Baraban

Nezinau kuriuo budu pasijungti xbox live.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, kadangi neuzilgo gausiu xbox 360 konsole man idomu, kaip ir ka daryti. Ziurejau visokiausius tutorialus, bet nezinau ka tiksliai daryti. Noreciau viska zinoti konkreciai. Pas mane yra kabelines internetas ir as nezinau ar man pirkt ta adapteri ar kaip nors jungtis su ethernet cable per laptop... Arba isdestykite savo nuomone, kaip reiketu daryti. Prasau padekit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriausias budas - pirk rauteri ir viskas

Manau jis turėjo ne tą omenį. Jis manau čia kalba apie Wireless Network adapterį xboxui.

Tai to klausi apie ką aš ir galvoju, tai tada manau vistiek patogiau nusipirkti tą adapterį ir neturėsi problemų, aišku per loptopą jungti tau išeis žymiai pigiau, nes reikės nusipirkti tik centus kainuojantį ethernet kabelį, o dėl to, kad pasijungs, tai manau tikrai turi pasijungti, nes labai daug kas taip daro kurie turi loptopus(netgi šaime forume) ir nenori leisti pinigų ant adapterio. Na čia jau tavo psirinkimas, kaip sakant komforto reikalas :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau su kabeliu nes Wireless Network adapteris buna kad rysis nutruksta ar panasiai bet jeigu nepatinka laidai tai pirk Wireless Network adapterį :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ERDVĖS internetu negaliu pasijungti Live, surašau IP adresus, getaway ir kita, bet neveikia, padėkit ;) !!

P.S. jungiu per modemą.

Redagavo ratata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va link manau pades nes man padejo ;)

Kabelio enthernet reikia jeigu . jeigu be rauterio darai cia. Redagavo xxjudgex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.