Starscream

PLM turnyras #1 [XBL, BO, FFA]

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena playmanai.

Veiksmas vyks Xbox live, COD: black ops zaidime.

Zaidimo tipas bus FFA (kekvienas uz save)

Prizai bus toki :

Pirma vieta : 3 menesiai vip playmanijoj

Antra vieta : 2 menesiai vip playmanijoj

Trecia vieta : 1 menesis vip playmanijoj

Dalyvauja :

DoZyMaY

Blistas

ThePavelok

dar 3 reikia

Daugiau informacijos bus pries konkursa

Norit regististuotis rasykit man asmenine zinute su jusu xbl nicku arba addinkit mane xbl 'starceamlt' ir parasykit

,kad norit dalyvaut.

Mano plm nickas ir xbl vardas yra truputi kitoks tai atkeipkit demesi kai rasot ,kad tam parasytumet

Priza isteige impaler'is.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ohohoho. Puiki įdėja. Reflasho proga reiks prisimint kaip žaist COD:BO MP ir laimėt VIP'ą :D (Starscreamai - parašysiu tau truputį vėliau - dabar negaliu.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nebus uztektinai dalyviu iki sekmadienio, konkursas bus atidetas .

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prisirinks dar tu zmoniu, nevaryk dievo i medi.

deje as nedalyvausiu, nes man ir taip savaitgali kovinis saudymas nusimato, tik kas ant COD man patinka, kad atsaudzius nereikia ginklo valytis :D

reikes jiem pasiulyma parasyt kaip zaidima padaryt tikroviskesni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi noriu priminti apie turnyra ir pasakyti ,kad dar nei vienas neparase man, kaskaip niekas vip'o nenori :thumbsup4: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinai as pastebejau kad visi sitie vadinami "Playmanai" nori gaut tik prizu uz dyka, ar playstaishona tik uz viena posta. Bet kai ateina laikas dalyvauti socialineje veikloje - susitikti gyvai pazaisti futbola, pasedeti ir paplepeti kavineje ar net per live pazaisti turnyriuka, visi toie "Playmanai" tiesiog pasipusto padus ar nusiplauna grazia forma, o dar blogiau kai paraso kad dalyvaus ir tiesiog "uzmirsta ateiti".

Geda turetu buti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aš parašiau tą savo XBL nicką į pm - aš dalyvausiu. Tikrai žinau, kad ne aš vienas nolifinu tą BO :DDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Losciau, bet galetu but daugiau zaidimu, ne vien BO, o BC2 ar dar koks nors. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi noriu priminti apie turnyra ir pasakyti ,kad dar nei vienas neparase man, kaskaip niekas vip'o nenori :offtopic: .

Ne į temą

Buvo man ir, prieš pora mėnesių gal, užėjus mintis padaryt dirt 3 turnyrėli. Nedidelį tokį. Susidomėjusių taip pat nesusilaukiau. Pora žmonių gal tik parašė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aš parašiau tą savo XBL nicką į pm - aš dalyvausiu. Tikrai žinau, kad ne aš vienas nolifinu tą BO :DDDD

Tai tikrai ne tu vienas, bet daugelis galbut net nemate sitos temos, del to nieko cia ir nera. :D Jeigu du zmones dalyvauja, reik ir man prisijungt, nors net nelosiu beveik to BO, busiu trecioj vietoj ir galima sakyt nieko nedares gausiu Vip. :D Bet siaip reiktu palaukt gal kol iseis LT1.91, nes daug piratu negali sio zaido dabar zaisti. :offtopic: Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau palaukiam kol išleis LT 1.91 tada ir aš žaisiu :offtopic:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.