multikist

Lagu klausimas

Rekomenduojami pranešimai

tai va sveiki,kaip pastebejau googlej ar taip kur ar pas mane zodziuu:man lagina gta 4 (nu man daug kur lagina Pvz Gothic 4,divinity,crysis 2 biski.) zaidziant is disko nes hdd neturiu o kito paklausius sako nelagina nors google pilna gta 4 lag temu tai kaip cia suprast?Vieniem lagina kitiem ne?man biski cia nedaeina?Gal uzturbintas Dvd rom'as?

Redagavo multikist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va sveiki,kaip pastebejau googlej ar taip kur ar pas mane zodziuu:man lagina gta 4 (nu man daug kur lagina Pvz Gothic 4,divinity,crysis 2 biski.) zaidziant is disko nes hdd neturiu o kito paklausius sako nelagina nors google pilna gta 4 lag temu tai kaip cia suprast?Vieniem lagina kitiem ne?man biski cia nedaeina?Gal uzturbintas Dvd rom'as?

Taip supratau, kad loši ant Xbox'o. Tai čia naturalu, nu kai žaidi iš disko ir greitai judi tekstūrų gali neužkraut, bet čia normalu, tokie žaidimai kaip GTA, Crysis ir kita, reikalauja nemažai galios. Toks yra jų fps, ir čia mažai ką padarysi. Ir taip tas lagas nelabai jaučiamas žaidžiant, nebent per GTA daryk archievmentą, kur 10 mašinų per 10 sekundžių susprogdint, lagą pajausi :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriau pirkti originali xbox hdd gi yra ir 40 gb ir 120gb nedaug kainuoja,taciau jie tam yra pritaikyti ir tau nelagins kai tu zaisi zaidimus is hdd o kitus naudojant tai daznokai kyla lagai ir kitos problemos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriau pirkti originali xbox hdd gi yra ir 40 gb ir 120gb nedaug kainuoja,taciau jie tam yra pritaikyti ir tau nelagins kai tu zaisi zaidimus is hdd o kitus naudojant tai daznokai kyla lagai ir kitos problemos

pas mane slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebent neoriginalus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.