar cai gerai?

LOL

Blogai! Jei būtų likę 7 failai, būtų gerai. Dabar - šakės.

Ple ple... kur ritasi pasaulis...

tik va jei neturi kad ir CK3 pro,tada maitinima reikia jungt nuo pacio xbox,kas siek tiek apsunkina padeti.tada reikia taip pajungt

Nuotrauka

Dar reiktų paminėti vieną siaubingą dalyką, kad Xbox'as tokiu būdu po kažkiek laiko pats išsijungia. Tad reikia per tą tarpą spėti atlikti visus flash'inimo veiksmus. Šiaip tas laikas tikrai yra pakankamas.. bet nereikia užmigti :thumbsup4:

Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ikisk Av laida ir tas xbox'as niekada neissijungs. Arba HDMI laidu prijunk prie tv ir ijunk tv HDMI, nes jei tik ikisi laida, tai jis po kiek laiko issijungia. Geriau naudot AV kabeli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ikisk Av laida ir tas xbox'as niekada neissijungs. Arba HDMI laidu prijunk prie tv ir ijunk tv HDMI, nes jei tik ikisi laida, tai jis po kiek laiko issijungia. Geriau naudot AV kabeli

AV kabelis kitame gale prie TV turi būti pajungtas? Mano atveju PC - visai kitame kambaryje. Tad šis sprendimas netiktų.

Nu kagi vel reikes aiti pas meistra kad dvd key duotu :thumbsup4:

Taip. Ir būtinai reikalauk 7 (septynių) failų. Sakyk, kad chebra patarė taip. Gali mano vardą paminėti, jei priešinsis.

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AV kabelis kitame gale prie TV turi būti pajungtas? Mano atveju PC - visai kitame kambaryje. Tad šis sprendimas netiktų.

Taip. Ir būtinai reikalauk 7 (septynių) failų. Sakyk, kad chebra patarė taip. Gali mano vardą paminėti, jei priešinsis.

:thumbsup4:

av kabelis turi buti pajungtas i xboxa i tv gali net nejungti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D

Ne į temą

"man taip batonas is playmanijos sake" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kai ikele meistras, tai tik vienas failas buvo. Cia gerai?

Ne į temą

Nelabai.

Galėtum turėti 7 failus, bet turi tik 1. Kame čia gerumas? Išdūrė. Reikalauk likusių šešių (paprašyk, kad el. paštu atsiųstų).

Gerai.. sarcasm off :D Kaži čia tik aš, ar ir kitiems yra problemos su ekstrasensiniais pojūčiais? Ar čia yra forumų trolinimo būdas? Tipo "windows kataloge buvo 9854 failai, vakar dieną buvo 9812, o prieš einant miegoti 9867; ar čia labai blogai". :P Impaleri, pridėk prie registracijos formos IQ testą.. ir tarkim jei žemiau 70, tai neleidžia registruotis forume. Esami dalyviai irgi gauna IQ testą kas 3 mėn. Nepraėjus - anketa suspendinama :D:P :P :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pas mane nuflashintas xboxas i Xtreme LT+ , ar reiketu perflashinti i si LT+ 1.9 ? :D Kas pasikeistu ir pan

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dvd-key failiukas vienas turetu buti, kam dar 6?

Jeez... :D

Ignoruok viską, ką rašiau šitame forume per paskutines 24val.

EDIT: ir susiupgrading savo sense of humour draiverius :D

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei skaldai bajerius, tai po to pasakyk, nes sunkoka kai kuriuos suprast.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nekreipk demesio, geri tavo bairiai, cia tik keletas nesigaudanciu ju nesupranta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.